ohevhumus 17 פורסם פברואר 14 שיתוף פורסם פברואר 14 מה המצב חברים כאן אוהב החומוס הגדול, רציתי לשאול מאיפה אתם אוכלים את החומוס שלכם??, קונים מהסופר? קונים מהכפר?, לא קונים בכלל? איפה החוויית חומוס הכי טובה שהייתה לכם?, אבו גוש גם נחמד (לא ניסיתי רק שמעתי). אם אתם לא אוהבים הכל בסדר יש טחינה ואם לא בעיה שלכם תאכלו תלב כי בשבילי חומוס זה כמו קטשופ, מה אתם הייתם עושים עם החומוס שלכם?. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 938 פורסם פברואר 14 שיתוף פורסם פברואר 14 היי, אני רואה שאתה חדש בפורום, ברוך הבא. שים לב שפתחת את האשכול בפורום מסחר בליגה, לפי תוכן האשכול, האשכול מיועד לדיבורים ודיונים כללים, אני מעביר לך אותו שם אבל שים לב להבא. לנושא האשכול, אני אוהב חומוס בכללי, בין במסעדות למשהו בסופר. ממליץ לך להוסיף לאשכול קצת יותר תוכן, כותרת לאשכול, חלוקה לנושאים, אולי להתחיל במה זה חומוס, אלו סוגי חומוס יש וכדומה. מצפה לראות עוד אשכולות ממך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohevhumus 17 פורסם פברואר 15 מחבר שיתוף פורסם פברואר 15 ציטוט סגור ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.