מעבר לתוכן

עונה חדש לדרגון בול סופר!

RamYo

הודעות מומלצות

שלום לכולם, היום אני באתי לעדכן אתכם קצת בחדשות שקשורות לדרגון בול:

דרגון בול סופר חוזרת לעונה חדשה!

אומנם העדכון יצא לפני כמה ימים כבר ולא היה לי זמן לכתוב על זה אשכול - אך זה עדיין מרגש, ההמשך אמור לצאת או השנה (2026) או ב2027. עוד אין תאריך רשמי.

בנוסף להמשך של הסדרה, לפי מה שהבנתי גם מוציאים רימייק לארק האגדי של בירוס כשהוא מגיע לכדור הארץ ונלחם נגד סאיין גוד, הרימייק יוצא בסתיו.

טריילר לעונה החדשה:

טריילר לחידוש של הארק:

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

כמה חיכיתי כבר שיעשו אנימה לארק של מורו. תענוג לראות.

לגבי הראיימיק לדרגון בול סופר, מרגיש לי קצת מיותר שמדובר ב130 פרקים, מילא בזי היה 290+ אז הגיוני לעשות קיצורים וכדומה.

תודה על האשכול.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

גאה בך כל הכבוד עוד אשכול נהדר שלך 2 דברים היו חסרים לדעתי לדעתי לפני שסופר 2 תצא נקבל חידוש לכול ארק אם חידוש כלומר אחרי בירוס יעשו לפריזה וכך הלאה דבר שני יש אומרים שהמשך של דרגון בול יהיה עונתי החיסרון יותר זמן לחכות היתרון הגדול יותר זמן להם לעבוד על זה וגם זה שיפור מיכנת האנימציה 

לפני 7 דקות The king of demons כתב:

כמה חיכיתי כבר שיעשו אנימה לארק של מורו. תענוג לראות.

לגבי הראיימיק לדרגון בול סופר, מרגיש לי קצת מיותר שמדובר ב130 פרקים, מילא בזי היה 290+ אז הגיוני לעשות קיצורים וכדומה.

תודה על האשכול.

תיראה מצעד אחד אני מסכים איתך אבל פה ניכנס לאחת הבעיות הכי גדולות של תחילת סופר והיא אנימציה במיוחד לגבי האנמציה בסדרה אני מדבר על ארק בירוס אנשים יתלנו על זה שזה לא היה טוב אז אולי נקבל תוספות פרטים נוספים ויש כאלה שאומרים שאנימציה בדרגון בול בירוס תהיה כמו סרט 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות לאוניד ספיבק כתב:

תיראה מצעד אחד אני מסכים איתך אבל פה ניכנס לאחת הבעיות הכי גדולות של תחילת סופר והיא אנימציה במיוחד לגבי האנמציה בסדרה אני מדבר על ארק בירוס אנשים יתלנו על זה שזה לא היה טוב אז אולי נקבל תוספות פרטים נוספים ויש כאלה שאומרים שאנימציה בדרגון בול בירוס תהיה כמו סרט 

אני דווקא אהבתי מאוד את האנימציה של הארק היא הייתה מגניבה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

דווקא נחמד לחדש את הארק של "במקום גברים שריריים בלי חולצה הולכים מכות יהיה לנו גברים ונשים הולכים מכות" מקווה שגוהן יהיה קצת פחות חננה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

יאוו אשכול של רם!
חידשת לי לא ידעתי שיצאה עונה חדשה מרגש מאוד גם אנימציה לפנים איזה כיף
עוד אשכולות!!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות פרון כתב:

יאוו אשכול של רם!
חידשת לי לא ידעתי שיצאה עונה חדשה מרגש מאוד גם אנימציה לפנים איזה כיף
עוד אשכולות!!

אם אתה מתכוון להמשך לדרגון בול סופר זה עדיין לא יצא זה רק לא מזמן הוכרז ליתר דיוק ביום ראשון שבוע שעבר אני לא יודע מתי היא תצא אבל יש תאוריה שהם יוצאו לקראת סוף 2027 בגלל שהם עושים חידוש לכול ארק להוסיף אולי דברים ממאנגה ואולי להוסיף דברים חדשים כי לגבי מה שקרה באנימה יוצר דרגון בול המוקרי לא אהב מה שקרה בסדרה את רמת האנימציה שטוי עשו 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני ב-4.2.2026 ב 1:52 PM לאוניד ספיבק כתב:

אם אתה מתכוון להמשך לדרגון בול סופר זה עדיין לא יצא זה רק לא מזמן הוכרז ליתר דיוק ביום ראשון שבוע שעבר אני לא יודע מתי היא תצא אבל יש תאוריה שהם יוצאו לקראת סוף 2027 בגלל שהם עושים חידוש לכול ארק להוסיף אולי דברים ממאנגה ואולי להוסיף דברים חדשים כי לגבי מה שקרה באנימה יוצר דרגון בול המוקרי לא אהב מה שקרה בסדרה את רמת האנימציה שטוי עשו 

האאא סגור סגור תודה מחכה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...