Guest ARayquaza דווח פורסם January 20 היי לכולם, זה ראיקוזה. אני ממשיך עם רצף הסיקורים שלי, ועושה סיקור הפעם של משפחת רוטום! תיהנו! הראשון: רוטום קבלו אותו! פוקימון הברק! מעוצב כמו כליא ברק! ידיים מברקים! הילה מסביב לגוף שלו (כמו מלאך(אחמ אחמ רזיאל זה עוד משהו שמעוצב עליך?)! עיניים גדולות בצבע תכלת! בהזהבה הוא אדום! בקיצור, פוקימון מחשמלללל (סליחה שלקחתי את זה מזאפדוס, זה היה הדבר שעלה לי) השני: פאן רוטום קבלו אותו! פוקימון המאוורר! נוצר כשרוטום נכנס למאוורר (למה שהוא יעשה את זה?)! כתום! הילה כתומה! ידיים מאנרגיה כתומה! מסוג חשמל ומעופף! בהזהבה הוא אדום עם הילה ורודה! בקיצור, פוקימון שמשרה אווירה מחשמלת! (*צחוק מוקלט מהקהל*) השלישי: פרוסט רוטום קבלו אותו! פוקימון המקרר! נוצר כשרוטום נכנס למקרר! הילה כחולה! ידיים בצורת ברקים! מנופף בהן כאילו הן כנפיים! בהזהבה הוא אדום עם הילה כתומה בהירה! בקיצור, פוקימון מקפיא עצמות! (חחחחחחח) הרביעי: היט רוטום קבלו אותו! פוקימון המיקרוגל! נוצר כשרוטום נכנס למיקרו (מסכן בטח חם לו)! סוגי אש וחשמל! ידיים שמעוצבות כמו כפפות איגרוף! כרגיל כתום! הילה אדומה! בהזהבה הוא כרגיל אדום עם הילה כתומה! בקיצור, פוקימון חתיך אש! (GG) החמישי: מואו רוטום קבלו אותו! פוקימון מכסחת הדשא (למה דווקא זה?! נגמרו לכם הרעיונות? תעשו מחשב, למה לא?)! נוצר כשרוטום נוגע במכסחת דשא (למה? הוא רוצה להתאבד?)! שיניים ענקיות מאוד! ידיים מעוצבות כמו ברקים מרובעים קצת!הילה צהובה! כרגיל ההזהבה אדומה+הילה כתומה! בקיצור, פוקימון מכסח! (דשא, למי שלא הבין) השישי: וואש רוטום קבלו אותו! פוקימון מכונת הכביסה (כנראה רוטום רצה כאב ראש)! נוצר כשרוטום נוגע באחת! ידיים מסתובבות שנראות כמו חודים מחוברים! יש לו זנב שהוא בעצם הכבל של מכונת הכביסה! סוגי חשמל ומים! ההזהבה שלו זהה להזהבות של השאר! בקיצור, פוקימון מסחרר! (בגדים 🙂) וזהו לבינתיים! מקווה שנהנתם! אשמח לתגובות! אם שכחתי אחד מהרוטומים אשמח שתגידו לי! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 633 דווח פורסם January 20 אשכול כלבבי רוטומים לנצח 🙂 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 20 לפני כעת Pink cookie אמר: אשכול כלבבי רוטומים לנצח 🙂 רוטומים לנצחחחחח ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 284 דווח פורסם January 20 יאסוווו משפחת ברק! הידעת שאת הרוטומים אני יצרתי במו ברקי?! אשכול מחשמללללל עצמות(אם הם מוליכים חשמל)!!! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 20 לפני 1 דקה Crazy lightning אמר: יאסוווו משפחת ברק! הידעת שאת הרוטומים אני יצרתי במו ברקי?! אשכול מחשמללללל עצמות(אם הם מוליכים חשמל)!!! לא ידעתי יוו מגניבבבב (עצמות לא מוליכות חשמל) ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
BlackVoid 35 דווח פורסם January 20 השייני של רוטום מדהיםםםםםםםםםםם ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 20 לפני 1 דקה BlackVoid אמר: השייני של רוטום מדהיםםםםםםםםםםם לגמריייי הוא אדוםםםםםםםםםםם ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
רוקי17 36 דווח פורסם January 20 יואואואוא חולה על האשכולות שלך ראיקוזה אחלה סיקוררררר ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 20 לפני כעת רוקי17 אמר: יואואואוא חולה על האשכולות שלך ראיקוזה אחלה סיקוררררר תנקיו ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
ארמיטאג' 8 דווח פורסם January 20 אחלה אשוכלת מקווה שתעוקף את מנשה 🙂 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 633 דווח פורסם January 20 לפני כעת ארמיטאג' אמר: אחלה אשוכלת מקווה שתעוקף את מנשה 🙂 אז עכשיו אתה נגדי?! לפני 1 שעה ARayquaza אמר: לגמריייי הוא אדוםםםםםםםםםםם תחשבו הוא היה ורוד ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 20 לפני 1 דקה ארמיטאג' אמר: אחלה אשוכלת מקווה שתעוקף את מנשה 🙂 גם אני מקווה XD ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Nhory Nahari 0 דווח פורסם January 20 אחלה אשכולות מת עליכההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The King of Demons 323 דווח פורסם January 20 חחחחח אין על סיקורי המשפחות שלך. ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 20 לפני 2 דקות The King of Demons אמר: חחחחח אין על סיקורי המשפחות שלך. אתה צודק אין עליXD רוצה להציע את המשפחה הבאה שאני אעשה עליה סיקור? ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
מיני 0 דווח פורסם January 20 רוטום נכנס לכל הפוקימונים האלה בטעות (חישמלו אז הוא יצע הפוקידע שלו עבר למכונת כביסה ואז לכל שאר המכשירים) ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 20 לפני 4 דקות מיני אמר: רוטום נכנס לכל הפוקימונים האלה בטעות (חישמלו אז הוא יצע הפוקידע שלו עבר למכונת כביסה ואז לכל שאר המכשירים) וואלה לא ידעתי ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
מיני 0 דווח פורסם January 21 לפני 16 שעות ARayquaza אמר: וואלה לא ידעתי אז לא ראית פוקימון שמש וירח ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים