Aqwaman200 71 פורסם ינואר 28 שיתוף פורסם ינואר 28 (נערך) שלום לכולם, בחופש הגדול שהיה לי השנה טסתי עם המשפחה שלי לאוסטריה, טיול שאני חיכיתי לו הרבה זמן. בגלל שהייתה את המלחמה עם האיראנים היה חודש וקצת לפני הטיול היה בסימן שאלה אך בסוף הוא יצא. טסנו לשבוע מה-30.7 עד ה-8.8. אני מאוד מהטיול במיוחד בגלל שזאת פעם ראשונה שלי שאני טס לצד ההררי יותר של אירופה וגם בגלל שלא טסתי הרבה זמן למקום חדש. אז בלי עוד דיבורים מיותרים בואו נתחיל! 30.7 - טסנו, אין הרבה מה לציין מכיוון שכל היום יצא על הטיסה. 31.7 - בלילה של ה-30 ישנו במלון שנמצא קרוב לשדה התעופה, משם לקחנו את הרכב שהושכר ונסענו לכיוון המיקום שבו נישן בהמשך הטיול, בדרך עצרנו בנחל Lammer. 1.8 - בתחילת היום יצאנו לרכבת הרים נחמדה ומשם המשכנו לאתר שנקרא: "Wagrainis Grafenberg & KUHbidu Adventure Trail", פארק שעשועים נחמד וחתיכת נוף. 2.8 - אותו יום היה גשום אבל כן הספקנו לעשות הרבה, הלכנו למכרה המלח "Hallein" שבו גם עברנו את הגבול בין אוסטריה לגרמניה מתחת לאדמה. ואחרי הלכנו לטירת זלצבורג. לצערי לא היה אפשר לצלם בשני המקומות אז אין לי תמונות 😞 3.8 - התחלנו את היום בנסיעה לטרית "Hohwnwerfen" שם היה מופע בזים, לאחר מכן הלכנו למערת הקרח הגדולה בעולם - "Werfen", שם עברנו סיור במערה, בגלל שלא היה חשמל בתוך המערה כל כמה אנשים קיבלו עששית שמי שהחזיק אותה היה צריך לשמור שלא תיכבה והלכנו. חשוב להדגיש שאני והמשפחה שלי היינו בתחילת הקבוצה של הסיור מה שנתן לי עבדכם הנאמן לאמן את קישורי האנגלית שלי. המערה הייתה ב-0 מעלות וגם היינו צריכים לעלות 700 מדרגות לא כולל עוד הליכה של שעה שהיינו צריכים לעשות מאז שירדנו מהרכבל. 4.8 - היה יום גשום, אז לא נעשה משהו מיוחד - הלכנו לקניון לכל היום והיה רגוע ונחמד. 5.8 - זה היה יום ממש משוגע, נסענו לפארק חבלים "גרובמינג" שבו עשינו מגלשת הרים מיוחדת כזאת (לא יודע להסביר בדיוק) וגם את הפארק חבלים, היו כל מיני רמות למסלולים של חבלים ובסוף הגענו לרמה אחת לפני קשה שבה היינו בסביבות השעה וחצי, בסך הכל בפארק היינו 5 שעות. משם המשכנו לעיירת "האלשטאט" שהיא מקור ההשראה לעיירה שנמצאת בסרטי "Frozen". 6.8 - עוד יום שבו עשינו יחסית הרבה, התחלנו את היום בהר "Obertraun", שם בהתחלה עלינו לפסגה לראות את תצפית "חמשת האצבעות" שיש שם ולאחר מכן ירדנו רכבל אחד ונכנסו למערת נטיפים שהייתה בהר גם כן. פסגת ההר הייתה יפה אבל המערה הייתה סבירה, למערה קראו "מערת הממותה" אז הייתה ציפייה שיהיה משהו מעניין במיוחד שאמרו שיש נטיפים מה שבסוף לא היה. לאחר מכן המשכנו לאגם "Vorderer Gosausee". 7.8 - בעצם זה היה היום האחרון שבו היינו באוסטריה. בתחילת היום הייתה לנו את הציפיה ללכת לאיזה אגם יפה עם סכר, אך בגלל טעות בgps הגענו למקום הלא נכון. הגענו להר "Kitzuteinhorn - Maiskogel", הר שבפסגתו הייתה בגובה של 3029 מטר, בפסגה היה איזה מוזיאון נחמד על ההר והסביבה, סרט טבע ומגלשות שלג. כן היה שם שלג או קרח לא סגור מה זה היה בתחילת אוגוסט. 8.8 - יצאנו בחזרה לארץ אחרי שבוע ממש כיפי. עוד תמונות מהמקום שבו ישנו: אני נהנתי מהטיול מאודדדד, אחרי הרבה זמן שלא טסתי למקום חדש זה היה ממש מהנה גם בגלל שלא יצא לי לראות נופים כאלו מאירופה. היה ממש כיף לאלו שאולי שירצו לטוס לאוסטריה בהמשך ממליץ ללכת לאתרים כמו מערת הקרח שבה היינו וההר ביום האחרון. עד האשכול הבא, אני הייתי אני ואתם הייתם אתם!. #אקווהחוזרלפורם. נערך בתאריך ינואר 28 - על-ידי Aqwaman200 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
headri22 27 פורסם ינואר 29 שיתוף פורסם ינואר 29 פשש איזה נופים שמח שנהנת אלוף! והטיול יצא לפועל בסוף עקב המצב הבטחוני עם איראן באותו זמן נופים פשוט חוויה 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 159 פורסם ינואר 29 שיתוף פורסם ינואר 29 שמעתי יש שם אחלה ציירים 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Aqwaman200 71 פורסם ינואר 29 מחבר שיתוף פורסם ינואר 29 לפני 2 שעות AlphaZero כתב: שמעתי יש שם אחלה ציירים ציירים חבל על הזמן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
לאוניד ספיבק 89 פורסם ינואר 29 שיתוף פורסם ינואר 29 אשכול נורא יפה שלך אני אישית הייתי כמה פעמיים באוסטריה אחלה נופים כמובן אוכל מדהים שם גילתי שמקה חדש בשם אמדודלר מקום מספר 4 אצליהם אחרי החברות הגדלות משקה ליומני כזה אם כול מיני עשבי טיבול ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 938 פורסם ינואר 29 שיתוף פורסם ינואר 29 וואו איזה תמונות יפות! נשמע שממש נהנת טיול הזה, שמח ששיתפת אותנו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 212 פורסם ינואר 31 שיתוף פורסם ינואר 31 איזה יופיי וואווווו, אני חייב לבקר שם פעם אחת רציני דחוףף תודה על זה ואני מתחרט שהטיסה הבאה תהיה על אלבניה ולא על אוסטריה חח ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.