PogCat 1 דווח פורסם February 11 היע לכולם אני רוצה להתחיל ללמוד לצייר ואשמח לטיפים לציור במחשב 1 Stone reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 128 דווח פורסם February 11 נשמע לי כמו סטטוס אבל מ'כפת לי? באייזה תוכנה אתה משתמש שאני יידע לייעץ לך ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Zeldris 34 דווח פורסם February 11 לפני 26 דקות PogCat אמר: היע לכולם אני רוצה להתחיל ללמוד לצייר ואשמח לטיפים לציור במחשב KING DICE מבין בזה ניראלי ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
PogCat 1 דווח פורסם February 11 לפני 17 דקות mmm2 אמר: נשמע לי כמו סטטוס אבל מ'כפת לי? באייזה תוכנה אתה משתמש שאני יידע לייעץ לך ב paint tool sai2 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 283 דווח פורסם February 11 במחשב אני גרוע במציאות אני מ-ט-ו-ר-ף ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Stone 146 דווח פורסם February 12 היי, בהצלחה לך. ממליצים לך לראות מדריכים ביוטוב, בהצלחה! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Zeldris 34 דווח פורסם February 12 לפני 19 שעות PogCat אמר: היע לכולם אני רוצה להתחיל ללמוד לצייר ואשמח לטיפים לציור במחשב יש תוכנה בווינדווז ניראלי של ציור ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים