Hawks 244 דווח פורסם February 9 חלוקת פרסים - מיהו המשתמש? מקום ראשון Olympus אשר זוכה בטבעת אבן האודם מקום שני pink cookie man אשר זוכה בטבעת יהלום מקום שלישי מגניב אשר זוכה בטבעת לבחירה מתוך סט(ללא טבעת יהלום או אבן האודם) אני רוצה להודות לכל המשתמשים שהשתתפו בתחרות ול - The King of Demons שעזר לי לנהל את התחרות. *הפרסים יעודכנו בחשבונות הזוכים במהלך הימים הקרובים. 2 Doom man וגם Hero reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Real Angel Rayquaza 262 דווח פורסם February 9 כל הכבוד לזוכיםםםםםםםםםםםם חבל שלא יכולתי להשתתף 🙂 וכמבון, התודה הכי גדולה היא לאופיר על עשיית התחרות! מחיאות כפיים אנשים! (נתנאל זה גם לך אל תבכה) ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 283 דווח פורסם February 9 (נערך) ברכות לזוכים! נ"ב: מה עם שדרוגי פרסים ופרסי ניחום( לי ולMMM2 על נקודה אחת!!!)? נערך February 9 על-ידי Crazy lightning XD ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Olympus 508 דווח פורסם February 9 ברכות לזוכים במקומות השני והשלישי ותודה רבה לאופיר נתנאל ורם על תחרות מעניינת עם קונספט חדשני ומרענן 🙂 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
גוקו 12 דווח פורסם February 9 (נערך) ברכות לזוכים במקום הראשון והשני ותודה למארגני התחרות על רעיון מרענן וטוב נערך February 9 על-ידי גוקו 1 King Dice reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The King of Demons 321 דווח פורסם February 9 כל הכבוד לזוכים. היה לי תענוג לעבוד עם אופיר על התחרות ועל הרעיון הנפלא שלו. ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 128 דווח פורסם February 9 ברכות לזוכים ולעורכים. רואים שיש כאן איכות ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
אלמוג 132 דווח פורסם February 10 כול הכבוד לזוכים ותודה למארגני התחרות אני ממש נהנתי ושבוע טוב לכולם ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 629 דווח פורסם February 10 תודה רבה על הזכייה 🙂 כול הכבוד לאלה שהשתתפו ולא זכו! \כול הכבוד למקומות ראשון ושלישי 🙂 תודה רבה לאופיר על התחרות השווה! תודה רבה גם לנתנאל! ותודה רבה לאייל שנתן פייט 😉 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
jek123 27 דווח פורסם February 10 ואווו איזה תחרות רואים שיזה עבודה עשיתם פה! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים