פורסם אפריל 9אפר 9 פרטי המציע: kprx רמה 18 במשחקשם במשחק: kprxקישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/profile/kprxפרטי ההצעה : אזהרה בעת מכירת חפצים למשחק דרישה ללחיצה נוספת לאישור מכירהכותרת ההצעה: אזהרה לפני מכירת חפץ למשחקתיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): שלום לכולם אני אספר סיפור קטן שלי (משתמש יחסית חדש רמה 18 כזה):אני בתור שחקן חדש בדיוק גיליתי שטבעות שוות מעל 100 זהב שזה מלא בשבילי ובדיוק מישהו הציע לקנות ממני כמה טבעות. בלי להסס רצתי לתיק החפצים שלי ולחצתי על "מכור" !אוי ואבוי איזו טעות ישר בלי אזהרה, בלי התרעה, בלי דיליי, ברגע אחד נמחק הזהב.אז ההצעה שלי היא: שבעת לחיצה על כפתור ה"מכור" בתיק החפצים תעלה אזהרה שתוודא שאף אחד לא לחץ בטעות (missclick) או חשב שככה מוכרים לשחקן אחר חפצים באתר. אזהרה שתדרוש לחיצה שניה לפני שהוא מוכר את החפצים הנדירים והחשובים לו מכל.תודה רבה לכם על ההקשבה. kprxבמה ההצעה תשפר את חווית המשחק: הוצעת הצעה זו לפועל תמנע מקרים לא נעימים ועיבוד רכוש גדול וכואב זו תוספת קטנה שתעשה הבדל גדול נערך בתאריך אפריל 9אפר 9 - על-ידי kprx
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.