TITAN 152 פורסם מאי 20, 2021 דווח Share פורסם מאי 20, 2021 (נערך) היי אני רוצה לדבר איתכם על נושא שנגע לי היום מאוד היום ירו רקטות בצפון והיו אזעקות כמעט בכל הצפון, לא היה בצפון כבר 5-6 שנים אזעקות ולא זכרתי מה זה היום חזרתי מבית ספר אמא שלי בדיוק ירדה עם אחים שלי לגן משחקים דקה אחרי זה אמא שלי נכנסה לבית בהסתערות רוצו לממד ולא יצאנו מהממד כמה שעות לודע שהכל נרגע כרגע ורק היום הבנתי מה תושבי הדרום עוברים ביום יום ואני לא מבין איך אתם שורדים מהלחץ אז אני מאחל לכל תושבי הדרום והמרכז בריאות הצלחה חזרה לשגרה במהרה תשמרו על עצמיכם אנחנו איתכם ❤ כל האשכול מעודכן לאתמול *אשמח לתגובות מקווה שאהבתם נערך מאי 20, 2021 על-ידי TITAN ori~, cactus וגם Hero 1 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אחראי הקהילה RamYo 365 פורסם מאי 20, 2021 אחראי הקהילה דווח Share פורסם מאי 20, 2021 כמה דברים לתיקון שקצת הפריעו לי. 1. זה לא היה בכל הצפון, אני גר בצפון גם ולא שמעתי כלום. 2. לא היה בצפון למעשה פחות או יותר 15 שנים ירי, מ2006 3. הירי האחרון שנורה כרגע בצפון היה אתמול וזה היה 6 רקטות בלבד שנפל בשטח של לבנון עצמה/בשטחים פתוחים. לא יודע למה היית כמה שעות בממד, אבל בסדר. כרגע אין סיבה לדאגה מצד הצפון. כאמור, כאחד שגר בצפון לא שמעתי שום אזעקה כרגע. כן יכול להיות רקטות בצפון שוב פעם, אבל רק אם חיזבאללה תתחיל נגדנו מלחמה, שאני מזכיר, לא קרה 15 שנה. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Infinite 208 פורסם מאי 20, 2021 דווח Share פורסם מאי 20, 2021 (נערך) לפני 1 שעה King Dice אמר: כמה דברים לתיקון שקצת הפריעו לי. 1. זה לא היה בכל הצפון, אני גר בצפון גם ולא שמעתי כלום. זה כנראה היה לכמה אזורים ספציפיים ולא לכל הצפון. לאשכול- להישאר כמה שעות בממד זה סתם מיותר, אני גר בדרום (יותר מחצי מהליגה יודעת איפה אני גר אבל יש לי תחושה שימחקו לי את התגובה כי אסור לשתף עיר) יש ביום 7-9 אזעקות, ואני יוצא דקה אחרי שהאזעקה נגמרת. זה סתם מיותר לחכות כמה שעות, אבל אני יכול להבין. בכל מקרה, תשמור עלייך. אני אישית לוקח את המצב בקלילות ואני לא מתרגש כל כך. בנוסף לכך- אם אתם שומעים בום חזק לא נפל טיל ליד הבית שלכם רוב הסיכויים שזה יירוט נא לא להמציא ולכתוב שנפל ליד הבית שלכם בקבוצת בווסטאפ. הייתי צריך את זה, סליחה בכל מקרה. שקט לכולם ושחמאס יתפוצצו. נערך מאי 20, 2021 על-ידי Infinite cactus 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Odin 0 פורסם מאי 20, 2021 דווח Share פורסם מאי 20, 2021 צודק, אמנם אני גר במרכז אבל האנשים בדרום סובלים נורא. כל מי שגר שם תהיו חזקים ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,197 פורסם מאי 20, 2021 דווח Share פורסם מאי 20, 2021 כל הכבוד על האשכול. המצב בארץ אכן קשה. אני מבין את הפחד מאזעקות אבל צריך לזכור שלא כל אזעקה היא צמודה לבית שלך. הכל הוא במרחק ביטחון. ולרוב הטילים לא פוגעים בבתים ישר וכיפת מגן מצליחה לפוצץ 90% מהטילים. לפני 1 שעה Infinite אמר: ותר מחצי מהליגה יודעת איפה אני גר אבל יש לי תחושה שימחקו לי את התגובה כי אסור לשתף עיר מילא עיר מהסושי הזה אנחנו יודעים כתובת :S ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 152 פורסם מאי 21, 2021 מחבר דווח Share פורסם מאי 21, 2021 לפני 14 שעות King Dice אמר: לא היה בכל הצפון, אני גר בצפון גם ולא שמעתי כלום. נכון אבל זה היה בחלק גדול בצפון לפני 14 שעות King Dice אמר: יודע למה היית כמה שעות בממד, אבל בסדר. יש לי אמא לחוצה ממששש היא בקושי הסכימה לי ללכת לספריה אתמול לפני 13 שעות Infinite אמר: בנוסף לכך- אם אתם שומעים בום חזק לא נפל טיל ליד הבית שלכם רוב הסיכויים שזה יירוט נא לא להמציא ולכתוב שנפל ליד הבית שלכם בקבוצת בווסטאפ כן אבל נפל קרוב מאוד לסבתא שלי רקטה וליד חברים שלי שגרים על הגבול של לבנון ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ittaiking 7 פורסם מאי 21, 2021 דווח Share פורסם מאי 21, 2021 אין כבר כזה הרבה אזעקות אצלי וגם הפסקת אש או שניגמר ואני לא יודע ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts