Purple shine 281 דווח פורסם January 22 טוב לאחרונה חשבתי על חלומות, אז חשבתי לפתוח על זה אשכול! אז בתגובות תגיבו חלומות מוזרים שפעם חלמתם הנה כמה שלי: לא מזמן חלמתי שעושים לי ניתוח ברחוב ואבא שלי מנתח אותי וכל העולם מסתחרר ואז התעוררתי ופ-ע-ם חלמתי שאני משחק בגן שעשועים ופתאום מגיעים נמרים ואריות לשם ורודפים אחרי עד לבית שלי ואני נועל את הדלת... הם מגיעים שורטים את את הדלת פותחים אותה(אין לי מושג איך) ונכנסים... והתעוררתי אשמח שתשתפו גם בחלומות מוזרים!!! 1 1 TheUnreal וגם רוקי17 reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 22 אני לא זוכר חלומות אף פעם... ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 628 דווח פורסם January 22 חלמתי פעם שתרנגולת מנקרת לי את הראש ופתחתי אותו יום אחרי זה פתחתי את הראש ועד היום לא לי ולא להורים שלי אין מושג איך זה קרה הגננת לא הסכימה לספר >< ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
רוקי17 36 דווח פורסם January 22 חלמתי שיש נחש שעוקב אחריי בכל העולם ואני לא מצליח לברוח ממנו יותר ואז משום מה אני זוכר את פו הדוב שמה והוא עזר לי ואז שמעתי מיקרוגל התעוררתי והבנתי שציפצוף של המיקרו בחלום היה השעון מעורר בקיצור חלום הזיה ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 128 דווח פורסם January 22 פעם אחת חלמתי כמעט במדויק את כל האירועים המרכזיים של היום למחרת אני מניח שזה פסיכולוגי ועדיין, מה????????? ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 281 דווח פורסם January 22 לפני 3 דקות ARayquaza אמר: אני לא זוכר חלומות אף פעם... חבל!!! לפני 3 דקות Pink cookie אמר: חלמתי פעם שתרנגולת מנקרת לי את הראש ופתחתי אותו יום אחרי זה פתחתי את הראש ועד היום לא לי ולא להורים שלי אין מושג איך זה קרה הגננת לא הסכימה לספר >< חחח תבדוק אם יש לגננת תרנגולת לפני 3 דקות רוקי17 אמר: חלמתי שיש נחש שעוקב אחריי בכל העולם ואני לא מצליח לברוח ממנו יותר ואז משום מה אני זוכר את פו הדוב שמה והוא עזר לי ואז שמעתי מיקרוגל התעוררתי והבנתי שציפצוף של המיקרו בחלום היה השעון מעורר בקיצור חלום הזיה ואז פתחת את המיקרו וראית חבל שרוף בתוכו? XD לפני 3 דקות mmm2 אמר: פעם אחת חלמתי כמעט במדויק את כל האירועים המרכזיים של היום למחרת אני מניח שזה פסיכולוגי ועדיין, מה????????? תיהיה מגיד עתידות!!!(זה פול כסף) ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 628 דווח פורסם January 22 לפני 2 דקות Crazy lightning אמר: חחח תבדוק אם יש לגננת תרנגולת האמת שההורים שלי מספרים שאני טענתי שתרנגולות ניקרה לי את הראש וככה פתחתי את הראש LOL ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 281 דווח פורסם January 22 לפני 1 דקה Pink cookie אמר: האמת שההורים שלי מספרים שאני טענתי שתרנגולות ניקרה לי את הראש וככה פתחתי את הראש LOL אולי חפרת להם יותר מידי שהם הרדימו אותך ופתחו לך את הראשXD ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 22 נזכרתי עכשיו בחלום- חלמתי פעם בחלום שבו חייזרים חטפו אותי ואז אמרתי להם תתפוצצו והם התפוצצו התעוררתי עם כאב ראש ופה שאומר בום ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
קטון 31 דווח פורסם January 22 אני עומד על כורסא אדומה ולפתע אני גיליתי שאני מחזיק ספר עם פרצוף שמוציא לי לשון ולוקח אנרגיה מהספרים בבית שלי ואז ראיתי פעמיים את במבי שנהים עמדו על שתי רגליים התקרבו אליי צעקתי ואז התעוררתי והיית חייב לשירותים ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 281 דווח פורסם January 22 (נערך) לפני 45 דקות ARayquaza אמר: נזכרתי עכשיו בחלום- חלמתי פעם בחלום שבו חייזרים חטפו אותי ואז אמרתי להם תתפוצצו והם התפוצצו התעוררתי עם כאב ראש ופה שאומר בום מממ אולי תגיד למגניב להתפוצץ? לפני 33 דקות קטון אמר: אני עומד על כורסא אדומה ולפתע אני גיליתי שאני מחזיק ספר עם פרצוף שמוציא לי לשון ולוקח אנרגיה מהספרים בבית שלי ואז ראיתי פעמיים את במבי שנהים עמדו על שתי רגליים התקרבו אליי צעקתי ואז התעוררתי והיית חייב לשירותים ואוו איזה חלום פסיכייייי נערך January 22 על-ידי Crazy lightning XD ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 22 לפני 1 דקה Crazy lightning אמר: מממ אולי תגיד למגניב להתפוצץ? אולי מואהאהאהאה ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
King Dice 231 דווח פורסם January 22 לדעתי האשכול הזה מותאם לפורום שיתוף. הועבר לפורום שיתוף ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 281 דווח פורסם January 23 לפני 21 שעות King Dice אמר: לדעתי האשכול הזה מותאם לפורום שיתוף. הועבר לפורום שיתוף תודה באמת לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים