פורסם מרץ 8מרץ 8 תקציר: אנשי עין הצדק מתפצלים לשני משימות אחת לעצור את מה שאמור להיות אדום-מדם ואחת לתפוס יצור שנקרא פחד פרק 23 שעת ערב באזור העיר חיפה פניקס עמד בעמידה יציבה ועיניים מורמות לכוכבים, מבלי להסתכל על הסוכן ראש-השנה והסוכן פורים הוא אמר "אצלי לא משתמשים במכשירי טכנולוגיה כדי לתקשר, תדברו בפה", שרף רתח מזעם ופנה בצעקות לפניקס "אושר הוא אילם הוא לא יכול לדבר", פניקס לא עשה עניין מההתקצפות וענה בנוחות "בדיוק". לכל מי שתוהה שרף שונא את פניקס, לאושר לא היה אכפת הוא האמין שגם ללא דיבור הוא יהיה יעיל. הם חיכו בפאתי המדרכה, על פי הדיווחים שקיבלו זה אמור לקרות עכשיו, הנה הגיע היצור שהם רודפים אחריו, הפחד. יצור שחור כשניים וחצי גובה הולך באיטיות ידיו נגררות על הארץ, מה שעוזר לשים לב אליו בחשכת לילה אלו פנסי הרחוב, בראשו הבחינו בניצוץ רגעי, זאת העין שלו, שרף נרתע מעט מהמראה הזה, יצורים בעלי עין אחת לא מסמלים טוב, כי הם מוזרים, וכן מבחינת שרף נחשים במקום ידיים זה טבעי, פניקס לעומתו המשיך לעמוד יציב. "היי" זעק פניקס בעומדו מאחורי היצור המפחיד פחד, הפחד סובב את ראשו כלפיו והתקרב, "שמע בוא נראה לך מה זה מפחיד". אושר ושרף שעדיין עמדו בצד כי לא ידעו מה לעשות קפאו במקום, פניקס נער מתנשא לבוש במעיל ונעליים יקרות השתנה למולם ליצור כחול בעל ציפרניים ארוכות וכנפיים גדולות שכיסו את רוב האפשרות לראות את הפחד. מפיו יצא עשן וניבים היו בולטים בין שיניו, הוא הסתער לעבר גוף הפחד עם ציפורניו והעיף אותו כמה מטרים, הפחד נתקע באחד מפנסי הרחוב ומוטט אותו. שרף רצה להעיר שזה עלול למשוך יותר מדי תשומת לב, אחרי פחות מרגע הוא הבין שזה לא יועיל, זה לא פניקס שהוא הכיר עד כה, פניקס בא להטיח מכת משנה בפחד, עיניו הביטו בעין המפלץ והוא נעצר, מעין נקפא במקום והתמוטט, הכנפיים והציפורניים הצטמקו ועורו נהיה ככל האדם, שרף קפץ מיד לעזר אבל היצור הניף ידו ושרף נזרק למעלה וטראח על הרצפה, אושר עמד שם מבולבל, שרף הסתכל עליו במבט של תקווה שהוא מי שיכול להצליח את המשימה, גם אושר האמין בעצמו, הוא התקרב לפחד ושניהם כרעו ברך ואטמו את אזנם, הפחד נס משם ואושר המשיך לרעוד כרוע ברך. ווי ווי ווי, "מה קורה פה?" "אני חבר שלי ואחי הקטן הלכנו פה ואז הגיעה חבורת ערסים הכתה את חבר שלה שברה את הפנס שם ולכן אחי הקטן בוכה וחבר שלי מעולף" המשטרה נסעה משם, שרף זרק לאושר סוכריה ואמר "הצגה טובה, או שבאמת בכית?", אושר פשוט אכל את הסוכרייה מבלי לענות, פניקס סמוך על שרף, ושרף מזועזע שהוא עוזר לאיש שהוא שונא, או שזה בעצם ההצגה והם חברים? לא הוא באמת שונא את ההתנהגות של פניקס. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מסמך: 0088 מדווח: הסוכן חנוכה. תיאור: נהנהתי מאוד מהמשימה הראשונה שלי, אבל היא הייתה מסוכנת, אני וסוכן פסח ניסינו לתקוף את מה שהיה אמור להיות אדום-מדם ועברנו דרכו, הסוכן שבועות השתמש בשס"מ במצב שנקרא סכנה (אדום) והניף את הגרזן וחתך את האדום-מדם הזה, הוא הסביר שהנשקים של השס"מ הם הולוגרמה פיזית וגם הדבר הזה היה הולוגרמה פיזית, גם הוא טען שיותר פרטים אמורים להיות לך בתור היוצר של השס"מ. גואל ישב נרגש מול עוזה כשהמנקה ויונתן עומדים לצידו, "נו מה דעתך בוס?", עוזה דפק מבט רציני עצבני וקשוח "גואל אני מבין שאתה שמח בקידום שלך, אבל פחות התלהבות תהיה רציני", גואל הרגיע את החיוך שלו ועשה קו ישר עם הפה. עוזה נאנח, "אכן יונתן צודק, השס"מ מכיל טכנולוגיה מיוחדת שיוצרת הולוגרמות פיזיות שנוגעות רק במה שהוגדר להן, אבל היחידים שיש להם את היכולת לדעת את הטכנולוגיה הזאת הם העובדים בארכיון כמו גואל" עוזה שתק ופניו נהיו מבוהלים "כמו גואל" והחל לצעוק "מסרתי את כל סודותי לאויב!!! רגשות המכשף ההולוגרמות!! רק אדם אחד יכול לדעת את כולם!!!" צעקת הבוס נקטעה בהיכנס הסוכן ראש-השנה ובן הבוס, "אמממ, הנה דו"ח המשימה", עוזה שינה ברגע את כל התנהגותו חזרה למצבו הרגיל כבוס עצבני ועסוק ושב לפנים רציניות "כן, תניח אותו על השולחן", שרף הניח את המסמך על השולחן ואז הוסיף משפט קטן שעשה נזק "גם יש לי שאלה לגבי פניקס", עוזה צעק בעצבים "הייתי צריך לדעת הכל מראש, להבין את זה מהתחלה, ולהסביר לפני ששלחתי אתכם למשימות" תוך כדי דיבור שם את ידו על הרמקול והפעיל אותו "יוסי תביא למשרד שלי שוקו קפה תה ועוגיות, יש עכשיו שעת סיפור" המשך יבוא --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- תודה לנתנאל
פורסם מרץ 9מרץ 9 מחבר לפני 11 שעות The king of demons כתב: המשך מעניין מאוד, אחלה אשכול. שמחתי לעזור חחחח כן, כמה כסף אתה רוצה על העזרה?
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.