פורסם מרץ 24מרץ 24 שלום חברים, כמעט שנה לא הייתי כאן! התגעגעתי! מקווה שגם אתם. מקווה נשארו פה עד אנשים שאני מכיר. הייתי קצת עמוס בעבודה ובחיים האישיים, אבל אני חושב שהגיע הזמן לחזור קצת לפרסם, הצטברו לי המון עבודות חדשות. החלטתי לחזור עם ציור פוסטר של ארבעת המופלאים.. ראיתי את הסרט החדש לא מזמן, ו, לא אהבתי כל כך, הרסו דמות כל כך אייקונית, אבל לא אכנס לפרטים תצפו בעצמכם! אבל הסרט בהחלט עשה לי נוסטלגיה ברמות, והיה לי חשק לעשות ציור בנושא. לא אחפור יותר מדי. מי הדמות האהובה שלכם? וכרגיל, תגובות בונות מתקבלות בברכה! אם נגיע ל-20 תגובות, אפרסם עבודה חדשה כרגיל! בברכה, KIRA.
פורסם מרץ 25מרץ 25 מחבר לפני 9 שעות The king of demons כתב: איזה כיף לראות שחזרת ושאתה ממשיך לצייר מעולה! תודה רבה! אני גם שמח לחזור. נראה קצת יבש בפורום. לפני 5 שעות ohevhumus כתב: איזה ציורים יש לך עוד על הקנה?, זה נראה מרשים. היי, תודה רבה! אעלה לאט לאט. מוזמן להתרשם מהאשכולות הקודמים שלי בזמנך.
פורסם מרץ 29מרץ 29 מחבר לפני 1 שעה לאוניד ספיבק כתב:איזה כייף שאתה חזרתה כרגיל הציורים שלך מאוד יפיםהמון תודה! שמח לראות שאתה עדיין פעיל!מעריך מאוד את התגובה שלך!קצת מבאסת הפעילות בפורום.
פורסם אפריל 1אפר 1 מחבר לפני 9 שעות פרון כתב:הייידההה חזרתתת ציור ממש יפה כרגילוואי איזה כיףף התגעגתי לאשכולות שלךךתודה רבה!שמח לראות שאתה נמצא עוד בפורום!מעריך את התגובה שלך.
פורסם אפריל 2אפר 2 וואו, ציור מדהים בכל כך הרבה רמות!ההבנה שלך בהצללה בציור הזה וה"פשטות" לכאורה לעומת סגנונות אחרים בציורים שלך עושים עבודה מדהימה בציור הזה! מקווה לראות עוד ציורים!
פורסם אפריל 5אפר 5 מחבר לפני ב-4/2/2026 ב 7:41 PM shukush202 כתב:וואו, ציור מדהים בכל כך הרבה רמות!ההבנה שלך בהצללה בציור הזה וה"פשטות" לכאורה לעומת סגנונות אחרים בציורים שלך עושים עבודה מדהימה בציור הזה! מקווה לראות עוד ציורים!המון תודה על תגובתך!ציפיתי לה!לא ידעתי שפרשת, מבאס לראות את הפורום במצב כזה גוסס.בהחלט אתשדל לעלות מדי פעם קצת עבודות!מצפה לראות גם עבודות שלך בזמן הקרוב.
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.