RedMoon 56 דווח פורסם January 21 (נערך) מסעות אלולה וקרב השמיים חלק 2!: "ברק וראיקוזה" המשיך אש: "הם המאמנים החזקים ביותר במגדל השמיים"הארבוק בחלק הכי תחתון והראיקוזה בהכי עליון. שון אמר:" אז למה הארבוק הכי למטה אם הם הכי חזקים?" מנש ענה:" בגלל שהם הפכים גמורים הארבוק נשארים הכי רחוק מראיקוזה והם שומרי המגדל אף אחד לא יכול להיכנס למגדל בלי לנצח אותם!" כולנו שאלנו ביחד:" איך אתה יודע כל כך הרבה?" מנש אמר:" זה ברור לא?" אבל אני הרגשתי שמשהו לא בסדר (שוב פעם) בל התעלמתי ואז שאלתי:" אז מי עד היום ניצח את אלופי המגדל?" אש אמר תשובה שהלמה בכולנו! "רק אדם אחד??????????" כולנו צעקנו! (חוץ ממנש שלא התלהב) "מי זה? מי זה? מי זה?" "מישהו בשם אייל" אמר אש ונראה ככה - (-_-) "האדם היחיד שניצח את המגדל היה אדם בשם אייל יכול להיות שזה האייל שסיפרתם לי עליו?" אמרנו לו שכן. וביקשנו הכוונה למגדל ופתאום צעקה מוזרה מעליי ומעל אש ומשהו נחת לנו על הראש ואז צעקנו: "מכת..." "הרס..." " ברק!!!!" "ג'יגה וולט!!!!!" הבית התמלא בעשן אז יצאנו החוצה עם עור מפוחם ושיער מקורזל מנש ושון שאלו:" מה זה היה עכשיו!!!" "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" צחקנו ביחד "זה היה משחק שלנו ביחד פעם אני בהלם שאה עווד זוכר את זה" אמר אש "איך אפשר לשכוח" ואז פניו של אש הרצינו:" לכו לכיוון שם \I/ לדרום אתם תגיעו תוך יומיים הליכה ובדרך יש מרכז פוקימונים ומלון בו תוכלו לישון" נתתי לא חיבוק: "תודה, חבר 🙂" חייכנו אחד לשני והתחלנו בדרכנו אל מגדל השמיים והתכוננו ללחימה במאמני לוחמי השמיים. חלק 3 בקרוב!!!! נערך January 21 על-ידי RedMoon 1 mmm2 reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 21 יאייייי חלק 2 סוף סוף יצא אני רוצה כבר את 3! וכמובן שאני עוצמתי ברמות כאן 😎 רק אתה נותן לי את מקומי הראוי! ואפילו אייל לא יכול לנצח אותי! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 128 דווח פורסם January 21 לפני 6 דקות RedMoon אמר: מסעות אלולה וקרב השמיים חלק 2!: "ברק וראיקוזה" המשיך אש: "הם המאמנים החזקים ביותר במגדל השמיים"הארבוק בחלק הכי תחתון והראיקוזה בהכי עליון. שון אמר:" אז למה הארבוק הכי למטה אם הם הכי חזקים?" מנש ענה:" בגלל שהם הפכים גמורים הארבוק נשארים הכי רחוק מראיקוזה והם שומרי המגדל אף אחד לא יכול להיכנס למגדל בלי לנצח אותם!" כולנו שאלנו ביחד:" איך אתה יודע כל כך הרבה?" מנש אמר:" זה ברור לא?" אבל אני הרגשתי שמשהו לא בסדר (שוב פעם) בל התעלמתי ואז שאלתי:" אז מי עד היום ניצח את אלופי המגדל?" אש אמר תשובה שהלמה בכולנו! "רק אדם אחד??????????" כולנו צעקנו! (חוץ ממנש שלא התלהב) "מי זה? מי זה? מי זה?" "מישהו בשם אייל" אמר אש ונראה ככה - (-_-) "האדם היחיד שניצח את המגדל היה אדם בשם אייל יכול להיות שזה האייל שסיפרתם לי עליו?" אמרנו לו שכן. וביקשנו הכוונה למגדל ופתאום צעקה מוזרה מעליי ומעל אש ומשהו נחת לנו על הראש ואז צעקנו: "מכת..." "הרס..." " ברק!!!!" "ג'יגה וולט!!!!!" הבית התמלא בעשן אז יצאנו החוצה עם עור מפוחם ושיער מקורזל מנש ושון שאלו:" מה זה היה עכשיו!!!" "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" צחקנו ביחד "זה היה משחק שלנו ביחד פעם אני בהלם שאה עווד זוכר את זה" אמר אש "איך אפשר לשכוח" ואז פניו של אש הרצינו:" לכו לכיוון שם \I/ לדרום אתם תגיעו תוך יומיים הליכה ובדרך יש מרכז פוקימונים ומלון בו תוכלו לישון" נתתי לא חיבוק: "תודה, חבר 🙂" *לו אחלה אשכול קיבלת לייק ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 281 דווח פורסם January 21 יאללה אני מתתת על האשכולות שלך זה טובבבב #ברק תמיד מעל ראיקוזה ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 21 לפני 7 דקות Crazy lightning אמר: יאללה אני מתתת על האשכולות שלך זה טובבבב #ברק תמיד מעל ראיקוזה לא נכוןןןןןןןןןןןןן ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 281 דווח פורסם January 21 לפני 1 שעה RedMoon אמר: אז למה הארבוק הכי למטה אם הם הכי חזקים?" מנש ענה:" בגלל שהם הפכים גמורים הארבוק נשארים הכי רחוק מראיקוזה והם שומרי המגדל אף אחד לא יכול להיכנס למגדל בלי לנצח אותם!" דווקא כן! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 21 לפני 24 דקות Crazy lightning אמר: דווקא כן! נהההההה הארבוקים הם בדיוק ההפך ממני (הם הרי מכוערים) ומי זה אף אחד שאתה מגן עליו ככה? ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 281 דווח פורסם January 21 לפני 15 דקות ARayquaza אמר: (הם הרי מכוערים) מה???? אתה צריך סילוק מידי מעמותת ארבוק!!! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 21 לפני 5 דקות Crazy lightning אמר: מה???? אתה צריך סילוק מידי מעמותת ארבוק!!! מכוערים יחסית לאנג'ל ראיקוזה ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
RedMoon 56 דווח פורסם January 21 לפני 2 שעות mmm2 אמר: *לו אחלה אשכול קיבלת לייק איפה הטעות אני יתקן ותודה כולם על התגובות אתם מדהימיםםם ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 281 דווח פורסם January 21 לפני 10 דקות ARayquaza אמר: מכוערים יחסית לאנג'ל ראיקוזה אנג'ל ראיקוזה זה נכחד ונפוצים זה יותר מנכחדים!!! אתה צריך פיטורין מעמותת ארבוק ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
רוקי17 36 דווח פורסם January 21 אחלה אשכול! חולה על זה קבל לייק מחכה כבר לחלק שלוש אתה כותב ממש יפה!! (אם אתה יכול תוסיף אותי טוב) 1 RedMoon reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 628 דווח פורסם January 21 אשכול מקסים של אדם עוד יותר מקסים! 1 RedMoon reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 21 לפני 6 דקות Crazy lightning אמר: אנג'ל ראיקוזה זה נכחד ונפוצים זה יותר מנכחדים!!! אתה צריך פיטורין מעמותת ארבוק הוא לא בדיוק נכחד... הוא שילוב בין נפוץ לנכחד ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 281 דווח פורסם January 21 לפני 23 דקות ARayquaza אמר: הוא לא בדיוק נכחד... הוא שילוב בין נפוץ לנכחד ראיקוזה זה אגדי ואנג'ל זה נכחד איפה אתה רואה נפוץ? ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 21 לפני 11 דקות Crazy lightning אמר: ראיקוזה זה אגדי ואנג'ל זה נכחד איפה אתה רואה נפוץ? הוא מיוחד ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The King of Demons 319 דווח פורסם January 21 אשכול מעניין ויפה מאוד מחכה לחלק שלישי. ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים