פורסם מרץ 21מרץ 21 כלבים עושים חיים! איזה כיף זה שיש כלב בבית שאתה יכול לשגע אותו — הם מוציאים מלא אנרגיה. (רק תעשו לי טובה… אל תיקחו כלב קטן שנובח כמו חולה 🤬😂) לכלבים יש התמחויות — צייד, שמירה וכו'. אבל היום נדבר על אילוף. מי שיש לו כלב יודע — בהתחלה הם עושים צרות, במיוחד כשהם גורים. (הכלבה שלי אכלה עצים 🤣) בהתחלה מלמדים פקודות בסיסיות: שבי, ארצה, גלגול — חינוך בסיסי. כלב מבין פקודות קצרות: כמה שפחות מילים = ביצוע מהיר יותר. אפשר גם להשתמש בצ'ופרים כדי לחזק התנהגות טובה — לא חובה, אבל עוזר. אצלי בבית יש כלבה מסוג קאנה קורסו — חזקה, אבל מאוד חברותית. קוראים לה מייסי 🐶, והיא אוהבת אנשים וכלבים אחרים ברמה מוגזמת 😅 בטיולים? לפעמים עושה לי “לא שומעת אותך”, ומתעקשת לאן ללכת 😑 טיול טוב זה כשהרצועה רפויה ויש משחק. כלב לא צריך להיות חנוק — צריך לדעת לשחרר לגמרי כשאפשר. אבל — אם הכלב לא ממושמע… זה כבר לא כיף. מייסי איתי כבר שנתיים. לפניה היו לי עוד שני כלבים — צ'יקיטה ודון. עברתי איתם תקופה ארוכה, ושיגעתי אותם לא מעט 😅 חוזר הביתה? חצי גינה הפוכה, דברים אכולים… קלאסי. מייסי פחות כזאת, אבל גם היא אוהבת לחפור בורות 😂 ניסיתי ללמד אותה לקפוץ — הבנתי שזה פחות מתאים, כשגיליתי שאנשים היו נכנסים לבית והיא הייתה מחפשת על מי לקפוץ. אם אין לכם כוח להתעסק בזה באמת — לכו למאלף, זה חוסך כאב ראש. בסוף, תזכרו משהו פשוט: כלב שלא מוציא אנרגיה בחוץ — יוציא אותה על דברים אחרים. אבל מעל הכל — כלבים זה אהבה ❤️ נערך בתאריך מרץ 21מרץ 21 - על-ידי ohevhumus
פורסם מרץ 21מרץ 21 מחבר לפני 19 דקות חתוליםהםהחיים כתב: אחלה אשכול, אבל אני פשוט חייב לציין שהכותרת ממש מזכירה לי משהו אחר? היית קרוב אבל אתה לא ההשראה
פורסם מרץ 21מרץ 21 מחבר לפני 1 דקה headri22 כתב: זה כביר ! ככה נראים הקאנה קורסו, למרות שגם להם יש כמה סוגים
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.