BLueCat7 1 פורסם ינואר 7 שיתוף פורסם ינואר 7 (נערך) אשכול זה נועד בשביל להודיע הודעה,שלטונם של החתולים מתחיל ואני מזמין אותכם להצטרף לאימפריית החתולים, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לשנות שם משתמש לשם עם המילה חתול, (אנגלית או עברית). יכול להיות חתול וצבע מסויים כמוני יכול להיות חתול וכינוי לדוגמא: thekillercat/החתול הרוצח. ולאחר שינוי שם המשתמש יש לרשום לי בפרטי בקשה להצטרפות לאימפריית החתולים. ההודעה שצריך לשלוח:(הזמנה חתולית לאימפריית החתולים). חתולים לשלטון😼😈❤️ נערך בתאריך ינואר 8 - על-ידי BLueCat7 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
חתוליםהםהחיים 123 פורסם ינואר 8 שיתוף פורסם ינואר 8 הלו? 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 75 פורסם ינואר 8 שיתוף פורסם ינואר 8 יאללה אני משנה את השם 1 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 208 פורסם ינואר 11 שיתוף פורסם ינואר 11 לפני ב-8.1.2026 ב 12:27 AM BLueCat7 כתב: שלטונם של החתולים מתחיל ואני מזמין אותכם להצטרף לאימפריית החתולים, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לשנות שם משתמש לשם עם המילה חתו @חתוליםהםהחיים ידעתי שבסוף תצליח ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 156 פורסם ינואר 16 שיתוף פורסם ינואר 16 קישתא קישתא ליונים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.