מעבר לתוכן

XXXTentacion - מיהו

Aqwaman200

הודעות מומלצות

שלום לכולם, אני אקווה, עבדכם הנאמן. אחרי המון אבל המון זמן שלא עשיתי אשכול החלטתי לעשות עוד אחד.

האשכול שלי הולך להיות מחוות יום הולדת לראפר האהוב עלי XXXTentacion.

אז בואו נתחיל!

ג'זה דווין ריקרדו אונפרוי הידוע בשם הבמה שלו XXXTentacion או X בקצרה, היה ראפר זמר ופזמונאי אמריקאי, המתמחה בסוגי מוזיקה כמו" סאונדקלאוד ראפ, רוק אלטרנטיבי, trap metal, ראפ מטאל, R&B, הארדקור ראפ, אינדי רוק, פאנק ראפ, היפ הופ, אימו ראפ ועוד.

הוא נולד ב23 בינאור 1988 ונרצח ב18 ביוני 2018.

XXXTentacion הוציא את אלבום הבכורה שלו ב-25 באוגוסט 2017 אבל הוציא כבר שירים לפני כן בפלטפורמת מוזיקה בשם "SoundCloud" ב2013.

פירוש השם: XXX - הנעלם/ Unknown והמילה בלטינית Tentacion שפירושה Temptation - פיתוי, ביחד: Unknown Temptation - פיתוי לא ידוע - XXXTentacion.

יש לו כ-5 אלבומים, מייקסטייפ אחד, 7 מיני-אלבומים, ו-4 אוספים.

אלבומים:

17 - 17 (XXXTentacion album) - Wikipedia

?  - אלבום) – ויקיפדיה

SKINS - Skins (XXXTentacion album) - Wikipedia

Bad Vibes Forever - Bad Vibes Forever - Wikipedia

LOOK AT ME: THE ALBUM - LOOK AT ME: THE ALBUM - Album by XXXTENTACION | Spotify

XXXTentacion היה חלק מקבוצת ראפרים שנקרא Members Only ואיתם יש לו כ-4 אוספים של שירים.

Members Only, vol 1 - Members Only - Members Only Vol.1! Lyrics and Tracklist | Genius

Members Only, vol 2 - Members Only, Vol.2 | xxxtentacion

Members Only, vol 3  - Members Only, Vol. 1 - EP by XXXTENTACION | Spotify

Members Only, vol 4 - Discount members only vol 1 2025 Black Friday

XXXTentacion תמיד הוגדר כאדם מורכב ושונה, הוא תמיד עשה דברים שאחרים פחדו לומר או לעשות וזה הגדיר אותו כ-"לא אנושי".

"תקופת השיער השחור" - בצעירותו X נקלע להרבה קטטות בבית הספר, לעיתים קרובות בשל רצון להגן על משפחתו, כמו במקרה שתקף ילד שדיבר על אימו, והוא תיאר את עצמו כ-"לוחם מלוכלך" שלא פחד מאף אחד.

בגיל 15 המוזיקה הפכה לדרך של X לבטא את עצמו, הוא הושפע ממגוון רחב של סגנונות: ראפ ועד מטאל ורוק וזה מה שעזר לו לעצב את הסאונד הייחודי שלו.

לאחר שנעצר על עבירות כמו שוד והחזק נשק XXX פגש ראפר מתחיל נוסף בשם Ski Mask the Slump God, השניים התחברו במהירות והחליטו לשתף פעולה מוזיקלית.

לאחר שהשתחררו החליטו השניים ליצור את קבוצת הראפרים Members Only, הם הקליטו בציוד זול מאוד(מיקרופון Snowball) Logitech SNOWBALL ICE Plug-and-Play USB Microphone - Lion City Company בבית אמו של X, מה שיצר את הסאונד המעוות והמחוספס שהפך לסימן ההיכר שלהם.

תקופת ה"שיער הצהוב-שחור" - בתקופה ששיערו היה צבוע חצי שחור וחצי צהוב X נעצר. בזמן שהיה בכלא השיר שלו Look At Me! הפך ללהיט ענק. באותו הזמן הסתכסך עם דרייק (ראפר מוצלח אחר) בטענה שגנב לו את ה"פלואו" של השיר "Look At Me!" בשיר "KMT".

XXXTENTACION - Look At Me! | Deezer

לאחר שהוציא את האלבומים "17" ו"?" X החל תהליך של ניסיון להשתפר כאדם. הוא גילח את גבותיו וצבע את שיערו, ויצר שירים שמסרם הם שלום, אהבה וחיוביות.

Jahseh White Hair | TikTokThe Rapper Xxxtentacion Hair Styles 🕊️🫶

ב-18 ביוני 2018, X נורה למוות במהלך שוד ביציאה מסוכנות אופנועים בברווארד קאונטי פלורידה, כשהוא בן 20 בלבד. ארבעה גברים הורשעו ברצח ונגזרו עליהם עונשי מאסר עולם.

שלושה ימים לאחר מותו, הודיעה אימו של X שבת זוגתו בהריון ממנו, וב-26 בינואר 2019, נולד בנו, שלושה ימים לאחר מה שהיה אמור להיות יום הולדתו ה-21 של X.

זמן קצר לאחר מותו, Kanye West שהיה חבר טוב של X הוציא שיר בשם "True Love" שמיועד לבנו.

Stream XXXTENTACION - True Love (ft. Juice Wrld & Trippie Redd) | by  Kumaray by Kumaray | Listen online for free on SoundCloud

ביולי יצאו שני שירים נוספים עם X, אחד מהם רמיקס לשיר Whoa (min in awe) שנוסף לו עוד חלק עם Jucie wrld ועוד שיר שנקרא The Way שהוא גם כן עם jucie wrld.

whoa (mind in awe) [Remix] - Single by XXXTENTACION | SpotifySteam Workshop::The Way (XXXTENTACION & Juice WRLD) Live Wallpaper

טיפה על האלבומים:

1. "17" - האלבום יצא לאור ב-2017, באלבום יש כ-10 שירים והוא באורך של 22 דקות. באלבום יש כ-3 שירים מוכרים שאחד מהם הוא Jocelyn Flores, שנכתב על חברה של X שהתאבדה.

בו נכללים השירים: Jocelyn Flores, Depression & Obsession, Everybody Dies In Their Nightmares, Revenge, Save Me, Dead Inside, F*ck Love, Carry On, Orlando, Ayala.

2. "?" - האלבום יצא לאור ב-2018, באלבום יש כ-17 שירים והוא באורך של 37 דקות, באלבום יש כ-5 שירים מוכרים כמו Hope שנכתב עבור נרצחים בירי בבית הספר התיכון Parkland. בשיר ההסבר על האלבום X מסביר שהוא רוצה שהאלבום יוכל להישמע בכל מקום על ידי כל אחד.

ובו נכללים השירים: ALONE PART3 , Moonlight, SAD!, the remedy for the broken heart, Floor 555, NUMB, Infinity(888), going down!, Pain = BESTFRIEND, $$$, love yourself, SMASH!, I don't even speak spanish lol, changes, Hope, schizophrenia, before I close my eyes.

3. "SKINS" - האלבום יצא לאור ב-2018, באלבום יש כ-9 שירים והוא בעורך של 20 דקות. האלבום יצא אחרי שX נרצח. באלבום יש את השיר המוכר "BAD!".

ובו נכללים השירים: Gurdian angel, Train food, whoa (mind in wae), BAD!, STARING AT THE SKY, One Minute, difference, I don't let go, what are you so afraid of.

4. "Bad Vibes Forever" - האלבום יצא לאור ב-2019, באלבום יש כ-24 שירים והוא בעורך של 57 דקות.  

ובו נכללים השירים: bad vibes forever, Ex B*tch, UGLY, School Shooters, I Changd Her Life, Triumph, LIMBO, before i realize, Ecstasy, Kill My Vibe, Hot Gyal, THE ONLY TIME I FEEL ALIVE, the interlude that never ends, Daemons, ATTENTION!, Eat It Up, Voss, Royalty, wanna grow old, HEARTEATER, NorthStar, CHASE, numb the pain, IT'S ALL FADING TO BLACK

5. "Look At Me!: The Album" - האלבום יצא ב-2022, האלבום מורכב מ-2 דיסקים שכוללים בהם 25 שירים בסך הכל. השירים שבו הם שירים שיצאו מתחילת דרכו של X במוזיקה עד לסופו, כמו "YuNg BrAtZ" שיצא ב-2016 עד ל "Moonlight" שיצא באלבום "?" ב-2018.

למה אני אוהב את XXXTentacion?

אני התחלתי לשמוע את המוזיקה שלו ב2020 שנתיים אחרי שנרצח, השיר הראשון ששמעתי שלו היה "Hope" מאלבום "?", ולאחר מכן המשכתי לשמוע שירים כמו "Moonlight" ו "the remedy for the broken heart" מאותו אלבום ו "Revenge" מאלבום "17".

אחד הסיבות שאני אוהב את X כל כך זה בגלל הסיפור שלו, מזה שהוא היה אלים ושהוא ניסה לשפר את עצמו בכל דרך אפשרית.

המוזיקה שלו נתנה לי הרגשה כאילו יש לי מקום בטוח לברוח אילו, ואני מרגיש כאילו המוזיקה שלו נותנת לי אפשרות לבטא את עצמי גם.

רבים חושבים שהמוזיקה שלו תמיד עצובה אבל בגלל שהוא התנסה על סוגי מוזיקה רחבים יש לו גם את השירים ה"הארדקור ראפ" האלו וגם את השירים היותר רגועים שמדברים על דיכאון ועצב.

כרגע יש לי כ-78 שירים של X בפלייליסט שלי כאשר האלבום הכי מושמע שלי הוא "?" שהאזנתי לו כ-1,196 דקות ב2025 והשיר שאני הכי אוהב הוא infinity (888) עם $$Joey Bada מאותו אלבום.

ב-2025 הקשבתי לו כ-3,388 דקות בסך הכל.

If I die, I want to make sure my life has made at least 5 millions childern happy" - XXXTentacion"

נערך בתאריך - על-ידי Aqwaman200
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אקווה חזר לפורום במה זכינו? ועוד סיקור כזה מעולה.

אני אישית לא מכיר את הראפ אבל נראה שהוא היה ממש טוב לפי התיאור שעשית.

חשבונך קיבל בונוס.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אקווה היקר שמח שחזרתה לעשות אשכולות ומקווה שתמשיך לא שמעתי אף פעם על הזמר הזה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

מת עליו זצוק"ל הוא היה מדהים. 
בכל מקרה חיפשתי פעם את השם שלו באינטרנט וקצת טעיתי בכתיבה... ותוצאות זה הראה לי משהו... אחר אם הבנת למה התכוונתי חח
בכל מקרה אשכול מצוין מחכה לעודד

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...