RedMoon 58 דווח פורסם January 12 מסעות אלולה וקרב השמיים: לאחר שאייל ויקרת נתפסו והושלכו לכלא, יצאנו אני מנש ושון למסע למקום כל שהוא שהזכיר אייל בסיפר הקודם: זירת השמיים! לקחנו צידה ובגדים ויצאנו לדרך אמרתי למנש ושון שאני עובר אצל חבר שמכיר כמעט כל מחוז ועיר אחרי שנחתנו במחוז קאנטו הלכנו לעיירה פאלט ושם פגשנו את אש! אש ששואף להיות מאסטר הפוקימון פגש בנו וקרא לי מרחוק רצתי אליו ונתתי לו חיבוק של: "מהקורה יאח" ואז ביחד אמרנו "מה קורה יאח" וצחקנו מנש ושון שעוד היו בהלם שאני מכיר אותו אמרו היי ושתקו אש שאל אותי: "מי אלה?" אלה:"מנש ושון" הוא ניגש אליהם ואמר "היי אני אש" ולחץ להם את היד ואז פנה אליי ושאל אם אנחנו רוצים להיכנס אז אמרתי שכן ושיש לנו הרבה על מה לדבר... סיפרתי לו על 4 הסיפורים ההזויים שקרו עד כה בסיפור השני הוא קצת נרתע ממנש אבל אז הוא חייך וצחק! כששאלנו מה מצחיק הוא אמר: "גם לי היו פעמים כאלה שהיה פוקימון שנורא רציתי אבל פשוט לא התייאשתי וחיפשתי אותו" מנש רטן משהו חלש שלא שמעתי בדיוק והמשכנו בסיפורים גם עליו עבר הרבה הוא גדל ואחרי 24 עונות בלי זיפים באמת התרשמתי 😄 ואז הרצינו פני ואמרתי לו שאנחנו מחפשים את זירת השמיים, הוא נרתע ואמר: "זירת השמיים היא הזירה הכי מפחידה בעולם ושם נמצאות שתי הקבוצות היריבות הגדולות בעולם הארבוק והראיקוזה" הוא סיפר לנו שהמנהיגים הם מהשחקנים הכי חזקים בכל העולם בגלל שהקבוצות תמיד שנאו אחת את השנייה הם הפכים גמורים הארבוק על הארץ והראיקוזה בשמיים וזה הטבע שלהם, אפילו המנהיגים הם הפכים יש א המאמן ראיקוזה והמאמן ברק... מה קרה? נקטע הסיפור? כן... תחכו לחלק 2 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 284 דווח פורסם January 12 לאאאא אני רוצה את חלק 2 יא מלך זה סיפור כל כךךךך יפה(במיוחד שזה עלי) ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 12 אני רוצה עודדדדדדדדדדדדדדד ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 633 דווח פורסם January 13 לפני 15 שעות ConstantVariable אמר: מנש רטן משהו חלש שלא שמעתי בדיוק והמשכנו בסיפורים גם עליו עבר הרבה הוא גדל ואחרי 24 עונות בלי זיפים באמת התרשמתי 😄 LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL בכול מקרה בתור המנהל הבכיר של עמותת ארבוק אני בטוח שכשנגיע לזירת השמים נפגוש את אבא שלי מייסד עמותת ארבוק ><? ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 128 דווח פורסם January 13 יותר ממעולה! זה היה אג.... חכו לזה... די!!!!!!!!11 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
הארי 4 דווח פורסם January 13 גדול המשך כאן ועכשיו אני דורש ממך ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Uri Lindner 4 דווח פורסם January 13 לפני 4 שעות הארי אמר: גדול המשך כאן ועכשיו אני דורש ממך גם אני ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים