אלמוג 129 דווח פורסם January 21 הי שמי במשחק BONI 44 ורציתי לשאול אתכם עם היו נותינים לכם לבחור 6 הנכחדיים שיש בליגת הפוקימונים ואז הבנה הרכב כמובן מי הנכחדיים שהרשום פה מי שאין פה אז או לא קשור שלא תשחשבו ששכתי Unbound Hoopa נעבור ל Angel Deoxys-A נעבור ל Angel Manaphy נעבור ל Angel Keldeo נעבור ל Angel Meloetta נעבור ל Angel Shaymin נעבור ל Angel Pikachu נעבור ל Angel Zorua נעבור ל Angel Xerneas נעבור ל Pesah Mew נעבור ל Pesah Shaymin Sky נעבור ל Pesah Yveltal נעבור ל Pesah Zekrom נעבור ל Colored Beautifly נעבור ל Colored Mothim נעבור ל Colored Altaria נעבור ל Colored Staraptor נעבור ל Colored Ho-oh נעבור ל Sukot Malaconda נעבור ל Sukot Jirachi נעבור ל Sukot Zygarde נעבור ל Hanukkah Suicune נעבור ל Hanukkah Azelf נעבור ל Hanukkah Volcanion נעבור ל Purim Reshiram נעבור ל Firework Mespirit נעבור ל Firework Regirock נעבור ל Firework Virizion נעבור ל Shavuot Registeel נעבור ל Shavuot Raikou נעבור ל Shavuot Moltres נעבור ל Unown Regigigas נעבור ל Sukot Kyurem נעבור ל הרכב שלי שבועת מולטרס אנון ריגיגאס אנגל זארניאס חנוכה ולקנין פסח יבללטל אחרון חביב חנוכה אזלף עם תרצו עוד אשכול כזה רק שאני יסיים עוד נכחדיים לבחירה ? 1 1 The inhuman וגם ארמיטאג' reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 281 דווח פורסם January 21 לפני 3 דקות אלמוג אמר: Angel Deoxys-A לפני 3 דקות אלמוג אמר: נעבור ל Shavuot Moltres נעבור ל Unown Regigigas לפני 4 דקות אלמוג אמר: עבור ל Angel Xerneas לפני 4 דקות אלמוג אמר: חנוכה ולקנין לפני 5 דקות אלמוג אמר: עבור ל Shavuot Raikou זה מה שאמורים לעשות נכון? כי זה נראה אשכול מצויין ורעיון כייפי ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
אלמוג 129 דווח פורסם January 21 לפני כעת Crazy lightning אמר: זה מה שאמורים לעשות נכון? כי זה נראה אשכול מצויין ורעיון כייפי אתה אמור לבחור משהם 6 נכחדיים ולשלוח פו זה השישיה שבלך מי פה עם היו נותנים? ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Nhory Nahari 0 דווח פורסם January 21 אהבתי את האשכול מת עליך אח בלב ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The King of Demons 319 דווח פורסם January 21 אהבתי את האשכול. השישיה שלי היא: אנון רגי אנגל זראניס שבועות מולרס חנוכה וולקנין אנגל דיאקסוס A שבועות ראיקו ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 281 דווח פורסם January 21 לפני 40 דקות אלמוג אמר: אתה אמור לבחור משהם 6 נכחדיים ולשלוח פו זה השישיה שבלך מי פה עם היו נותנים? כן לפני 31 דקות The King of Demons אמר: אנון רגי אנגל זראניס שבועות מולרס חנוכה וולקנין אנגל דיאקסוס A שבועות ראיקו חחח זה מה שאני אמרתי!!! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
RedMoon 56 דווח פורסם January 21 איזה יפים הםםםםםם אבל הכי יפה החיים שלי!!!!!!!!!! אעעאעאעאעאע הכי יפה בארץץץץץץץץץץץ ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
tamirr 65 דווח פורסם January 21 הממממ אנג'ל זרניאס, שבועות מולטרס, מגנטיק זקרום, אנג'ל דיאוקסוס,חנוכה וול ואנון רג'י ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 22 לפני 11 שעות אלמוג אמר: Angel Xerneas נע לפני 11 שעות אלמוג אמר: בור ל Pesah Yveltal לפני 11 שעות אלמוג אמר: חנוכה ולקנין שמתי שלושה כי אין את- 1) ספורים ראיקוזה 2) אנון ארכאוס 3) אנג'ל ראיקוזה אבל אחלה רעיון! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 628 דווח פורסם January 22 קודם כול, בוא נתחיל מכול הכבוד על האשכול! תודה רבה על עוד אשכול מעולה! קיבלת מוניטין! ועכשיווו לפני 11 שעות אלמוג אמר: נע לפני 11 שעות אלמוג אמר: Angel Xerneas לפני 11 שעות אלמוג אמר: שבועת מולטרס לפני 11 שעות אלמוג אמר: Colored Ho-oh לפני 11 שעות אלמוג אמר: Colored Altaria נ ומגנטיק זקרום ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
jek123 27 דווח פורסם January 22 ואלה לא יודע אף פעם לא חשבתי על זה ככה ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים