מעבר לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

פורום ליגת הפוקימונים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

דברים שצריך לקחת בחשבון בקרבות פוקימונים!

Featured Replies

פורסם

היי, מה נשמע. אני Username. יש שלושה דברים (ויותר) שצריך לשים לב אליהם בקרבות. אני אפשט.

בתור התחלה סוג.

Master Pokemon Type Chart for Effective Battle Strategies

לדוגמא, סוג מים נגד סוג אש. לסוג מים יש פה את אחד היתרונות הכי בסיסיים בכל פוקימון, וברור למדי שהקרב הזה מוטה לטובתו. לעומת זאת. אם הייתם בוחרים סוג דרקון בקרב נגד סוג דרקון, לשניכם היה יתרון סוג. והקרב תלוי רק במי מהיר יותר, ברמה של הפוקימון ובשאר הסטטיסטיקות שלו. מבחינת סוג, סוג דרקון הוא אחד הסוגים החלשים ביותר במשחק. ואין לו יתרון על אף סוג מלבדו.

סטטיסטיקות הפוקימונים

צילום מסך 2025-07-08 094856.png

לדוגמא. לזקרום, הפוקימון האגדי מסוג חשמל. אין מהירות טובה. ולכן לא כדאי להסתמך על זה שהוא יהיה מהיר יותר מהפוקימון היריב ויכה ראשון.

(הערה קטנה, עדיף בכללי שלא להשתמש בפוקימונים עם מהירות נמוכה. אלא אם יש להם הגנה ממש ממש גבוהה. ואתם סתמכים עליהם בתור טנק. או ללא הגנה גבוהה במיוחד ואתם מסתמכים עליהם בתור פוקימון עם מתקפות סטטוס. לא יזיק הגנה גבוהה גם במקרה הזה)

בכל אופן. עדיף לשים לב לסטטיסטיקות הבסיסיות של הפוקימון לפני שאתה מחליט להשקיע בו. אתה עלול לגלות שבזבזת את הזמן. בקרבות. הפוקימון עם יותר מהירות תוקף ראשון.

מצב

לפוקימונים יש מצב. ולא, אני לא מדבר על ה"מצב המשפחתי" שלהם. ראיתם כמה פיקאצ'ו יש בעולם?? אני אפילו לא מתכוון להתחיל להיכנס לזה!😱

צילום מסך 2026-04-05 173255.png

בכל אופן. המצב משפיע על הפוקימון. לדוגמא. המצב בתמנה שלמעלה "lonely" מעלה התקפה. אבל באותו הזמן גם מוריד את ההגנה של הפוקימון. ולכן חשוב לבדוק שהמצב של הפוקימון שלכם טוב ומותאם לסטטיסטיקות שלו ולפוקימון שהוא בכללי. נגיד אתם לא רוצים מצב הגנתי על הפוקימון שאתם בונים עליו שיתקוף חזק ומהר. אלא אם כן זה חלק מהאסטרטגיה שלכם. ואתם רוצים שהוא לא יפגע וגם יעשה נזק גדול. במקרה כזה. תצטרכו להשתמש בפוקימון באופן חכם. כי זה יכול להיות מסוכן אם תיקחו נזק גדול מדי והוא לא יעשה את כמות הנזק שרציתם.

צפיית צעדי היריב. צריך לשים לב לאסטרטגיית היריב. לדוגמא אם היריב משתמש במגמר. אבל מגמר הוא לא פוקימון אש חזק במיוחד. ואתה לא מבין למה הוא הוציא אותו. תנסו לחשוב כמה צעדים קדימה כדי להבין מה גרם לו להוציא את הפוקימון הזה.

image.png

במשחקי פוקימון (לאו דווקא בזה) יש גם יכולות טבעיות לפוקימון. לדוגמא, אם תתקיף את מגמר אתה גם תקבל "כוויה" ותחטוף נזק לאורך כל הקרב. הוא גם לדוגמא (לא עם מגמר אבל נגיד דוגמא אחרת) יכול להשתמש בטריק רום. שהופך את הקרב ככה שהפוקימונים האיטיים תוקפים ראשונים. או להשתמש במתקפה שתגן על הפוקימון הבא שיצא. חיזוי המהלך הבא של היריב זה משהו מאוד קריטי שקשה להרבה שחקנים, אבל מאוד חשוב לצפות את צעדי היריב כדי שהקרב יהיה בשליטה מלאה שלך.

בכל מקרה, כאן אני מסיים את האשכול. אם למישהו יש משהו להוסיף. הוא מוזמן לכתוב לי בפרטי או בתגובות.

היה לי מאוד מעניין וכיף לכתוב את האשכול הזה. והשקעתי בו לא מעט. מקווה שתהנו ותקבלו ממנו משהו גם.

נתראה באשכול הבא!

נערך בתאריך - על-ידי Username
תמונות לא בגדלים הנכונים

פורסם

מסכים איתך לגמרי אחלה אשכול אולי סוג דרקון הוא לבד חלש אבל אם חושבים על זה לסוג דרקון יש פוקמונים אם רוב הסוגים

פורסם

תודה על האשכול!.

מסכים שצריך לבדוק סטטים לפני השקעה למרות שאני גם לא כזה מבין. אבל, אם תנסה לחזות את היריב במהלך כל הקרב, אתה נכנס למשחקי ראשים ואז כל השישיות שלך בנויות על סמך היריב. לגבי מצבים ידוע שצריך מצבים רצויים ועדיפות למה שלא הורדת או מה שלא תואם בבייס. לגבי השקעה יש אופציה לקחת משהו ולהשקיע איתו יותר רחוק אבל כן זה דורש הרבה יותר השקעה לכן לא בהכרח עדיף.

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

צופים לאחרונה 0

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.

Account

Navigation

חיפוש

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.