Guest ARayquaza פורסם January 21 דווח Share פורסם January 21 היי לכולם, זה ראיקוזה. המתמודדים של הטורניר הראשון הם: הארי ו-רוקי18 הטפסים שלהם: הטופס של רוקי: שם בפורום: רוקי. שם בליגה: רוקי18. משפט מחץ: "אם החיים מביאים לך לימונים-תיקח זה בחינם!" שישיה: זרניאס, מגה ראיקוזה (איך לא 🙂 ), אנון רג'י, ארבוק, אנג'ל זרניאס וגראודון. (אם אפשר גם אנ'ל ראיקוזה אז הוא מחליף את אנג'ל זרניאס) צבע אהוב: ארגמן מאכל אהוב: סטייק למה מגיע לי לזכות?: כי יש לי מגה ראיקוזה ומי לא אוהב ראיקוזה? 😉 וכי יש לי ארבוק!!!!! הטופס של הארי: שם במשחק+בפורום: בליגה harry פה הארי השישייה הדמיונית: ארבוק רמה 100 (ברור), מגה בלסטויז רמה 100 , שדו זרניאס רמה 100 , גנגר רמה 100, טאפו קוקו רמה 100 , אנג'ל זורואה רמה 100 משפט מחץ: הסוד לניצחון נמצא בך צבע אהוב: צהוב מאכל אהוב: המבורגר למה אני חושב שמגיע לי לזכות: כי עד היום לא זכיתי באף הגרלה שבפורום או משהו דומה... הצביעו והשפיעו-מי יזכה בטורניר הראשון? ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Fast lightning 313 פורסם January 21 דווח Share פורסם January 21 (נערך) רוקי עם משפטים הכי מגניבים ועם פוקימונים פיצוץץץץ הוא המנצחחח נערך January 21 על-ידי Crazy lightning XD רוקי17 1 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The King of Demons 366 פורסם January 21 דווח Share פורסם January 21 יאללה רוקי יאללה רוקי. ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
tamirr 65 פורסם January 21 דווח Share פורסם January 21 טים רוקי ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 668 פורסם January 21 דווח Share פורסם January 21 אני מצביע הארי כי כולם מצביעים רוקי רק בגלל ברק. הארי לניצחון! ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Fast lightning 313 פורסם January 21 דווח Share פורסם January 21 לפני 5 דקות Pink cookie אמר: אני מצביע הארי כי כולם מצביעים רוקי רק בגלל ברק. הארי לניצחון! מה רע בלהצביע לרוקי? אתה תמיד בעד החלשים יותר! ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 668 פורסם January 21 דווח Share פורסם January 21 לפני 1 דקה Crazy lightning אמר: לרוקי לא מגיע רק להארי לפני 23 דקות ARayquaza אמר: ברק צודק נו סתםסתם נו אבל בכול מקרה רוקי אמר שמגיע לו כי יש לו ארבוק! *מקיא* כולם יודעים שרק לי מותר לכתוב את זה!!!!!!!!!! ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
רוקי17 37 פורסם January 21 דווח Share פורסם January 21 אני מעדיף את רוקי משום מה כי אני נגד מנש #מנש_סקאמר ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
tamirr 65 פורסם January 21 דווח Share פורסם January 21 הארי יותר טוב מרוקי ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 143 פורסם January 21 דווח Share פורסם January 21 הארי אתם מתמודדים פה עם הארי פוטר האמיתי!!!!!!!!! סלבריטי!!!!!!!!! ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza פורסם January 22 דווח Share פורסם January 22 יש לכם זמן הצבעה עד ליום ראשון. בראשון אני אבדוק תוצאות ואפרסם את הקרב. ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Recommended Posts