מעבר לתוכן

בת ים - הקקפוניה במצולות

הודעות מומלצות

שלום כיתה

אה אין פה אף אחד? טוב נו אני אמשיך בשיעור כרגיל

בכל מקרה הנה עוד שיעור על בנות ים ותיזהרו כי זה יהיה במבחן (יש מבחן?)

על מה לא דיברנו? על ריאות על בנות ים בהריון על תצוגות אופנה עם קונכיות על זה שכל הבנות בנות ים  שנפלו מהירח ושבת ים זה ממש לא חמודי

חשבתם שזה הכל? כי גם אני חשבתי אבל הנה בעיה חדשה בספר:

סאונד

מה הבעיה?

מה זה צליל? אני לא למדתי פיסיקה אז נא לא לשים את זה בשיעורי בית שלכם אבל בגדול צלילי זה מה שמגיע לאוזניות שלכם באמצעות גל שעובר דרך חומר. מה החומר? *הכל*. אוויר מים אדמה (לא ממש אש זה עובד אחרת )

בקצרה צליל עובר דרך הכל 

אבל בניגוד לצלילים דרך אוויר טבעי ממוצע שהתדרים שלהם הם ברירת המחדל ומהירות הקול היא 300 מטר לשנייה

לחומרים אחרים יש מהירות קול אחרת בהתאם לכמה הם צפופים

מהירות הקול במים היא 1500 מטר לשנייה (וזו גם המהירות קול בתוך הדייסה שיש לכם בתוך הגולגולת שעשוייה בעיקר ממים, מהירות הקול של הגולגולת היא 5000 מטר לשנייה)

וזה... אמממ... מסבך את העניינים בצורה שאין לי כח לבדוק זה לא שיעור פיסיקה בערוץ המדע זה שיעור על בנות ים שאפילו לא מנסה להיות נורמלי

מה שצריך לדעת זה שקול מושפע במים יותר גבוה מהאוויר שבחוץ

אבל אם אי פעם ניסיתם לדבר בתוך המים אתם הבנתם שזה לא עובד ואם ניסיתם לדבר בתוך המים פעם שנייה אז אני מצטערת אבל מגיע לכם פרס דרווין

איך תקשורת עובדת בין בנות הים?

התשובה: השפה היא מאד פרימיטיבית ובסיסית המבוססת על קליקים ו"צעקות" במקצבים שניתן לשמוע ממש ממש רחוק בעוצמה ממש חזקה. תקשורת קליקים בעוצמה חזקה בתוך המים נצפתה על ידי דולפינים ולווייתנים וכל הדגים האלה שהם יונקים. ומכיוון שהחלטנו שבת ים לא משנה כמה חמודי (עשיתי שיעור שלם על בנות ים של הנהר שנראות כמו בת ים רק פיצקיות חמודיקיות) או מפלצת זה יונקים זה מאד עוזר.

יכול להיות סדר קליקים מסויים שאומר "אמאלה כריש" סדר אחר שקורא לבן זוג "לא ידעתי שיש בת ים מסוג בן" או סדר של בת ים ששואלת את חברה שלה " מה הקטע עם הצדפים זה לא מכבד"

כך או כך ההגיון תופס צורה.

תפיסה זו של סאונד מביאה לשני תרחישים מפחידים

1 בנות ים לא יכולות לתקשר מעל המים וכל מה שנשמע מהן זה רעש ברברי בלתי ניתן לפיענוח (הן דווקא די נחמדות כשמכירים אותן)

2 יש להן מערכת תקשורת נפרדת למים ואוויר וזה נשמע כמו בזבוז נקודות רציני בסולם הסקילים של האבולוציה

והנה הסתיים עוד שיעור נחמד שבו למדנו... משהו? לא בטוח מה... הייתי אומרת שהנושא מיצה את עצמו אבל אז זה ידרוש אשכול על בנות ים שגרות בתוך המיכלית מיץ אשכוליות סחוט במפעל של תפוזינה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

עוד אשכול יפה ומשקע שלך כול הכבוד לדעתי כדי פעם הבאה להוסיף קצת צבעים ותמונת ואז הוא יהיה יותר יפה 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אשכול יפה מאוד אחלה של שיעור אני זוכר בנארוטו היה קטע עם המים והסאונד עם ההוא מכפר הצליל 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 שעות The king of demons כתב:

נראה שאת ממש מבינה בביולוגיה של בנות ים חחחחחחח

חשוב לדעץ אולי אחת מהן תהיה אשתי

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 0

הרפתקאות יונתן פרק 22. המשחק החדש

2. 8

עונה חדש לדרגון בול סופר!

3. 8

עונה חדש לדרגון בול סופר!

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• יצירת חדש...