RamYo 502 פורסם ינואר 2 שיתוף פורסם ינואר 2 שלום לכולם, החלטתי אולי לחזור לעשות קצת אשכולות כמו פעם. כמו בכל 4 חודשים, יש סדרות חדשות שעומדות לצאת באותו תקופת עונות (חורף, אביב, קיץ, סתיו). הפעם אנחנו בתקופת החורף נתחיל מהסדרות שאני מצפה להם: 1. Frieren: Beyond Journey’s End Season 2 הסדרה שיצאה לפני שנתיים והייתה הצלחה מסחחרת חוזרת בעונה שניה! על הסדרה בקצרה: אחרי הרפתקה גדולה הסדרה שלנו מתחילה, פרירן היא אלפית שחיה מאות שנים, יחד עם חבריה היא הביסה את מלך השדים והביאה שלווה לעולם, בעוד שחבריה האנושיים מזדקנים ומתים, פרירן כמעט ואינה משתנה, בגלל שהיא אלפית שחיה אלפי שנים. ברגע שהיא מבינה שבני אנוש מתים אחרי כמה עשרות שנים - היא מתחילה מסע עם עצמה וכדי לדעת יותר על "רגעים שנגמרים" ולהבין איך בני אנוש חיים. העונה השניה אמורה להמשיך את הסדרה שלנו ואת ההרפתקאות שלה. טריילר: 2. Hell’s Paradise Season 2 האמת שאני אישית חיכית הרבה מאוד זמן לעונה השניה שלה, וסוף סוף היא חוזרת אלינו... על הסדרה: הסדרה עוקבת אחרי גאבימרו, נינג׳ה אגדי שנידון למוות ונשלח עם פושעים נוספים לאי מסתורי כדי למצוא את שיקוי חיי הנצח בתמורה לחנינה, האי, שנראה כגן עדן, מתגלה כגיהינום מלא ביצורים מפלצתיים וישויות קטלניות בשם טנסן. הסדרה משלבת אקשן אלים עם עיסוק עמוק במשמעות החיים, הישרדות והמאבק בין אלימות לאהבה. טריילר: 3. JUJUTSU KAISEN Season 3: The Culling Game Part 1 האמת שאין לי כלכך מה לרשום על הסדרה חוץ מזה שהיא בין הפופולריות ביותר כיום. על הסדרה: הסדרה מספרת על יוג׳י איטאדורי, תלמיד תיכון שנקלע לעולם של קללות ושדים לאחר שהוא בולע אצבע מקוללת והופך לכלי של המכשף האגדי סוקונה, הוא מצטרף לבית הספר לכישוף ג׳וג׳וטסו כדי ללמוד להילחם בקללות ולהגן על בני אדם, תוך שהוא נאלץ לחיות עם איום מתמיד מבפנים, הסדרה משלבת אקשן אינטנסיבי, דמויות כריזמטיות ושאלות על מוות, מוסר והמחיר של כוח. טריילר: 4.【OSHI NO KO】Season 3 האמת שזו סדרה שרציתי לראות לא מזמן ועדיין לא יצא לי, בקרוב יצא אולי! אולי אעשה גם ביקורת על הסדרה. על הסדרה: הסדרה עוסקת בעולם האפל של תעשיית הבידור היפנית דרך סיפורם של תאומים שנולדים מחדש כילדיה של איידול מפורסמת. מאחורי הזוהר והתהילה נחשפים שקרים, מניפולציות וניצול, לצד מסע נקמה אישי וכואב. הסדרה משלבת דרמה פסיכולוגית חדה עם ביקורת נוקבת על תרבות הסלבריטאים והמחיר האנושי שלה. טריילר: 4. Fire Force Season 3 Part 2 גילוי נאות, יצא לי לתרגם כמה פרקים של הסדרה לפני המון שנים כשהיא רק יצאה. תקופות יפות. על הסדרה: הסיפור מתרחש בעולם שבו בני אדם עלולים להתלקח ולהפוך ל״אינפרנלים״ קטלניים. שיורה קוסקאבה מצטרף ליחידת כיבוי מיוחדת שנלחמת באיום הזה באמצעות כוחות אש, תוך חיפוש אחר האמת מאחורי השריפות המסתוריות והעבר הטראומטי שלו. הסדרה משלבת שאלות על אמונה, גורל ומה זה אומר להיות גיבור. טריילר: אלה חמשת הסדרות המעניינות שראיתי העונה. אני מאוד מחכה לצפות בחלק מהן, ואולי אעשה עליהן סיקור בפורום! איזה סדרה הכי מעניינת אתכם? תודה רבה על הקריאה! 2 3 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 929 פורסם ינואר 2 שיתוף פורסם ינואר 2 אה אין כמו אשכול מבית היוצר רם על אנימה. כרגע מה שאני מחכה לו זה Frieren: Beyond Journey’s End Season 2, אהבתי מאוד את הענוה הראשונה. למרות שאנימה שאני ממש רוצה שכבר יוציאו זה תלתן שחור, כל פעם מורחים את זה. תודה על אשכול! 1 3 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
לאוניד ספיבק 83 פורסם ינואר 2 שיתוף פורסם ינואר 2 איזה כיף אשכול שלך ניראה יפה ומגניב כול הכבוד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 51 פורסם ינואר 2 שיתוף פורסם ינואר 2 פרירן😍😍 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 156 פורסם ינואר 2 שיתוף פורסם ינואר 2 אושי נו קו זו מנגה שקראתי אחרי שקיבלתי עליה המלצות מהתגובות ביוטיוב ל "sweet home Alabama" ולומר את האמת זה די מפספס את הווייב עד ממש רחוק בכל מקרה למנגה הדפי אמצע פרק (המקביל של המעבר להפסקת הפרסומות) מדהימים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 75 פורסם ינואר 4 שיתוף פורסם ינואר 4 בדיוק בדיוק ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.