מעבר לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

פורום ליגת הפוקימונים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

וואן פיס - דירוג צוות מארינפורד

Featured Replies

פורסם

לפני שאדבר על הרימייקים של משחקי הדור השני כחלק מסדרת האשכולות שלי שידברו על הדורות הקודמים, אני אקח הפסקה ואדבר על וואן פיס
באשכול הזה אני הולך לדרג את הצוות של לופי במארינפורד, כלומר כל מי שבא איתו להילחם במארינפורד, אני אוסיף גם את בון קליי לדירוג כי הוא לקח חלק בבריחה מאימפל דאון
אני מדרג אותם אך ורק על פי כוחם במארינפורד ואזכיר אקי פה ושם כי זה כן משהו שלקח חלק במידה מסוימת כאן, מין הסתם לדרג אותם לפי כוחם היום זה קצת פחות מעניין כי ברור לנו מאוד מי יהיה במקום הראשון.

דירוג הצוות של לופי במארינפורד

One Piece chapter 547 color spread – @calgaras on Tumblr

לפני שאתחיל בדירוג ארצה לציין את הפיראטים חסרי השם שלופי ובאגי שיחררו מאימפל דאון, אני לצערי לא יכול לדרג אותם כי אין לי באמת דרך לדרג קבוצה שלמה של אסירים שאי אפשר לדעת מי מהם חזק ומי לא אבל חשוב לי לציין אותם כאן כי וואיטבירד אמר שחלק מהפיראטים האלה ממש חזקים וזה יהיה כאב ראש להילחם בהם ולכן הוא ניצל את באגי על מנת שכוחם יעמוד לרשותו, העובדה שוואיטבירד הכיר בכוחם אומר שחלק מהפיראטים האלה חזקים מאוד וההשערה שלי זה שהחזקים שבניהם יכולים להיות ברמה של דאז בונז ואולי מעבר.

ועכשיו נתחיל

מקום תשיעי - באגי הליצן
BUGGY the Star Clown - One Piece Theory
כן כמו כל דירוג בוואן פיס באגי יהיה במקום האחרון אבל אין מה לעשות עם כמה שאני אוהב את באגי ושבניגוד לרבים אני כן חושב שיש לו כריזמה ויכולת להנהיג אחרים גם אם זה לפעמים מציג אותו בעיני נתיניו כממש חזק למרות שהוא לא. בכל מקרה באגי כעצמו דיי חלש וגם אם הפרי שלו בפוטנציאל יכול להיות קטלני, באגי לא חכם מספיק להשתמש בו בצורה טובה, תראו אפילו לופי הצליח להשתמש בכוח של באגי בצורה יותר טובה כאשר הוא השתמש בבאגי בתור פיתיון נגד מיהוק ואז כשלופי הניף את החרב באגי התפצל כדי להתחמק.

מקום שמיני - אינאזומה
Inazuma | Choki Choki no Mi | All Attacks and Abilities |【1080p】 | Impel  Down and Marine Ford Arc
אינאזומה למרות היותו חלק מצבא המהפכה, אחד מהארגונים היותר מסוכנים בסדרה, לא כזה הוכיח את עצמו בקרב, מחוץ לקרב הוא מצוין, הוא תרם רבות לבריחה מאימפל דאון ולהצלת אייס במארינפורד אבל הפרי שלו לא כזה מועיל בקרב ממה שראיתי לפחות, הוא לא נילחם כמעט באף אחד ובעיקר יצר דרך ללופי להגיע לאייס, הסיבה שהוא מעל באגי זה כי אני מאמין שהמספריים שלו יכולות להקשות על באגי, והוא גם הצליח להביס חלק מהמפלצות באימפל דאון שבאגי לא הצליח.

מקום שביעי - בון קליי
For His Friend! Bon Clay Goes to the Deadly Rescue!
בון קליי או בשמו לשעבר מיסטר 2
בון קליי מחזיק בפרי מאוד ערמומי שמאפשר לו לשנות את המראה שלו לכל אחד שהוא רוצה כל עוד הוא זוכר איך הוא נראה, מעבר לזה יש לו את הקאראטה שלו שאני לא זוכר מה שמו אבל הצליח לתת מכות דיי חזקות לסאנג'י באלאבאסטה ובתקופת אימפל דאון גם הקאראטה הזה כנראה התחזק, יש לבון קליי גם סיבולת ועמידות נהדרת מפני מתקפות בהתחשב בזה שהוא שרד את קומה 5 של אימפל דאון אבל לצערי הוא לא יותר חזק מחבר בארוק וורקס שבא אחריו שנחשב לחלש ממנו.

מקום שישי - מיסטר 3
This man Mr 3 did great job in Marine Ford. : r/OnePiece
למרות שמיסטר טרי היה נחשב לחלש יותר מבון קליי באלאבאסטה ואפילו קרוקודייל קרא לו פיסת זבל באימפל דאון, אני עדיין חושב שיש לו פוטנציאל להיות חזק יותר מבון קליי, מיסטר טרי מאוד חכם ויודע להשתמש בכוח הפרי שלו בצורה יצירתית, הרי השעווה שלו הצליחה לבלום את הרעל של מגלן, דמות שחזקה בהרבה מכמעט כל הצוות כאן, הסיבה העיקרית שאני חושב שהוא יותר חזק מבון קליי זה שהוא יכול להשתמש בשעווה שלו כדי להחליש את הבעיטות שלו או לכלוא אותו עם שעווה קשיחה, הוא גם ערמומי מאוד ולכן הוא יכול למצוא נקודות פרצה בקאראטה של בון קליי.

מקום חמישי - מיסטר 1 דאז בונז
Daz Bonez Mr.1 | Supa Supa no Mi | All Attacks and Abilities |【1080p】 | One  Piece Alabasta Arc
קרוקודייל ידע לבחור טוב את יד ימינו, דאז בונז אחד מהמתנקשים החזקים ביותר בים המערבי, באלאבאסטה הוא היה מאוד חזק והיה בוודאות מנצח את זורו אם זורו לא היה מצליח לעורר גם את המנטרה שלו וגם את האקי ההקשחה שלו, זורו הבין שאם הוא לא ינצח אותו במכה אחת אז הוא פשוט יפסיד ולכן הוא הצליח הוא הנחית מכה ממוקדת עם האקי ההקשחה שלו שהצליחה לנצח אותו, אם זורו לא היה מצליח במקרה לעורר את ההאקי שלו הוא פשוט היה מפסיד ומת.
דאז בונז מחזיק בפרי פאראמיסיה שמאפשר לו להפוך כל חלק בגופו ללהב או משהו שמסוגל לחתוך, אותם להבים עשוים ממתכת וגם לופי כנראה היה מתקשה לנצח אותו באלאבאסטה, קרוקודייל הוא לא אחד שיבחר לוזרים להילחם לצידו ויש סיבה שהוא בחר בדאז בונז, הוא חזק ויודע להשתמש בפרי שלו בצורה מאוד טובה ובזמן מארינפורד הוא אפילו יותר חזק מאלאבאסטה, אם בון קליי ינסה להשתמש בקאראטא שלו על דאז בונז הוא פשוט יחתך מהלהבים, מיסטר טרי לא יכול לעשות לו ממש חזק עם השעווה שלו כי דאז בונז פשוט יכול להסתער ולנקב אותה יחד איתו.

מקום רביעי - אמפוריו איוונקוב
Eddie Izzard as Emporio Ivankov : r/OnePieceLiveAction
איוונקוב לכאורה לא נראה כזה חזק בהתחשב בזה שהוא הפסיד בקלות למגלאן אז למה הוא מעל דאז בונז? איוונקוב הוא אחד מהאנשים החשובים ביותר בצבא המהפכה, הוא הקים את צבא המהפכה יחד עם קומה ודרגון לפני מעל 30 שנה והוא נילחם בהמון קרבות ומגלאן פשוט אויב שקשה למצוא דרך להתמודד איתו והוא עדיין הצליח לרפא את עצמו מהקרב דיי מהר בניגוד ללופי שלקח לו לא מעט זמן גם עם ההורמונים שהוא הכניס לו.
בכל מקרה איוונקוב מחזיקה בפרי ההורמון שמאפשר לה לחזק הורמונים מסוימים בגוף כדי לשנות גבר לאישה אבל גם לחזק הורמונים שמאפשרים לבני אדם להתרפא במהירות יותר וככה הוא מסוגל לרפא את עצמו, אומנם זה יקריב שנים מחייו אבל זה כן טכניקה טובה, מעבר לזה בגלל שהוא היה עם דרגון הוא לדעתי שולט בהאקי לרמה מסוימת גם אם זה לא אושר רשמית, אני מאמין שלאיוונקוב צריך להיות האקי אחרת הוא לא היה שורד כל כך בקלות את כל הקרבות שהוא עבר כאחד מהמנהיגים המרכזיים של צבא המהפכה, מה גם שאיוונקוב ציין במארינפורד שקומה מפחד ממנו וקומה שלפני שהפך למכונה חסרת נשמה שלט בהאקי הוא לא צחוק ואם הוא באמת מפחד מאיווה זה אומר שבאמת לאיוונקוב יש הרבה יותר כוח ממה שראינו במארינפורד.

טוב אז עכשיו הגענו למונסטר טריו של מארינפורד!

מקום שלישי - קרוקודייל
One Piece Cosplay Strikes Fear With Crocodile - ComicBook.com
הו קרוקודייל, משתמש פרי הלוגיה היחיד מהצוות, מה אפשר לאמר, הוא אחד מהאנשים הכי מסוכנים כאן והוא לא משחק משחקים, הוא מסוגל לייבש בן אדם במכה, הוא יכול לפורר כל אדמה או חלק מוצק סביבו לאפר והוא גם חכם מאוד, הוא עמיד מאוד בקרב בהתחשב בזה שהוא שרד מכה מג'וזו מבלי לאבד יותר מידי חזק, הוא נתן קרב סבבה לדופלמינגו ובגלל שהוא לוגיה מין הסתם אקדחים, מתקפות פיזיות וכו לא ישפיעו עליו, הוא מעל איוונקוב כי אני מאמין שכוח הלוגיה שלו יקשה על איוונקוב לפגוע בו בהתחשב בכמה מהר הוא יכול ליצור סופות חול ולהשתגר וגם העובדה שהוא שרד מכה מג'וזו שהוא שני רק לוואיטבירד מבחינת כוח פיזי והצליח לעמוד ישר אחרי נותן לו יותר עמידות וסיבולת מאיוונקוב מבלי להשתמש בהורמונים שירפאו אותו ונכון איוונקוב אמר שקרוק מפחד ממנה אבל זה כנראה כי הוא יודע עליו סודות שהוא פחות רוצה שידעו, אני עדיין מאמין שבגלל שהוא התמודד עם אויבים הרבה יותר קשוחים במארינפורד מאשר מי שאיוונקוב התמודד הוא חזק ממנו.

מקום שני - מונקי די לופי
Monkey D. Luffy - Marineford | One Piece Anime & Manga
יש לא מעט שיגידו שקרוקודייל באלאבאסטה זילזל בלופי וזו הסיבה היחידה שהוא ניצח אותו אז עכשיו כשקרוקודייל לא יזלזל בו זה לא אמור להיות שונה נכון? טוב, האמת שזה כן, מאז מארינפורד לופי השיג את הגירים שלו והוא גם מסוגל להחזיק איתם הרבה יותר ממה שהוא החזיק באניס לובי, עוד בטרילר בארק לופי הצליח לשלב את הגירים שלו כדי ליצור מכה שהפילה את מוריה.
בסופו של דבר החולשה של קרוקודייל זה מים ובניגוד לאלאבאסטה, יש בכל מקום במארינפורד מים ולכן ללופי יש לא מעט מקורות מים להשתמש בהם לפגוע בקרוקודייל, אבל מעבר לזה גם אם קרוקודייל לא יזלזל בו, לופי בגיר 2 מהיר ממנו, אם לופי ישתמש במים עם גיר 3 הוא גם יצליח לפגוע ממש קשה בקרוקודייל, קרוקודייל יודע טוב טוב נגד מי הוא צריך להילחם, הוא לא נאיבי כמו שהיה פעם, הוא ניסה להתקרב לוואיטבירד רק כי ראה שאין אף אחד שמגן עליו אבל ברגע שלופי בלם אותו והראה לו שהוא לא יתן לו לתקוף את וואיטבירד הוא לא ניכנס איתו לקרב על זה כי הוא ידע שהוא יפסיד הוא בסופו של דבר לא היה חייב לו כלום מהרגע שהם הגיעו למארינפורד, לופי יודע את החולשות שלו, הוא מהיר ממנו כשהוא בגיר 2 והוא גם יכול לשלב את הגירים שלו כמו שהוא עשה בטרילר בארק.
שורה תחתונה - בגלל כמות המים שתעמוד לרשות לופי, היכולת שלו במארינפורד להחזיק את הגירים שלו ליותר זמן מאשר באניס לובי והמהירות שגיר 2 נותנים לו את האפשרות לנצח את קרוקודייל.
אני הייתי רוצה לשים אותו במקום הראשון אבל לצערי, יש מישהו אחד שהראה ביצועים יותר מרשימים.

מקום ראשון - ג'ינבה
Jinbe (Marineford) vs Ivankov (also Marineford), who's taking this? :  r/OnePiecePowerScaling
ג'ינבה היה שיצ'יבוקאי בעבר כמו קרוקודייל רק שלג'ינבה היה באונטי הרבה יותר גבוה משל קרוקודייל כשהוא הפך לשיצ'יבוקאי, הוא מסוכן והרבה מהמארינז לא רוצים להתעסק איתו, קרוקודייל לא יכול לעשות לו כלום כי ג'ינבה שולט במים באופן טבעי.
עכשיו למה ג'ינבה חזק יותר מלופי? קאראטה אנשי הדג שלו ממש חזק ואיפשר לו להתמודד שווה בשווה עם לופי בטיימ סקיפ בגיר 2 באי אנשי הדג, עכשיו נכון אמרתי שאדבר על הכוח של הדמויות בתקופת מארינפורד אבל ג'ינבה לא באמת כזה התחזק בשנתיים האלה שבין מארינפורד לעולם החדש, הכוונה שלי היא שההבדל בין ג'ינבה מארינפורד לג'ינבה של אי אנשי הדג הוא הרבה פחות משמעותי מההבדל בין לופי מארינפורד ללופי של אי אנשי הדג ולכן אם ללופי לקח שנתיים של אימונים רק כדי להיות שווה בשווה עם ג'ינבה אז אני מאמין שאפשר לקחת את זה בחשבון, מה גם שלופי במארינפורד לא הצליח אפילו להתמודד מול סמוקר החלש בהרבה מדמויות אחרות שג'ינבה התמודד איתם.
ג'ינבה גם שולט באקי ואומנם הוא לא הציג את זה בשלב הזה אבל עדיין, אתם צריכים להבין שג'ינבה הוא אחד מאנשי הדג החזקים ביותר אם לא הכי הוא נילחם כחלק מצוות פיראטי השמש במשך שנים ואז הקים צוות פיראטים שלו ועשה כל כך הרבה בעיות כפיראט, יש לו ניסיון עצום בקרבות כמו קרוקודייל, השליטה שלו במים יאפשרו לו להתביע את לופי בהתחשב בזה שהוא הצליח לשלוח כמויות מים עצומות על המארינז בסוף אימפל דאון, הוא הצליח לנצח את מוריה במכה, הסיבות העיקריות ג'ינבי שלדעתי ג'ינבה חזק יותר מלופי במארינפורד זה שקודם כל הוא נילחם שווה בשווה מול אייס [שבשלב הזה אייס אם אני לא טועה כבר שולט בהאקי לפי הנובלות]למשך שלושה ימים ויצאו בתיקו, העובדה שהוא הצליח לבלום מכה מאקאינו ולשרוד מכה ישירה מאקאינו מבלי לאבד את ההכרה שלו, לופי בחיים אבל בחיים לא היה שורד מכה ישירה מאקאינו ובטח שלא היה מסוגל לבלום אחת, עם כמה שלופי חזק, העמידות של ג'ינבה והיכולת שלו לבלום מכות מאחת הדמויות החזקות ביותר בסדרה שמות את ג'ינבה בסקאלה גבוה יותר ממנו.

זה הדירוג שלי לצוות של לופי במארינפורד מקווה שנהנתם.

נערך בתאריך - על-ידי KaitoSama

פורסם

תודה על הסיקור!

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

צופים לאחרונה 0

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.

Account

Navigation

חיפוש

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.