Olympus 508 דווח פורסם February 21 (נערך) מאמנים יקרים, לכבוד חג הפורים החלטנו לפנק אתכם בשבוע קודים מטורף שיתחיל החל ממחר, יום שני ה22.2 וימשך עד יום חמישי ה25.2. בכל יום יהיה קוד - אבל כל קוד יהיה קשה מהקודם, ובהתאם הפרסים יגדלו ;) בהצלחה לכולם וחג פורים שמח, צוות המשחק :) נערך February 21 על-ידי Olympus 1 1 1 1 The inhuman, TITAN, Real Angel Rayquaza וגם 1 other reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Real Angel Rayquaza 262 דווח פורסם February 21 נשמע מעולה 🙂 תודה לצוות המשחק (למרות שאם אייל יעשה את זה הקוד השלישי אלוהים יתקע עליו למשך השנים הבאות :S) 2 Olympus וגם TITAN reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
רוקי17 36 דווח פורסם February 21 תודה רבה!! אני כבר מצפה לקוד הראשון של גבי! שיפציץ אותנו ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 283 דווח פורסם February 21 תודה רבה לכם!!! לייתר ביטחון כדאי לחזק את העמותה נגד הקודים של אייל... ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Hawks 244 דווח פורסם February 21 שבוע קודים של אייל? Bring it on. 1 Olympus reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
ban ana 7 דווח פורסם February 21 רעיון ממש טוב לפי דעתי אבל מתי זה יהיה (באיזה שעות) או שאני אצטרך לחרוש.?? ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 629 דווח פורסם February 22 יאיי! תודה לכול הצוות! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The King of Demons 321 דווח פורסם February 22 תודה רבה על זה. לצערי לא יהיה לי זמן אבל אני כבר מריח את הדם על האצבעות של האנשים כשינסו להצליח את הקוד של איילXD. ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
jek123 27 דווח פורסם February 22 ישששששששש תודה הקודים האחרונים של אולימפוס אבל יש לגבי גם סיכוי ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
מגניב 51 דווח פורסם February 22 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רק לא של אייל הצילוווווו תחליפו למשהו אחר ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים