tamirr 65 דווח פורסם January 21 האשכול הזה מוקדש לכל הארנבים שבינינו ובמיוחד לbadbunny זן הארנבים הגדול ביותר הוא ארנב בלגי פלנדרה והוא מסוגל להגיע לאורך של 65-70 ס"מ ולמסת גוף של 6-12 ק"ג. זן הארנבים הכי קטן הוא ארנב ננסי (מפתיע מאוד) והוא מגיע לאורך גוף של 23-28 ס"מ ולמסת גוף של 375-500 גרם. יש 11 סוגי ארנבים. אלפי ארנבים חופרים מתחת לקברים בהולנד וגורמים להתמוטטותם, הולנד ניסתה להפסיק את התופעה בעזרת צייד בזים וכשזה לא עבד הם ניסו להפסיק את זה בעזרת צואת אריות(איף 🤢) הארנב הידוע badbunny הוא בעצם ארנבת שחורה בשם שלג, להלן תמונה ארנב בלגי פלנדרה 2 1 1 3 Hawks, RoarDialga, ארמיטאג' וגם 4 others reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Hero 573 דווח פורסם January 21 שכחת שיש לארנבים יכולת לאבטח אנשים. יואב, אתה מקבל העלאה במשכורת. ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Archer 16 דווח פורסם January 21 חח עובדות יפות תודה על המידע ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Hawks 241 דווח פורסם January 21 עובדות מעניינות, הייתי בטוח שיש יותר סוגים של ארנבים. ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
tamirr 65 דווח פורסם January 21 לפני 3 דקות Hawks אמר: עובדות מעניינות, הייתי בטוח שיש יותר סוגים של ארנבים. תגובה ממקום ראשון בליגה 😮 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
אלמוג 129 דווח פורסם January 21 אני לובש עכשיו ואנזי של ארנב לול ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
RedMoon 56 דווח פורסם January 21 מי שראה טיקטוק יכיר את מקרר האח יקר! ואל תשכחו הארנב הכי מגניב זה הארנב הרע 😉 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The King of Demons 319 דווח פורסם January 21 תשמע העובדות שלך מפתיעות אותי כל פעם מחדש. ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
BadBunny 44 דווח פורסם January 22 אפילו אני לא ידעתי את העובדות האלו, מרגיש כמו בושה לשבט כרגע. (ככה לחשוף תמונה מהבר מצווה שלי, תמיר?) ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 628 דווח פורסם January 22 איזה ענק הארנב הענק הזה שם! בכול מקרה תציין שארנבים מסוימים במיוחד שחורים שקוראים להם שלג ומנש אימץ אותם יכולים לחרוש לכתוב בצ'אט ולאמץ 7 חיות חדשות כול יום! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 22 אני הכרתי הכל ((#הורס_לתמיר_את_העובדות) אבל אחלה אשכול! אשמח אם בפעמים הבאות תוסיף יותר פרטים ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 281 דווח פורסם January 22 אני אוהב יותר אוגרים אבל שיהיה כל הכבוד על ההשקעה! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
tamirr 65 דווח פורסם January 22 לפני 5 שעות BadBunny אמר: אפילו אני לא ידעתי את העובדות האלו, מרגיש כמו בושה לשבט כרגע. (ככה לחשוף תמונה מהבר מצווה שלי, תמיר?) כן ככה זה מנש הביא לי את הוא אימץ אותך ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 128 דווח פורסם January 22 אפשר לציין שלאוזניים של הארנב יש 4 שימושים 1. לשמוע אויבים מתקרבים. 2. לקרר את הארנב. 3. לסמל את מצב רוחו של הארנב 4. כדי שארנבים אחרים יוכלו לראות את הארנב בשדה גבוה וכאלה ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים