קטון 28 דווח פורסם January 20 מסכת ''אח מנש'' לבן = משנה כחול=פירוש פרק א' משנה א' אין לוהטים בנחשים מפני הארס ומפני הזלזול ואם סיכנו חבר או איש יכהו מביא מנש מעשה באחיו שהיה בפני המוות וחברו הכו את הנחש שפגעו ויכנס חברו לבור ויקח ימים רבים להוציאו וחתם ראיקוזה אין לוהטים בנחשים אין אין לוהטים בועטים בנחשים פוקימוני נחש מפני הארס שמא יפגע בו במתקפה מסוג רעל ומפני הזלזול בעמותת ארבוק שסמלה הוא נחש ואם סיכנו חבר או איש יכהו פוקימון או חבר למסע מותר להכות את הנחש מביא מנש מעשה באחיו שהיה בפני המוות וחברו הכו את הנחש שפגעו ויכנס חברו לבור ויקח ימים רבים להוציאו שאח של מנש עמד למות על ידי נחש וחברו תקף את הנחש ואח של מנש זרקו לבור ולקח לחברו חודש לצאת וחתם ראיקוזה אין לוהטים בנחשים אין לא תוקפים נחשים לא משנה מה חוץ מקרב לחיזוק אבל סתם אסור משנה ב' שתי דברים אסורים מדברי ברק77 אין משחררין את הדבר הרשאון ולא מתאבלים על התחלתי פחות 5 ימים מעשה באח של מנש שלא התאבאל אלא 3ימים בלבד ולא מחו ולא חתם ראיקוזה ולא ידע איש שתי דברים אסורים מדברי ברק77 בגלל שהוא מנהל מחלקת שימור התחלתיים אין משחררין את הדבר הרשאון התחלתי ולא מתאבלים על התחלתי פחות 5 ימים כך פסק ברק 77 מעשה באח של מנש שלא התאבאל אלא 3ימים בלבד ולא מחו ולא כעסו והטיפו לו מוסר ולא חתם ראיקוזה ולא ידע איש שראיקוזה לא חתם וכולם חשבו שהוא חתם לטובת ברק77 משנה ג' ויכעס ברק77 שאחיו של מנש מנע דבריו ויאשימו ויסכמו וחותם ומנש לא הסכימו ויכעס ברק 77 .... מנע דבריו שאמר את הדברים במשנה א' וב' ויאשמו ויסכמו וחותם ומנש לא הסכימו ראיקוזה ומנש לא הסכימו ובכל זאת הכניסו אותו לכלא ולמרות שידעו שברק77 היעליל על אחיו של מנש הסכימו משנה ד' דברי מנש לא תקפו ביער האקנס וחמישים ערים סביבו עד שצדקה ביד אחיו ולא אמר ברק77 דבר דברי מנש מה שאמר ונחתם לא תקפו ביער האקנס סמוך למקום העמותה וחמישים ערים סביבו סביב היער כי אח של מנש ביקר בכל המקומות עד שצדקה עד שיגידו ששקר מה שאמרו על אחיו ביד אחיו ולא אמר ברק77 דבר וגם אחרי שהוציאו אחיו מבית סוהר עדיין אסור סיכום פרק א' מסכת זו נקראת אח מנש כי בפרק הזה מסופר על אחיו של מנש ויש אומרים שלא אחיו אלא חבר שלא נאמר שמו בפרק הבא נעסוק בדבריו של אחיו פרק ב' משנה א' ראיקוזה חותם רק מהמותרים אין נכנסים למרתף ורבע סיכמו מותר רק בשמינת לחצי וסיכמו רבע אמר לא יתקיפו את ברק77 וסיכמו חצי ולא ידעו ראיקוזה חותם רק מהמותרים דברים שסיכמו מדברי אחיו של מנש אין נכנסים למרתף ורבע סיכמו בגלל שפחדו מקולות וכ800 איש הסכימו מותר רק בשמינת לחצי וסיכמו רבע ולא זכרו מה סיכמו ואומרים רק מנש זוכר מה סיכמו אמר לא יתקיפו את ברק77 וסיכמו חצי ולא ידעו שלמרות שברק 77 הכניסו לכלא אמר לא לעשות לו רע ואף אחד לא הבין למה הוא אמר את זה משנה ב' מעשה בmmm2 שנכנס למרתף ויצא חולה ויהי דם ידו ויקחו אותו לרופא וירחיקו שבועות רבים mmm2 נכנס למרתף במשנה הקודמת ויצא עם דם ביד וגם חולה שפעת מביאים במהירות רופא ויתרחקו ממנו חצי שנה משנה ג' זו חבריי אחיי מנש שדו ארבוק מהברזל ואנג'ל ראיקוזה ב500000000 זהב וימכר חזרה לבעליו ב70000000 זהב זו חבריי אחיי מנש שדו ארבוק מהברזל ניסוי בארבוק שהפך אותו לשדו במעבדה ואנג'ל ראיקוזה ב500000000 זהב שנולד לאנג'ל ראיקוזה של ראיקוזה בן ונמכר בהרבה כסף וימכר חזרה לבעליו ב70000000 זהב החזיר לו בפי 1.39 סיכום פרק אח של מנש פרק ג' משנה א' (משנה אחרונה) ארבוק משקל 65 שדו ארבוק משקל 75 כי הכניסו לו סוג ברזל משקל רייהורן 115 ויבוא רייהורן אחד וימחץ חדרים לכן אין מביאים מיער אקנס רייהון סיכום פרק משום בודקים כמה שוקלים פוקימונים ומסבירים כמה רייהורן מסוכן ובי בי מסכת אח מנש 1 mmm2 reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 20 חחחחחחחחחחחחחחח אין אין אני מתתתתתתתתתתתתתתתתת כל הכבודדדדדדדדדדדד רוצה עודדדדדדדדדדדדדד ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
קטון 28 דווח פורסם January 20 ראיקוזה אתה קבעת את פסק הדיון ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Crazy lightning 265 דווח פורסם January 20 מגניבבבבבבבב זה כל כךךך טובבב וסוף סוף אני רבבבבבבבבבבב(עם מנש ראיקוזה וMMM2) אפילו שאני תמיד רב איתם!!! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 20 לפני 19 דקות קטון אמר: ראיקוזה אתה קבעת את פסק הדיון אני הרבי השופט! כמה כיף לי! מהיום כולם קוראים לי רבנו ומורנו ראיקוזה הדגול ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 610 דווח פורסם January 20 יאיי מסכת על שמי (אח שלי אבל תזרמו) אהבתי! היה ללא ספק מצחיק! הייתי נותן מוניטין אם לא היה נגמר לי 😛 ה ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 20 לפני 1 דקה Pink cookie אמר: יאיי מסכת על שמי (אח שלי אבל תזרמו) אהבתי! היה ללא ספק מצחיק! הייתי נותן מוניטין אם לא היה נגמר לי 😛 ה כנ"ל ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
קטון 28 דווח פורסם January 20 יש עוד מסכת אבל היא עוד לא אושרה על ידי ראיקוזה שהוא פוסק דין ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 126 דווח פורסם January 20 וואו חזק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיבלת מצחיק ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
קטון 28 דווח פורסם January 20 לפני 1 דקה mmm2 אמר: וואו חזק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיבלת מצחיק שאלה מה אתה ראית במרתף ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 20 לפני 12 דקות קטון אמר: יש עוד מסכת אבל היא עוד לא אושרה על ידי ראיקוזה שהוא פוסק דין תן אותה אני אאשר ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
קטון 28 דווח פורסם January 20 שולח לך אותה במוניטין ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 20 לפני 5 דקות קטון אמר: שולח לך אותה במוניטין וואו אני מאשר אותה היא מדהימה 🙂 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
הארי 4 דווח פורסם January 21 לפני 22 שעות קטון אמר: מסכת ''אח מנש'' לבן = משנה כחול=פירוש פרק א' משנה א' אין לוהטים בנחשים מפני הארס ומפני הזלזול ואם סיכנו חבר או איש יכהו מביא מנש מעשה באחיו שהיה בפני המוות וחברו הכו את הנחש שפגעו ויכנס חברו לבור ויקח ימים רבים להוציאו וחתם ראיקוזה אין לוהטים בנחשים אין אין לוהטים בועטים בנחשים פוקימוני נחש מפני הארס שמא יפגע בו במתקפה מסוג רעל ומפני הזלזול בעמותת ארבוק שסמלה הוא נחש ואם סיכנו חבר או איש יכהו פוקימון או חבר למסע מותר להכות את הנחש מביא מנש מעשה באחיו שהיה בפני המוות וחברו הכו את הנחש שפגעו ויכנס חברו לבור ויקח ימים רבים להוציאו שאח של מנש עמד למות על ידי נחש וחברו תקף את הנחש ואח של מנש זרקו לבור ולקח לחברו חודש לצאת וחתם ראיקוזה אין לוהטים בנחשים אין לא תוקפים נחשים לא משנה מה חוץ מקרב לחיזוק אבל סתם אסור משנה ב' שתי דברים אסורים מדברי ברק77 אין משחררין את הדבר הרשאון ולא מתאבלים על התחלתי פחות 5 ימים מעשה באח של מנש שלא התאבאל אלא 3ימים בלבד ולא מחו ולא חתם ראיקוזה ולא ידע איש שתי דברים אסורים מדברי ברק77 בגלל שהוא מנהל מחלקת שימור התחלתיים אין משחררין את הדבר הרשאון התחלתי ולא מתאבלים על התחלתי פחות 5 ימים כך פסק ברק 77 מעשה באח של מנש שלא התאבאל אלא 3ימים בלבד ולא מחו ולא כעסו והטיפו לו מוסר ולא חתם ראיקוזה ולא ידע איש שראיקוזה לא חתם וכולם חשבו שהוא חתם לטובת ברק77 משנה ג' ויכעס ברק77 שאחיו של מנש מנע דבריו ויאשימו ויסכמו וחותם ומנש לא הסכימו ויכעס ברק 77 .... מנע דבריו שאמר את הדברים במשנה א' וב' ויאשמו ויסכמו וחותם ומנש לא הסכימו ראיקוזה ומנש לא הסכימו ובכל זאת הכניסו אותו לכלא ולמרות שידעו שברק77 היעליל על אחיו של מנש הסכימו משנה ד' דברי מנש לא תקפו ביער האקנס וחמישים ערים סביבו עד שצדקה ביד אחיו ולא אמר ברק77 דבר דברי מנש מה שאמר ונחתם לא תקפו ביער האקנס סמוך למקום העמותה וחמישים ערים סביבו סביב היער כי אח של מנש ביקר בכל המקומות עד שצדקה עד שיגידו ששקר מה שאמרו על אחיו ביד אחיו ולא אמר ברק77 דבר וגם אחרי שהוציאו אחיו מבית סוהר עדיין אסור סיכום פרק א' מסכת זו נקראת אח מנש כי בפרק הזה מסופר על אחיו של מנש ויש אומרים שלא אחיו אלא חבר שלא נאמר שמו בפרק הבא נעסוק בדבריו של אחיו פרק ב' משנה א' ראיקוזה חותם רק מהמותרים אין נכנסים למרתף ורבע סיכמו מותר רק בשמינת לחצי וסיכמו רבע אמר לא יתקיפו את ברק77 וסיכמו חצי ולא ידעו ראיקוזה חותם רק מהמותרים דברים שסיכמו מדברי אחיו של מנש אין נכנסים למרתף ורבע סיכמו בגלל שפחדו מקולות וכ800 איש הסכימו מותר רק בשמינת לחצי וסיכמו רבע ולא זכרו מה סיכמו ואומרים רק מנש זוכר מה סיכמו אמר לא יתקיפו את ברק77 וסיכמו חצי ולא ידעו שלמרות שברק 77 הכניסו לכלא אמר לא לעשות לו רע ואף אחד לא הבין למה הוא אמר את זה משנה ב' מעשה בmmm2 שנכנס למרתף ויצא חולה ויהי דם ידו ויקחו אותו לרופא וירחיקו שבועות רבים mmm2 נכנס למרתף במשנה הקודמת ויצא עם דם ביד וגם חולה שפעת מביאים במהירות רופא ויתרחקו ממנו חצי שנה משנה ג' זו חבריי אחיי מנש שדו ארבוק מהברזל ואנג'ל ראיקוזה ב500000000 זהב וימכר חזרה לבעליו ב70000000 זהב זו חבריי אחיי מנש שדו ארבוק מהברזל ניסוי בארבוק שהפך אותו לשדו במעבדה ואנג'ל ראיקוזה ב500000000 זהב שנולד לאנג'ל ראיקוזה של ראיקוזה בן ונמכר בהרבה כסף וימכר חזרה לבעליו ב70000000 זהב החזיר לו בפי 1.39 סיכום פרק אח של מנש פרק ג' משנה א' (משנה אחרונה) ארבוק משקל 65 שדו ארבוק משקל 75 כי הכניסו לו סוג ברזל משקל רייהורן 115 ויבוא רייהורן אחד וימחץ חדרים לכן אין מביאים מיער אקנס רייהון סיכום פרק משום בודקים כמה שוקלים פוקימונים ומסבירים כמה רייהורן מסוכן ובי בי מסכת אח מנש ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תוציא עוד 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים