Guest ARayquaza דווח פורסם January 23 (נערך) היי לכולם, זה ראיקוזה. לפני שאני מחיל אני מתנצל שעבר שבוע מהסיקור האחרון שלי. לא היו לי רעיונות כמעט. גם זה בא לי בטעות לראש. אם אתם רוצים שאני אעשה סיקור על משהו תכתבו בתגובות ואני אעשה. הפעם הסיקור הוא על משפחת הפיקצ'ואים בליגה. תיהנו! הראשון: פיצ'ו קבלו אותו! עכבר קטן ומתוק! צהוב! אוזניים שפיציות! צווארון קטן בצבע שחור! לפי המידע כשהוא משתמש במתקפות הוא מתחשמל בעצמו המסכן! אחד הפוקימונים הכי שובבים! בהזהבה הוא כתום! בקיצור פוקימון עם מזג סוער! (כמו סופת ברקים, הבנתם? כי זה מצחיק, והממ...) השני: פיקאצ'ו קבלו אותו! פוקימון עכבר החשמל האמיתי! הפוקימון ההתחלתי של אש! הפוקימון המפורסם בעולם! זנב בצורת ברק! בניו זילנד יש מטבע בשווי של דולר ניו-זילנדי עם הפנים שלו והכיתוב "פוקימון"! בהזהבה הוא כתום חזק! בקיצור, פוקימון טעון! (חההההההה) השלישי: ראיצ'ו קבלו אותו! פוקימון החולדה (כנראה) החשמלית! מפתח מפיקאצ'ו עם אבן הברק! אוזניים שנראות כמו סנפירים! זנב ארוך דק ושחור עם ברק בקצה! כתמתם! מרושע בהרבה מהפיקאצ'ו הרגיל! בהזהבה הוא כתום חזק מאוד! בקיצור, פוקימון מלא בחשמל סטטי! (וגם בחשמל רגיל) הרביעי: אלולה ראיצ'ו קבלו אותו! גרסת האלולה של ראיצ'ו! חמוד ברמות! נראה כמו פיצ'ו כתום ועם זנב ארוך! עיינים ורודותתתתת!!!!! זנב שהוא מרחף מעליו! מתפתח מפיקאצ'ו עם אבן הברק! בהזהבה הוא חום! בקיצור, פוקימון מלא באנרגיה! (חשמלית) החמישי: קוספלי פיקאצ'ו קבלו אותה! פיקאצ'ו עם קצה זנב בצורת לב! בעיקרון יכולה להיות רק בת! נקרא קוספלי בגלל שהיא יכולה להתחפש ולקבל יכולות מיוחדות ככה! בהזהבה היא כתומה! בקיצור, פוקימון מרטיט עצמות! (עם חשמל) השישי: סטאר פיקאצ'ו (אני עושה זכר+נקבה ביחד) קבלו אותם! פיקאצ'ואים בצבעים שונים+פרח וזה ההבדל! הנקבה (הורודה) יותר עדינה ומדויקת מהזכר (כחול/סגול)! לזכר הפרח כחול ועם 5 עלי כותרת, לנקבה אדום ועם 6 עלי כותרת! בקיצור, פוקימונים הלומי ברק! (*צחוק מוקלט מהקהל*) השביעי: קריסמס פיקאצ'ו קבלו אותו! פיקאצ'ו עם כובע סנטה קלאוס מודבק! לא ניתן למציאה! סוגי קרח וחשמל! אפשר לקנות במטבעות! בתצוגות אחוריות נראה כמו פיצ'ו עם כובע! שלוש מתקפות קרח ייחודיות-christmess beam 190, new year 150, ו-christmess 140! הומצא בליגה לכבוד קריסמס! בהזהבה כתום! בקיצור, פוקימון שאוהב לעזור! (לסנטה) השמיני: אנג'ל פיקאצ'ו קבלו אותו! פיקאצ'ו עם ענן וכנפיים קטנות! חזק ביותר מפי שתיים מהפיקאצ'ו הרגיל! סוגי חשמל ופייה! חי ב-Angel land, כלומר ארץ האנג'לים! חמוד לדעתי יותר מהפיקאצ'ו הרגיל! בהזהבה הוא סגול! בקיצור, פוקימון שמימי! (כולם לצחוק בשלוש, שתיים, אחת, חהחחהחהחהחה) וזהו לבינתיים! מקווה שניהנתם! אשמח לתגובות! (אם שכחתי פיקאצ'ו תשלחו בתגובות אני אוסיף) *קרדיט לרעיון-רוקי18 נערך January 23 על-ידי ARayquaza ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
ban ana 7 דווח פורסם January 23 3 2 1 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 23 לפני כעת ban ana אמר: 3 2 1 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה? ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 283 דווח פורסם January 23 לא הוגןןןןן אני הייתי צריך לעשות את הסיקור הזה!!! בכל מקרה אשכול מצויין! ואלולה ראיצ'ו עף בגלל שהוא גם על-חושי והוא יכול לכוון את המתקפות שלו מהמחשבה!!! 1 רוקי17 reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 23 לפני 5 דקות Crazy lightning אמר: לא הוגןןןןן אני הייתי צריך לעשות את הסיקור הזה!!! בכל מקרה אשכול מצויין! ואלולה ראיצ'ו עף בגלל שהוא גם על-חושי והוא יכול לכוון את המתקפות שלו מהמחשבה!!! 1) אני עושה הסיקורים המוסמך! זה היה גניבת זכויות יוצרים! (למרות שאני גנבתי מג'ק בעיקרון) 2) תודה! 3) ידעתי אבל אולי אוסיף! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
רוקי17 36 דווח פורסם January 23 יש לי 2 דברים להגיד אחד זה שאני נתתי לך את הרעיון לסיקר הזה ואתה לא נתת לי קרדיט באשכול!!! ושתיים אחלה אשכול מאוד מעניין הדבר שהכי הפתיע אותי זה הדולרד הני זילנדי הזיה ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 23 לפני 1 דקה רוקי17 אמר: יש לי 2 דברים להגיד אחד זה שאני נתתי לך את הרעיון לסיקר הזה ואתה לא נתת לי קרדיט באשכול!!! ושתיים אחלה אשכול מאוד מעניין הדבר שהכי הפתיע אותי זה הדולרד הני זילנדי הזיה 1) אתה נתת רעיון? אני די בטוח שזה רעיון שלי... 2) תודה (זו עובדה אמיתית זה מאוד בעייתי) ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
רוקי17 36 דווח פורסם January 23 כן אני נתתי את הרעיון אתה שאלת בצ'א הליגה מי יכול לתת לך רעיון ואז אני כתבתי: "אתה יכול לעשות סיקור על משפחת פיקאצ'ו יש הרבה לדוגמא הזה עם הכבוע ויש לו גם אנג'ל ואת ההתפתחויות" אבל לא כתבתי את זה שיש אחד מאלולה על הראיצ'ו ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 23 לפני כעת רוקי17 אמר: כן אני נתתי את הרעיון אתה שאלת בצ'א הליגה מי יכול לתת לך רעיון ואז אני כתבתי: "אתה יכול לעשות סיקור על משפחת פיקאצ'ו יש הרבה לדוגמא הזה עם הכבוע ויש לו גם אנג'ל ואת ההתפתחויות" אבל לא כתבתי את זה שיש אחד מאלולה על הראיצ'ו סבבה. מתקן עכשיו. סליחה ששכחתי ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 128 דווח פורסם January 23 מה עם כל הסקינים של פיקאצ'ו? ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 23 לפני 10 דקות mmm2 אמר: מה עם כל הסקינים של פיקאצ'ו? איזה? (נ"ב מואהאהאהאה סוף סוף עקפתי אותך במוניטין) ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 128 דווח פורסם January 24 לפני 11 שעות ARayquaza אמר: איזה? (נ"ב מואהאהאהאה סוף סוף עקפתי אותך במוניטין) ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 24 לפני 1 דקה mmm2 אמר: תן שם+גיף+קצת מידע ואני אוסיף בשמחה ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 128 דווח פורסם January 24 לפני 2 דקות ARayquaza אמר: תן שם+גיף+קצת מידע ואני אוסיף בשמחה כל פיקאצ'ו לב הם סקינים של פיקאצ'ו משודרגים עם לב בקצה הזנב סבתא פיקאצ'ו- יותר הגנה מיוחדת דוקטור פיקאצ'ו- יותר התקפה מיוחדת פיקאצ'ו פייטר- יותר התקפה פיקאצ'ו רוק- יותר הגנה פיקאצ'ו בלרין- יותר מהירות ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 24 לפני 1 דקה mmm2 אמר: כל פיקאצ'ו לב הם סקינים של פיקאצ'ו משודרגים עם לב בקצה הזנב סבתא פיקאצ'ו- יותר הגנה מיוחדת דוקטור פיקאצ'ו- יותר התקפה מיוחדת פיקאצ'ו פייטר- יותר התקפה פיקאצ'ו רוק- יותר הגנה פיקאצ'ו בלרין- יותר מהירות וואו הממ לא הכרתי אף אחד מהם אני לא יודע אם להוסיף את כולם ביחד או לא להוסיף... ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
jek123 27 דווח פורסם January 24 לפני 12 שעות רוקי17 אמר: יש לי 2 דברים להגיד אחד זה שאני נתתי לך את הרעיון לסיקר הזה ואתה לא נתת לי קרדיט באשכול!!! ושתיים אחלה אשכול מאוד מעניין הדבר שהכי הפתיע אותי זה הדולרד הני זילנדי הזיה 1. סיקור לא סיקר 2. אם הוא נותן קרדיט באשכולות זה לי בכל אשכול כי הוא גנב לי את רוב הרעיונות ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 24 לפני 1 דקה jek123 אמר: 1. סיקור לא סיקר 2. אם הוא נותן קרדיט באשכולות זה לי בכל אשכול כי הוא גנב לי את רוב הרעיונות אני לא גנבתי רעיונות! לקחתי באישור ממך את הרעיון הכללי ועשיתי הרבה מאז... ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
jek123 27 דווח פורסם January 24 לפני 10 דקות ARayquaza אמר: אני לא גנבתי רעיונות! לקחתי באישור ממך את הרעיון הכללי ועשיתי הרבה מאז... האמתי אני לא זוכר אבל אני מאמין לך אני רק אומר שאתה לא צריך לתת לו קרדית באשכול לפני 33 דקות mmm2 אמר: כל פיקאצ'ו לב הם סקינים של פיקאצ'ו משודרגים עם לב בקצה הזנב סבתא פיקאצ'ו- יותר הגנה מיוחדת דוקטור פיקאצ'ו- יותר התקפה מיוחדת פיקאצ'ו פייטר- יותר התקפה פיקאצ'ו רוק- יותר הגנה פיקאצ'ו בלרין- יותר מהירות כל אלה מהסרט של הופה ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 128 דווח פורסם January 24 לפני 6 דקות jek123 אמר: כל אלה מהסרט של הופה גם נכון ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 24 לפני 13 דקות jek123 אמר: האמתי אני לא זוכר אבל אני מאמין לך אני רק אומר שאתה לא צריך לתת לו קרדית באשכול כל אלה מהסרט של הופה סבבה. אני לא זוכר אותם אני ארענן את זיכרוני בקרוב ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים