אלמוג 129 דווח פורסם January 23 (נערך) הי שמי במשחק BONI 44 וכמו שהבטחתי חלק 2 מוניטן מספר אחד נתחיל ב BONI44 שזה בעצם אני המאמן MiziBiton: מאמן מעולה! תודה על העזרה :).. מוניטן מספר 2 RainDrop ענו https://prnt.sc/xi2696 מוניטן מספר 3 Anubis ענה https://prnt.sc/xi2d9b מוניטין מספר 4 Niv ענה אמסף+1 מאמן חברותי ונחמד מוניטן מספר 5 BlackF0X ענה מגיע לך שאפו ענק על החרישה אני לא יודע איך אתה עושה את זה אבל בהצלחה לנצח גבר 🙂 עשיתי רק 5 היום בגלל שהיום יום שבת ואין מלא שמחובריים נערך January 24 על-ידי אלמוג 6 1 5 Hero, Darking66, The King of Demons וגם 9 others reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
black F0X80 5 דווח פורסם January 23 אני שם XD איזה כיף ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 23 אני לא שם *בוכה* אבל מחכה לשלוש ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 281 דווח פורסם January 23 למי יש מריץ-זמן באלי את 3!!! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
רוקי17 36 דווח פורסם January 23 טובב ישי אחלה שעשית כמו שאמרתי לך ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Darking66 0 דווח פורסם January 24 מעניין אם מגיע לי להיות בחלק 3 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
jek123 27 דווח פורסם January 24 לפני 1 שעה Darking66 אמר: מעניין אם מגיע לי להיות בחלק 3 לי לא אני בקושי ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
King Dice 231 דווח פורסם January 24 אני לא הקלמר! :( ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
tamirr 65 דווח פורסם January 24 (נערך) לפני 4 דקות King Dice אמר: אני לא הקלמר! 😞 קודם רם אתה כן קלמר, וישי אחלה אשכול אהבתי את הרעיון של זה נערך January 24 על-ידי tamirr ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 628 דווח פורסם January 24 שיט לא פרסמתי את התגובה >< אני אומר לך כתבתי תגובה שכחתי לפרסם חחח אשכול מושלםםם יאללה חלק 3! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The King of Demons 319 דווח פורסם January 24 אחלה רעיון ישי תמשיך ככה. חלק 3! חלק 3! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
RoarDialga 153 דווח פורסם January 24 רעיו נחמד לאשכול 🙂 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Hero 573 דווח פורסם January 24 11 מוניטין בתקופה כזאת זה הישג מרשים. כל הכבוד 🙂 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
RedMoon 56 דווח פורסם January 24 חחחחחחחחחחחח מחכה לחלק הבא!!!!! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
ארמיטאג' 8 דווח פורסם January 24 מזל טוב על 41 מונטיון תמשיך כך שון! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Hawks 241 דווח פורסם January 24 לפני 3 שעות King Dice אמר: אני לא הקלמר! 😞 אל תדאג, גם לקלמר יש שימוש. ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 24 תעשה כבר חלק 3 מחכים לךךךך ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
אלמוג 129 דווח פורסם January 24 חלק 3 יצא מוזמנים לראות ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים