קטון 68 פורסם מרץ 25, 2021 דווח Share פורסם מרץ 25, 2021 (נערך) היי ציירתי כמה ציורים הגידו מה דעתכם 1 כאן רואים את מימיקיו כועס ומוריד את התחפושת ובצד את רועי מבוהל 2 כאן רואים את ראיקוזה חוגג וראיקוזה של ראיקוזה הופך לדיינאמקס מרוב שמחה על 300 מוניטין שעוד מעט יגיעו אליו 3 כאן רואים אותי מרסס על הקיר עם הכובע ביד את המילה ''עמותת ארבוק'' אני יודע הציורים לא משהו אני אשתדל להשתפר ויום הולדת שמח לפורום נערך מרץ 25, 2021 על-ידי קטון ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hero 675 פורסם מרץ 25, 2021 דווח Share פורסם מרץ 25, 2021 היי, הקישורים שלך לא עובדים, לפי מה שאני רואה הקישור שהעתקת הוא קובץ ממחשב הייתי ממליץ להעלות אותו לאתר הזה: http://www.up2me.co.il/ ומשם להעתיק את הקישור לתמונה ישירות כדי שנוכל ליהנות מהציורים שלך :) ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,198 פורסם מרץ 25, 2021 דווח Share פורסם מרץ 25, 2021 לפני 11 דקות Hero אמר: היי, הקישורים שלך לא עובדים, לפי מה שאני רואה הקישור שהעתקת הוא קובץ ממחשב הייתי ממליץ להעלות אותו לאתר הזה: http://www.up2me.co.il/ ומשם להעתיק את הקישור לתמונה ישירות כדי שנוכל ליהנות מהציורים שלך אני כן רואה... כמה הערות. הרעון נחמד, הביצוע פחות. 1. הציורים מצוירים בצבע? מציירים בעיפרון ואז צובעים במקרה הצורך 2. הציורים מסורבלים. קשה להבין מה הולך שם. בלי ההכוונה שלך לא הייתי מבין כלום. 3. כול הכבוד על ההפעלה של הפורום הזה! 4. חוץ מזה ציורים חמודים מקוה שתפנים ותשתפר. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
TheNightmare 374 פורסם מרץ 25, 2021 דווח Share פורסם מרץ 25, 2021 לפני 1 שעה The inhuman אמר: אני כן רואה... כמה הערות. הרעון נחמד, הביצוע פחות. 1. הציורים מצוירים בצבע? מציירים בעיפרון ואז צובעים במקרה הצורך 2. הציורים מסורבלים. קשה להבין מה הולך שם. בלי ההכוונה שלך לא הייתי מבין כלום. 3. כול הכבוד על ההפעלה של הפורום הזה! 4. חוץ מזה ציורים חמודים מקוה שתפנים ותשתפר. מסכים לחלוטין אבל בהחלט ניסיון יפה, אני מחכה לראות ציורים מעולים בקרוב ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
מסר 34 פורסם מרץ 25, 2021 דווח Share פורסם מרץ 25, 2021 (נערך) לפני 1 שעה The inhuman אמר: אני כן רואה... כמה הערות. הרעון נחמד, הביצוע פחות. 1. הציורים מצוירים בצבע? מציירים בעיפרון ואז צובעים במקרה הצורך 2. הציורים מסורבלים. קשה להבין מה הולך שם. בלי ההכוונה שלך לא הייתי מבין כלום. 3. כול הכבוד על ההפעלה של הפורום הזה! 4. חוץ מזה ציורים חמודים מקוה שתפנים ותשתפר. כנ"ל אבל זה לא שאני הייתי יכול יותר טוב >< - יאיר אני חושבת שזה מאוד יפה כי זה במחשב - יותר קשה - לאה נערך מרץ 25, 2021 על-ידי לאה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts