RamYo 502 פורסם ינואר 11 שיתוף פורסם ינואר 11 שלום לכולם, היום אסקר את הסדרה WIND BREAKER נתחיל מהסוף, ממש נהנתי לצפות בה והיה לי ממש כיף. מידע על האנימה: שם: Wind Breaker ז’אנר: אקשן, כנופיות, דרמה מקור: מנגה סטטוס: כרגע לא משודרת תקציר על הסיפור: הסיפור מסתכל על סאקורה, סאקורה לא היה הילד הכי חכם או הכי יפה, אבל הוא כן היה הכי חזק. בגלל שהוא אוהב להלחם והמסגרת של הלימודים הנורמטיבית לא הייתה בשבילו - הוא החליט לעבור לתיכון שבו החזק הוא המנהיג והמוביל, למרות שהוא חשב שהוא הולך להגיע לתוהו ובוהו ולעיר שהפשע חוגג, הוא גילה למרבה הפתעתו שה"בעייתים" לא עושים בעיות, אלא הם הגיבורים של העיר - הם מגנים עליה. והוא הבין שהוא סוף סוף הגיע למקום שמקבל אותו כמו שהוא, שכולם דומים לו גם כן. אנימציה: האנימציה הייתה ברמה ממש גבוהה, הקרבות היו נראים טוב ורואים שהשקיעו בה, כל פרט ופרט הרגיש חי ובועט, גם בעונה השניה האנימציה לא ירדה - ואפילו השתפרה, הם שמרו על הרמה. קרבות: כפי שרשמתי באנימציה, הקרבות היו נראים טוב, ולא רק טוב הם גם לא היו ארוכים מידי, ולא הרגיש שמושכים אותם יותר מידי, אני ממש אהבתי, הם היו מעניינים וריתקו אותי למסך פשוט דעה אישית: כפי שאפשר להניח מהאשכול, דעתי האישית היא שהאנימה מעולה ושווה לצפייה, מרתקת וכייפית. אני ממליץ! טריילר: 3 3 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 208 פורסם ינואר 11 שיתוף פורסם ינואר 11 ואוו נשמעת סדרה מטורפתת, והטריילר נראה ממש טוב בע"ה בהזדמנות אצא לראות! באמת לא רבים הקרבות שבהם האנימציה נראת באמת איכותית, וזה נשמע באמת טוב. עיצוב יפה וברור, ישר כוח ענק! כיף ממש לראות אשכולות שלך רם תמשיך כך(ומהר!) 🤑 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
לאוניד ספיבק 83 פורסם ינואר 12 שיתוף פורסם ינואר 12 עוד אשכול יפה ומעניין מאוד שלך כל הכבוד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
headri22 23 פורסם ינואר 12 שיתוף פורסם ינואר 12 נראית אנימה טיל אשכול חזק מאוד תודה לך על השיתוף 🙂 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 929 פורסם ינואר 12 שיתוף פורסם ינואר 12 סיקור מצוין! נשמע אנימה ממש טובה. אני אכניס לרשימה הלא נגמרת חחחחחח תודה על האשכול. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.