מעבר לתוכן

סיקור זמר - Eminem

headri22

הודעות מומלצות

📝 דעה אישית:

אני שומע את אמינם כבר שנים. יש משהו בלתי ניתן להסבר בדרך שבה הוא פורק תסכולים, צוחק על עצמו, ובו זמנית נותן תקווה.  היו רגעים שבהם הייתי שומע אותו בלופים, במיוחד שירים כמו "Not Afraid" או "Lose Yourself" – שהעניקו לי אנרגיה מחודשת. הוא בין האמנים היחידים שאני באמת מעריך גם על המסר וגם על הביצוע. למרות השנים הרבות בתעשייה, הוא ממשיך להפתיע, לחדש ולהיות רלוונטי. אמינם בשבילי הוא לא רק ראפר – הוא השראה.והנה קצת מידע עליו

image.jpeg.4903db01d5acfe85637539d8b24df927.jpeg

🎤 ביוגרפיה:

אמינם, ששמו האמיתי הוא מרשל ברוס מאת'רס השלישי (Marshall Bruce Mathers III), נולד ב-17 באוקטובר 1972 בעיר סנט ג'וזף, מיזורי, וגדל בדטרויט, מישיגן. הוא גדל עם אמו דבי מאת'רס בתנאים קשים של עוני, התעללות ואפליה. נעדר דמות אב במשך רוב חייו, אמינם מצא מפלט בהיפ הופ כבר מגיל צעיר. הוא נשר מבית הספר בגיל 17 אך השקיע את כל זמנו בכתיבת מילים וראפ בקרבות רחוב.

הפריצה הגדולה הגיעה כשנחשף על ידי ד"ר דרה, שהפיק את אלבום הבכורה הגדול שלו "The Slim Shady LP" בשנת 1999. מאז הפך לאחד האמנים הבולטים, המשפיעים והשנויים במחלוקת בתולדות המוזיקה העולמית.

🎧 פריצת הדרך וקריירה:

1999 – The Slim Shady LP: הפריצה הגדולה של אמינם. שילוב בין הומור שחור, כעס עצמי, וחריזה מרשימה. זכה בפרס גראמי.

2000 – The Marshall Mathers LP: אחד האלבומים הנמכרים בהיסטוריית ההיפ הופ. כלל להיטים כמו "The Real Slim Shady" ו-"Stan".

2002 – The Eminem Show: נחשב ליצירת מופת עם להיטים כמו "Without Me", "Sing for the Moment" ו-"Cleaning Out My Closet".

2002 – הסרט "8 Mile": סיפור חייו של אמינם, עם הופעה בלתי נשכחת וזכייה באוסקר על השיר "Lose Yourself".

2004–2009: תקופה קשה עם התמכרויות, פרישה זמנית, וטרגדיות אישיות.

2009 – Relapse ו-2010 – Recovery: חזרה עוצמתית לקדמת הבמה עם טון בוגר יותר.

2013 – The Marshall Mathers LP 2: חידוש לאלבום המיתולוגי. כלל את השירים "Rap God" ו-"The Monster" עם ריהאנה.

2020 – Music to Be Murdered By: אלבום חדשני ומגוון שהראה שאמינם עדיין רלוונטי ומתוחכם.

💿 ולסיום השירים הכי מפורסמים🙂 :

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...