אלמוג 131 דווח פורסם January 15 (נערך) הי שם במשחק ישיyshay12 רציתי לבקש ממכם לעזור לי לבחור שם השם שלי שם ישן ובלי לחדש מי שיתן לי תשם אחי טוב הצפר אותו ב 10 זהב והחליף לשם שהוא עציה לי כמובן שם טוב ללא קללות ללא תוכן של שם עולם שם קריא שם לללא שגיעות חטיב שם טוב בהצלחה לכולם לעזור לי שהשם הטוב ביותר ינצח חח ו היא מותר לעציה שם עד 17לינאור שעה 1 בצהוריים נערך January 17 על-ידי אלמוג 1 BlackVoid reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Anubis 33 דווח פורסם January 15 Diablo (כינוי של השטן בלטינית) 💪💪💪💪💪 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 629 דווח פורסם January 16 helps meYellow guyGoing back כמובן שבמילה אחת בלי רווח. ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 16 TheReal-האמיתי כי למה לא לצחוק על השם של הבעלים? (החלק הסופי לא ברצימות אל תתייחסו אליו!!!) ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 283 דווח פורסם January 16 YouAgain-שוב ושוב מחליפים שמות למה זה זה תמיד אתה שוב? ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The King of Demons 321 דווח פורסם January 16 תחליף למכאל 2!!!!! ועכשיו ברצינות הייתי ממליץ Onaga שם מגניב רצח ומי שמכיר מורטל קומבט מלך הדרגונים ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
אלמוג 131 דווח פורסם January 17 אני יודע שזה היה סתם אבל עם אני מחליף למכאל 2 אני מקבל באן כזה התחזות לפני 10 שעות Crazy lightning אמר: YouAgain-שוב ושוב מחליפים שמות למה זה זה תמיד אתה שוב? אני רוצה להחליף שם להתחדש קצת 1 BlackVoid reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
אלמוג 131 דווח פורסם January 17 לפני 2 דקות BlackVoid אמר: Horus 🙂 יש מישהו כזה בליגה לא אני חושב 1 BlackVoid reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 283 דווח פורסם January 17 לפני 1 שעה אלמוג אמר: אני רוצה להחליף שם להתחדש קצת זה היה בציניות זה הרעיון לשם = YouAgain!!! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 17 NotRayquaza? כי אתה לא אוהב אותי? ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 283 דווח פורסם January 17 bomb-שם פצצה!!! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 128 דווח פורסם January 17 andromada/ sunkik/ bigglobe/ ZYEX/ colheart/ tewolf/ Qmark/ sharpelf ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
אלמוג 131 דווח פורסם January 17 לפני ב-15.1.2021 at 20:36 אלמוג אמר: הי שם במשחק ישיyshay12 רציתי לבקש ממכם לעזור לי לבחור שם השם שלי שם ישן ובלי לחדש מי שיתן לי תשם אחי טוב הצפר אותו ב 10 זהב והחליף לשם שהוא עציה לי כמובן שם טוב ללא קללות ללא תוכן של שם עולם שם קריא שם לללא שגיעות חטיב שם טוב בהצלחה לכולם לעזור לי שהשם הטוב ביותר ינצח חח ו היא מותר לעציה שם עד 17לינאור שעה 1 בצהוריים הזוכה או עדן עם שם הקודם שלו מאוד האבתי זכית ב 10 זהב וואני מחליף שם במקום השני ברק 77 שזכה ב 5 זהב בקום השלישי זכה מנש שזכה ב 3 זהב ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Darking66 0 דווח פורסם January 17 Orinton Xcaliver TshayXkill ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים