פורסם אפריל 6אפר 6 היי. אני כאן להציע הצעה, ההצעה שלי היא להוסיף "חפצים להחזקה" (Held Items).במשחקי פוקימון, לדוגמא פוקימון סקרלט, יש אייטמים שאפשר לתת לפוקימונים. לדוגמא, האייטם שפה למטה ("Focus Sash")האייטם Focus Sash עושה שאם לפוקימון יש חיים מלאים והוא סופג מכה שאמורה להביס אותו (One-shot), הוא יישאר עם נקודת חיים אחת. שימושי מאוד לפוקימונים מהירים עם הגנה נמוכה.או דוגמא אחרת, Shell Bell (פעמוני צדף)בכל פעם שהפוקימון שמחזיק ב-Shell Bell תוקף וגורם נזק ליריב, הוא מתרפא בשיעור של 1/8 מהנזק שהוא גרם.אני חושב שלהוסיף אייטמים כאלה יוסיף גיוון רב למשחק, וקרבות יהיו יותר מורכבים ויותר מעניינים הודות לאייטמים האלה.וזהו פחות או יותר, מקווה שתקבלו את ההצעה. ביי, נתראה באשכול הבא!😁
פורסם אפריל 6אפר 6 אני בעד לגמרי אבל זה לא יעבוד במתכונת הנוכחית של "למי יש מקל יותר גדול" בלי האפקטים של מתקפות. שנית מתקפות ריפוי עצמי ממש ממש שבורות
פורסם אפריל 6אפר 6 מחבר אם זה היה שבור מדי זה לא נראה לי היה מופיע בתור אייטם בפוקימון סקרלט. אני משחק בפוקימון סקרלט הרבה, והרגשתי שפה האייטמים האלו חסרים לי. והם יכולים להוסיף הרבה עניין. אז העליתי את ההצעה. נ"ב יש דרכים לחסום השפעות של ריפוי עצמי. לדוגמא. המתקפה שלך לא מורידה מספיק כדי להוריד אותו אם הוא מחזיק Shell Bell אז אפשר להשתמש בחפץ מטוטלת וכל פעם שתתקוף המתקפה תתחזק. נ"בב ריפוי אף פעם לא מרפא את כל החיים. אני אישית לא ממש משתמש באייטמים של ריפוי כי הם אף פעם לא עושים את העבודה מספיק טוב😊
פורסם אפריל 6אפר 6 לפני 4 שעות Username כתב:אם זה היה שבור מדי זה לא נראה לי היה מופיע בתור אייטם בפוקימון סקרלט. אני משחק בפוקימון סקרלט הרבה, והרגשתי שפה האייטמים האלו חסרים לי. והם יכולים להוסיף הרבה עניין. אז העליתי את ההצעה. נ"ב יש דרכים לחסום השפעות של ריפוי עצמי. לדוגמא. המתקפה שלך לא מורידה מספיק כדי להוריד אותו אם הוא מחזיק Shell Bell אז אפשר להשתמש בחפץ מטוטלת וכל פעם שתתקוף המתקפה תתחזק. נ"בב ריפוי אף פעם לא מרפא את כל החיים. אני אישית לא ממש משתמש באייטמים של ריפוי כי הם אף פעם לא עושים את העבודה מספיק טוב😊תזכור שיש שם את כל האפקטים, היכולות, סאב יכולות, השפעות לתור הבא, פוקימונים חלשים בהרבה וכו. כל עוד הליגה היא בשיטת המקל הגדול יותר זה יעשה רק נזקים. בשביל שזה יהיה ישים צריך לשנות את כל מערכת הליגה( שאני גם בעד )
פורסם אפריל 7אפר 7 וואלה זה מזכיר לי משחק פוקימון אחר, אפשרי אבל לא נראה לי גם שזה יעבוד במשחק הזה, אלא אם כן ישנו מערך שלם במשחק. אתה מתבסס על אסטרטגיה בעיקר במשחק, זה לא עובד ככה בליגה לדעתי, כן יש צורך באסטרטגיה אבל זה לא הכלי החזק ביותר, זה או מי שחרש הכי הרבה או שם יותר כסף על המשחק.
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.