מעבר לתוכן

טבעות

ohevhumus

הודעות מומלצות

אז ככה אני אוהב החומוסים, ורציתי לפתוח אשכול על מסחר בטבעות.

כמו שאתם יודעים נכנסתי למשחק לפני שבוע ויש פה הפרעות לאנשים עם מחירי הטבעות/חלק מטרילים/חלק אומרים מחירים מסוימים לטבעות וחלק מנסים לסחור בכמה שפחות או לחלק לא אכפת.

לטובת הרווחה הכללית של כולם, 

עדיף שייפתחו כאן הצבעות בנוגע למחיר האמיתי של הטבעות

110

120

130

140

80 

וכו וכו

הבעיה ממה שאני רואה כל אחד שם מחיר אחר ונותן שוק אחר לטבעות. בגלל זה אני צריך להתנהל עם כל אחד מכם באופן אישי. יש מצבים שאני רואה שזה סתם יוצר ריבים כי בכל זאת טבעת זה משהו שכל אחד רוצה בגלל השיפורים מובן, אבל לטרפת הזאת לא באתי. באתי לשחק ולחרוש לכיף. תמיד יהיה ריבים ומי שיציע יותר אז לפחות דבר אחד אני מבקש תחליטו על טווח מחירים אחיד שנתחיל ממנו וכשאתם מעלים הצעה אל תעלו לי ב 1 זהב למה זה שורט לי את המוח, 5 סבבה לגמרי. אבל לא משחקים של 130,131,132 זה שורט לי את המוח. אשמח אם זה איכשהו יעזור כי אני בסאגת הטבעות כבר התפגרתי.. 400 לטבעת לא 220 לא 140 לא 130 לא 110 לא 80 תחליטו כבר. יותר טוב לכולם פחות כאב ראש, פחות סבטוחה עסקאות יותר מהירות ראש יותר שקט אפשר להמשיך לחרוש להוציא עוד.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אם ראובן הציע 130 ושמעון הציע 131 אבל באמת הציע המסחר ולא רק כתב בצ'אט הטבעת שווה 131 ושווקים לא צריכים מספרים עגולים. יהודה מציע 135 דוד מציע 138 שלמה מציע 138 יוסף מציע 138 הערך האמיתי הוא 138 וזה לא יגיע ל139. התפקיד שלך לבחור מי מגיבורי התנך יפרד מכספו או להחליט לשים עוד 2 בשוק.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות AlphaZero כתב:

אם ראובן הציע 130 ושמעון הציע 131 אבל באמת הציע המסחר ולא רק כתב בצ'אט הטבעת שווה 131 ושווקים לא צריכים מספרים עגולים. יהודה מציע 135 דוד מציע 138 שלמה מציע 138 יוסף מציע 138 הערך האמיתי הוא 138 וזה לא יגיע ל139. התפקיד שלך לבחור מי מגיבורי התנך יפרד מכספו או להחליט לשים עוד 2 בשוק.

לא בדיוק הבנתי מה היא אמרה אבל נשמע הגיוני

נערך בתאריך - על-ידי FireTitan
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...