אשכול פופולרי אלמוג 139 פורסם January 23 אשכול פופולרי דווח Share פורסם January 23 (נערך) הי שמי במשחק BONI 44 וכמו שהבטחתי חלק 2 מוניטן מספר אחד נתחיל ב BONI44 שזה בעצם אני המאמן MiziBiton: מאמן מעולה! תודה על העזרה :).. מוניטן מספר 2 RainDrop ענו https://prnt.sc/xi2696 מוניטן מספר 3 Anubis ענה https://prnt.sc/xi2d9b מוניטין מספר 4 Niv ענה אמסף+1 מאמן חברותי ונחמד מוניטן מספר 5 BlackF0X ענה מגיע לך שאפו ענק על החרישה אני לא יודע איך אתה עושה את זה אבל בהצלחה לנצח גבר 🙂 עשיתי רק 5 היום בגלל שהיום יום שבת ואין מלא שמחובריים נערך January 24 על-ידי אלמוג Kingpower, TheRealHonoris, Hero וגם 9 others 6 1 5 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
black F0X80 8 פורסם January 23 דווח Share פורסם January 23 אני שם XD איזה כיף ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza פורסם January 23 דווח Share פורסם January 23 אני לא שם *בוכה* אבל מחכה לשלוש ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Fast lightning 314 פורסם January 23 דווח Share פורסם January 23 למי יש מריץ-זמן באלי את 3!!! ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
רוקי17 37 פורסם January 23 דווח Share פורסם January 23 טובב ישי אחלה שעשית כמו שאמרתי לך ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Darking66 0 פורסם January 24 דווח Share פורסם January 24 מעניין אם מגיע לי להיות בחלק 3 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
jek123 33 פורסם January 24 דווח Share פורסם January 24 לפני 1 שעה Darking66 אמר: מעניין אם מגיע לי להיות בחלק 3 לי לא אני בקושי ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
King Dice 283 פורסם January 24 דווח Share פורסם January 24 אני לא הקלמר! :( ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
tamirr 65 פורסם January 24 דווח Share פורסם January 24 (נערך) לפני 4 דקות King Dice אמר: אני לא הקלמר! 😞 קודם רם אתה כן קלמר, וישי אחלה אשכול אהבתי את הרעיון של זה נערך January 24 על-ידי tamirr ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 671 פורסם January 24 דווח Share פורסם January 24 שיט לא פרסמתי את התגובה >< אני אומר לך כתבתי תגובה שכחתי לפרסם חחח אשכול מושלםםם יאללה חלק 3! ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The King of Demons 366 פורסם January 24 דווח Share פורסם January 24 אחלה רעיון ישי תמשיך ככה. חלק 3! חלק 3! ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
RoarDialga 155 פורסם January 24 דווח Share פורסם January 24 רעיו נחמד לאשכול 🙂 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Hero 660 פורסם January 24 דווח Share פורסם January 24 11 מוניטין בתקופה כזאת זה הישג מרשים. כל הכבוד 🙂 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
TheRealHonoris 71 פורסם January 24 דווח Share פורסם January 24 חחחחחחחחחחחח מחכה לחלק הבא!!!!! ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Meliodes 12 פורסם January 24 דווח Share פורסם January 24 מזל טוב על 41 מונטיון תמשיך כך שון! ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
אחראי הקהילה Hawks 278 פורסם January 24 אחראי הקהילה דווח Share פורסם January 24 לפני 3 שעות King Dice אמר: אני לא הקלמר! 😞 אל תדאג, גם לקלמר יש שימוש. ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza פורסם January 24 דווח Share פורסם January 24 תעשה כבר חלק 3 מחכים לךךךך ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
אלמוג 139 פורסם January 24 מחבר דווח Share פורסם January 24 חלק 3 יצא מוזמנים לראות ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Recommended Posts