-
צופים לאחרונה 0 משתמשים
- אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
-
פעילות אחרונה
-
8
-
0
הרפתקאות יונתן פרק 22. המשחק החדש
פרק 22 נעליים שחורות בורקות הונחו על שולחן העץ, הדמות נשענה לאיטה לאחור על כיסא המשרדים ושתתה מבקבוק בירה, עיניו הביטו על הבקבוק שבזכוכית שלו השתקפה חבורת אנשים שעמדה סביבו. האיש סיים ללגום והביט במבט מעיין על כולם. "טוב, אני פניקס הסוכן האירופאי, ואתם זקן מבוגר נער וילד שצריכים לבצע את המשימות המסוכנות ביותר". המנקה שרף יונתן ואושר לא היו מרוצים מהגישה הדי מתנשאת שהופנתה להם אבל עוזה התעקש שזה מה שצריך, "טוב, הבוס נתן לי פרטים עליכם ככה שכבר חילקתי את המשימה הזאת, אני ,הסוכן ראש-השנה, והסוכן פורים נעקוב אחרי המפלצות, הסוכן שבועות ,הסוכן פסח, והסוכן חנוכה יעקבו אחרי מי שאמור להיות אדום-מדם" השתררה דממה בחדר, "הסוכן חנוכה?!?!" שאלו שרף ויונתן יחדו "מי זה?". פניקס עשה חיוך של מרוצה מעצמו וענה בצורה גאוותנית או שלפחות כך זה הרגיש ליונתן "חכו ותראו". כעבור שעה, כולם עמדו לצאת למשימות שלהם, אושר שם עליו את התיק שלו ולפתע יד הורידה ממנו את התיק, אושר הביט מאחריו וראה את אביו עוזה, "אושר, יש לי עניין לדבר איתך" עוזה ואושר הלכו למשרד של עוזה. פניקס התאנח "כנראה המשימה של הצוות שלי תתעכב", שרף התעצבן והביט בו בגועל "הצוות שלך?" יונתן והמנקה עמדו וחיכו לראות מי הוא סוכן-חנוכה הלא ידוע, הם עמדו בפינת הרחוב תחת השלט עם שם הרחוב, והנה לקראתם מגיע גואל-טפירי, "מי זה?" שאל יונתן את המנקה, המנקה גירד בזקנו וגם הוא היה תמה על זה "זה גואל-טפירי מי שאחראי על ארכיון המבצעים של עין-הצדק", גואל עמד ממש מולם והתערב בלחישתם "גם אני מופתע, הבוס אמר שהוא החליט לתת לי קידום והכניס אותי לצוות שלכם", על פניו של גואל נראתה שמחה רבה, והמנקה פחד שגואל לא מוכן למשימות המסוכנות, אבל הבוס הוא הרבה יותר מפחיד. צהריי-היום ברחובו של יונתן, יונתן יושב על הספסל כשהשס"מ מכוון על מצב סכנה (אדום) כדי להיות מוכן בעיקר למתקפת פתע, המנקה מצד אחד של הרחוב וגואל מהצד השני, עמדו כל רגע לתקוף אות חשוד, והרגע נהיה לדקה והדקה נהייתה לשעה והשעה נהייתה כבר לעת ערב, אך הם נותרו במקומם עומדים עמוד ממתינים בלחץ וציפייה, האם אדום-מדם עדיין בחיים, יונתן לא ידע מה יהיה יותר משמח לגלו שהוא מת או לגלות שהוא חי ואז לפוצץ אותו מכות שוב, ההתלבטות לא חיכתה לו כי המשקפיים שלו סימנו לו על דמות חשודה שמתקרבת, זה הוא. אדום מדם ניצב מול יונתן, בידו גרזן שחור, ובעיניו אודם בוהק במבט נקמני, יונתן הביט בהם וזכר את התחושות בפעמים הקודמות שהוא ניצב במצב הזה, גואל הבין את הפחד ביונתן ורץ עם המקל שהוא לקח (הנשק היחיד שהוא חשב עליו), לחבוט באדום-מדם, הוא רץ ומניף את המקל, וווווווששוווווו, בחיתוך מהיר, אפילו מבלי להסיט מבט מיונתן, הוא חתך את המקל שגואל החזיק, עכשיו יונתן וגואל היו מעוטפים בפחד רב, המנקה קם עם מטאטו לתקוף כמו גואל, הוא רץ ישר כאילו החזיק כידון בקרב אבירים, הנה הוא עומד לשבור לו את הצלע, הוא נוגע בו , והמטאטא עובר דרכו וגם המנקה , כך שהמכה פוגעת בגואל, שניהם דחופים על הרצפה בהלם גמור, בלילה הזה הפחד אחז בכולם. -------------------------------------------------------------------------------------------------- בדירה קטנה בבת-ים כששאלו את אדום-מדם על רצונו להשמיד את העולם, מה הוא יעשה ללא עולם, הוא השיב מהאפר של העולם החרב יקום עולם חדש, אז זבולון שמוכר בתור איש האמת האינסופי חשב, שמהאפר של אדום-מדם קם אחיו יששכר לפעולה. "טוב אחי, הערב אסביר לך כמעט את הכל" פתח יששכר באכלם פיצה בפעם השמינית השבוע "כפי שראית הכרטים הכחולים שקראתי להם קרדיטים הכנסתי אחד מהם לתוך גליל מתכתי עם חריץ, הגליל הזה קיבל את הקוד שחבוי בקרדיט ,ויצר הולוגרמה בצורת האדם שמצוייר על הקרדיט, אבל הנה הקטע, עוזה הבוס לשעבר שלך נתן לי חלק מהמסמכים שלו שמהם הבנתי איך לגרום להולוגרמה להיות גם פיזית, וזה לא נגמר כאן, אלא שכשמת אדום-מדם התפרצה אנגריית החיים הקטלנית שלו שנתפסה במכ"ם המיוחד שלי, וגרמה לי להבין איך לסיים את תכניתי הגדולה" נגיסה נגיסה. "ומאי התכנית הגדולה?" נשאלה כמובן השאלה המתבקשת, "אוי אחי ראה השעה מאוחרת לילה טוב" בדילוג קליל קפץ מהשולחן למיטה והעמיד פני ישן, כי ליבו המשיך לחרוש מזמיומות המשך יבוא ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מלא שיעורי-בית לכן לא המשכתי הרבה זמן -
8
עונה חדש לדרגון בול סופר!
אם אתה מתכוון להמשך לדרגון בול סופר זה עדיין לא יצא זה רק לא מזמן הוכרז ליתר דיוק ביום ראשון שבוע שעבר אני לא יודע מתי היא תצא אבל יש תאוריה שהם יוצאו לקראת סוף 2027 בגלל שהם עושים חידוש לכול ארק להוסיף אולי דברים ממאנגה ואולי להוסיף דברים חדשים כי לגבי מה שקרה באנימה יוצר דרגון בול המוקרי לא אהב מה שקרה בסדרה את רמת האנימציה שטוי עשו- 1
-
-
0
-
8
עונה חדש לדרגון בול סופר!
יאוו אשכול של רם! חידשת לי לא ידעתי שיצאה עונה חדשה מרגש מאוד גם אנימציה לפנים איזה כיף עוד אשכולות!!
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הישגים אחרונים

הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.