מעבר לתוכן

הצעת חידוש מגבלות ארכיאוס

הודעות מומלצות

היי, אני BLueCat7, או בשמי הפרטי אור.

פתחתי פורום זה עקב ידעיתי על "מגבלות ארכיאוס". מי שלא יודע מה הכוונה ל"מגבלות ארכיאוס" הכוונה היא שעשו אותו מפוקימון אגדי מיוחד וראוי לשימוש לפוקימון עם מגבלות הרס מוגזמות שרק הורסות את משמעות הפוקימון. 

כגון:שינוי של ארכיאוס אחד לסוג אחר הופך את כל הארכיאוסים במשחק לסוג זה.

לדוגמא, מאמן אשר שינה את סוגו של ארכיאוס אשר נמצא בבעלותו לסוג חרק, אוטומטית כל ארכיאוס במשחק יהפוך לסוג חרק.

זמן המתנה להחלפת סוג

זמן ההמתנה להחליף בין סוג אחד לסוג אחר של ארכיאוס לדוגמא מסוג רעל לסוג סלע יצטרך לפני ואחרי לחכות יומיים עד החלפת הסוג 

דרך יותר מפורטת:

סוג רגיל>סוג רעל 

סוג רעל>סוג סלע 

בשביל לעשות לדוגמא תהליך כזה תצטרכו לחכות יומיים כעבור שינויו של ארכיאוס לסוג רעל מסוג רגיל בשביל לשנות את ארכיאוס מסוג רעל לסוג סלע.

עלות 250 גולד לכל שינוי.

לפי דעתי אין בזה בעיה, אבל גם לזה יש לי רעיון קטן לשיפור.

נתחיל עם בעיית שינויו של ארכיאוס.

לפי דעתי במקום שמישהו ישנה את הארכיאוס שלו לסוג מסויים ולפי כך כל ארכיאוס במשחק יהפוך לאותו הסוג,אני מציע 2 אופציות שינוי.

אופציה 1: שינוי סוגו של ארכיאוס רק למשתמש שקנה את הסוג שבחר לדוגמא בחר לשנות את ארכיאוס שלו מסוג אדמה לסוג פיה כשהוא יבצע זאת רק הארכיאוס שלו ישנה את הסוג ולא כל שאר הארכיאוסים במשחק.

אופציה 2: אם חלקכם עדיין אוהבים את הפורמט של להחליף את סוגו של ארכיאוס ליריב אל דאגה, כי מה שהאופציה השנייה תספק היא שינוי סוגו של ארכיאוס למשתמש שנבחר.

ניקח לדוגמא את השמות שמעון ומשה.

לשמעון יש קרב נגד משה,קרב אחד על אחד של ארכיאוס. וסוגו של ארכיאוס של שמעון סוג עשב, לעומת סוגו של הארכיאוס של משה שהוא אש.

לשמעון אין מתקפות טובות על סוג אש ויש לו רק התקפות עשב והתקפה ממלאת חיים,ולמשה יש רק מתקפות אש ומתקפה מעלת חיים.

הסיכויים של שמעון לנצח הם אפסיים ופה הרעיון נכנס לתמונה, שמעון לפתע ראה שליד אופציית שינוי הסוג של הארכיאוס שלו יש אופציית שינוי לארכיאוס של משתמש רנדומלי,שמעון עלה על רעיון וממש דקה לפני הקרב שמעון שינה את סוגו של ארכיאוס של משה מסוג אש לסוג מים. מה שמשנה את התקפותיו של ארכיאוס של משה להתקפות מים בלבד ומתקפת ריפוי. משה לא שם לב שנשלחה הודעה שסוגו של הארכיאוס שלו הוחלף למים. ולפני שהספיק להגיב לחץ על "התחל קרב" משה היה בשוק ולא הבין איך זה קרה,ורק לאחר הקרב שמעון אמר למשה איך עשה זאת. כמובן שמעון ניצח בקרב ונהפך למנצח הגדול.

כמובן שהתקפותיו של ארכיאוס ישתנו במידה ולא קנה התקפות מהחנות ושם לארכיאוס לפני שינוי הסוג לדוגמא אם משה היה קונה לארכיאוס שלו מתקפת אש מהחנות והיה שם לארכיאוס שלו לפני שנהפך לסוג מים התוצאה הייתה 2 מתקפות של סוג מים, מתקפה אחת של העלאת חיים ומתקפת אש אחת הסיפור יכל להגמר אחרת.

נעבור למגבלה השנייה:צינון זמן שינוי סוגו של ארכיאוס.

הרעיון של המגבלה הזאת גם קשור לסיפור שלנו, הרעיון הוא לא לבטל את המגבלה, אלה להפחית את הצינון לדבר אחד איך להעביר את הצינון הרגיל לדבר אחר.

אם לא הייתי מובן הכוונה היא 

שינוי סוג ארכיאוס של המשתמש שקנה  את השינוי. זמן צינון כיום אחד עד לשינוי הבא או בקיצור שינוי אחד ביום לאותו ארכיאוס של המשתמש שקנה.

שינוי סוג ארכיאוס לשחקן יריב

זמן צינון כיומיים עד אפשרות חוזרת של שינוי סוג ארכיאוס למשתמש יריב.

נעבור למגבלה האחרונה שהיא התשלום 

זה לא קריטי הרעיון שלי לתשלום הוא פעם ראשונה לכל אופציה בחינם. 

שינוי סוג ארכיאוס למשתמש שקנה פעם ראשונה חינם.

שינוי סוג ארכיאוס ליריב שנבחר פעם ראשונה חינם.

בפעמים הבאות יעלה אותו דבר 250 גולד לכל שינוי.

(כמובן שכל הרעיונות נועדו למי שיש ארכיאוס ולמי שאין לא יכול לשנות סוג למישהו אחר כמובן)

וזה בערך הכל, מקווה שהבנתם מה ניסיתי להבהיר פה ומקווה שהרעיונות שלי יתקבלו אם משהו לא היה מובן לכם תפנו אליי בפרטי. המשך יום טוב ושנה טובה לכולם😊❤️ 

אשמח שתכתבו את דעתכם פה

נערך בתאריך - על-ידי BLueCat7
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

ראובן בחופש שהבאת את משה?

ספאם דתי בצד הרעיון שלך מסורבל.לדעתי פתרון יותר פשוט שלא משנה את המערכת של כל המשחק (שגם לא מתעלם מהבעיה בפועל שלא מדברים עליה) הוא להוסיף למחיר שינוי הארכאוס מטבעות ו\או סילבר. זהב זה משאב שמתחדש ומודפס מאד מהר במשחק (וכבר דיברתי על זה כאן) אבל סילבר זה משאב שמודפס מאד לאט (ועדכונים בשנה האחרונה די גרמו שהוא מודפס שלילית) ומטבעות זה משאב לא באמת סחיר מחוץ לתיבה. אנשים יותר זהירים עם המשאבים האלה בעת שזהב בחודש שלפני המכרז... משתמשים בו על באמת שטויות שלא מקדמות את המשחק בכלום (וגם טבעות מתחילות להימכר בסילבר). אם העלות של סתם להטריל שחקן אחר (בין אם כחלק מאסטרטגיה מחושבת או סתם מתוך יצר הטרלה) קשורה ישירות לROI גבוה יותר מתמטיקה בסיסית תדאג שזה יבוצע לעיתים נדירות ולאורך זמן יפסיק להתבצע בכלל. (וגם לכל מי שיש ארכאוס חזק יש כיס יותר עמוק בהיבט הזה וגם אם כל המשחק ישתף פעולה נגדם זה לא יקח להם 5% מהערך)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

היי שלום, ההצעה שלך לא כל כך פרקטית כי היא מתעלמת מהסיבה העיקרית למה המכניקה הזו קיימת, היא קיימת לשם אסטרטגיה בקרבות ליגה. וגם לא באה לפתור את הבעיה הקיימת שזה מכניקת הזמן.

להבדיל ממשחקים אחרים שם יש חפצים בשם לוחות ארכאוס שמשנים ספציפי לכל שחקן לפי רצונו באותו רגע וללא עלות ובלי הגבלת זמן לשינוי הבא אבל במשחקים האחרים המכניקה קרבות גם עובדת אחרת.

לצערי אין לי פתרון קסם לבעיה, אם יורידו את השינוי סוג הקולקטיבי לכל הליגה יהיו אסטרטגיות מאוד ספציפיות לריצת ארכאוס וגם יש חלק שיטענו שהארכאוס יהיה op(חזק מדי), מה שכן אפשר הוא לחשוב מה לעשות לגביי מגבלת הזמן או התנהלות בזמן הליגה לגביי מצב ששחקן מורח/מסרב לעשות קרבות ליגה בעקבות שינוי הסוג של הארכאוס, שכמו שאמרת בעצמך קובע בין ניצחון להפסד

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל, תתחדש וברוך הבא לפורום שלך. הצעה מעניינית; אני אישית מסתדר גם בלי הפוקימון הזה. הצעה לשיפור האשכול: לדעתי, פעם הבאה אפשר לעשות סקר, אבל לא נורא – לאט לאט תלמד

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 0

הרפתקאות יונתן פרק 22. המשחק החדש

2. 8

עונה חדש לדרגון בול סופר!

3. 8

עונה חדש לדרגון בול סופר!

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• יצירת חדש...