מעבר לתוכן

הרפתקאות יונתן פרק 20. התחלות חדשות

קטון

הודעות מומלצות

חלק שני

פרק 20

עוד לא נראתה השקיעה ויום הלימודים נגמר, יונתן לקח את אופניו ועמד לרכוב עליהם, מאוריו הגיע נער עם שיער חום וחליפה שחורה רץ לעברו בצעקות "יונננתתתןןן!!!!!!!", הנער הגיע למולו ונעצר והחל לדבר בכעס "אתה שוב פעם מתחמק מללמוד איתי אחרי הלימודים?!". יונתן גילגל עיניים ופנה לחברו "שמע יוסי, לא שאני נגד ללמוד או נגדך, פשוט בדיוק מה שאתה רוצה בעייתי", יוסי בספקנות הביט ביונתן "אני ביקשתי שנלמד מוסר" השיב בסתמיות. יונתן עלה על האופניים והשיב לו בצורה החלטית ביותר "אין לי טעם ללמוד מוסר, אנשים הם גרועים ,ולהשתנות דורש מאמץ בלתי אפשרי, ואין לי כח לזה" יונתן הל לרוב משם במהירות לפני שיוסי ישיב לו.

שנתיים עברו מאז שיונתן הצטרף לארגון עין הצדק ונהיה החונך של אושר, הוא רכב לכיוון פאתי היער שליד העיר, נצב מול בית עץ ממנו משתלשל חוט כחול, יונתן משך בחוט וסולם הורד מפתח הבית עץ, שלב אחרי שלב כמו כל יום שהוא עלה לשם, "שלום אושר, מה שלומך?". אושר חייך ונופף לשלום הוציא את הטלפון ולחץ על אחת ההקלטות שם "שלום יונתן" נקרא מהטלפון, יונתן כבר התרגל לאווירה הזאת, בחודש הראשון בתור החונך של אושר הוא הקים עם אושר בית עץ שיש בו שולחן ,מיטה ,כיסאות, חלון, כיור, ועורבים שאושר אילף ומביאים לו אוכל, והנה הם מהחלון הגיעו שני עורבים שבמקורם שקיות מלאות מאכלים (זה לא גנוב לא לדאוג). העורבים נחתו על אדן החלון, אושר בא וליטף אותם ולק את השקיות, ולמי שזה נראה מוזר שידע שעורבים הם מאוד חכמים.

הם כרגיל ישבו דיברו למדו, הגיע הערב ויונתן פנה לביתו, "לילה טוב" יונתן החל לרדת בסולם ואז נבהל מתחתיו ניצבה דמות חשודה וגדולה שעמדה ממש ליד בית העץ, יונתן הסב פניו אל הדלת וקרא "אושר נראה שיש פה בעיה".

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

עוזה ישב על כיסא המשרדים שלו, המשרד החדש של עין הצדק היה טוב מקודמו, עוזה חשב על כל מה שרצה להספיק החודש, הוא גם קיוה שכל הסוכנים כבר יסיימו את המשימות שלהם, ובמיוחד הוא חיכה למשימה אחת שאת התשובה שלה הוא רצה לראות, הגיעה שעת ארוחת הצהריים, נכנס למשרד גואל אחד מהעובדים הזוטרים, על ידו מגש פלסטיק "הנה בוס הארוחה" ואז הוא הושיט יד לכיס והוציא מעטפה "והנה דו"ח של המשימה האחרונה, הוא תום באדום ורק לך יש הרשאה לראות אותו" עוזה אמר לו תודה ולקח את המעטפה הוא פתח אותו וקרא את תוכנה.

מסמך: 0077

מדווחים:ראש-השנה, פסח.

תיאור: המשימה למציאת עקבות של העריק ג'אן שפירו הובילה אותנו לבית קטן בהונגריה, אחרי כיומיים הכנה פשטנו על הבית ומצאנו בו רק דף נייר אחד שכתוב בו בכתב ידו של ג'אן 'אני לא בוגד אני פרשתי' זה היה מאוד מבאס והלכנו לקנות המבורגר כדי לצאת מהבאסה, יום טוב.

עוזה רטן "אייש" , גואל אף על פי שהיה זוטר רצה לדעת את העניין "יסלח לי בוס אבל מה העניין עם ג'אן הזה?", עוזה נשא אליו עיניו וענה "לפני שנתיים כשמי שאתה מכיר בתור הסוכן-שבועות נלחם נגד אדום-מדם ,רגע לפני הניצחון עליו הגיע ג'אן סוכן לשעבר בעין הצדק, לקח את מפתחות המסוק היקר והמיותר שהיה לאדום-מדם וטס משם, נראה שהוא גילה שעקבתי אחריו ושהוא לא רוצה קשר עם הארגון אז כנראה הוא לא מהוה איום". גואל היסס לפני שענה "בוס, יכול להיות שהוא עושה מהלכים בשקט, אם אתה לא יודע את התוכנית שלו איך תדע שהוא לא כרגע ממלכד אתכם", עוזה שתק לדקה ואז אמר "צא לי מהמשרד" גואל הלך וסגר הדלת, עוה נשען על כסאו והל להרהר האם גואל חכם משנדמה.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בדירה קטנה בבת-ים

הדלת נפרצה בבעיטה כשאדם בחולצה סגולה ומכנסיים שורות בעל זקן כסוף נכנס לדירה, "היי זבולון סוף סוף השגתי הכל", זבולון (איש האמת האינוסופי) קם מכסאו בעצבים "יששכר, אתה כבר שנתיים מתנחל לי בבית וכל יום חוזר עם דברים שונים ולא הסברת לי עדיין מה זה הקרדיטים". יששכר חייך הוא התעלם וזרק על השולחן את כל המתכות שבידו והחל לשחק בהם, אחר רבע שעה הוא קם וקרא לזבולון שיראה "עכשיו זה יעבוד". זבולון הביט על הקופסה המתכתית עם כפתור טורקיז עליה ולא התרשם, יששכר לחץ על הכפתור והיא החלה להשמיע רעש מעצבן, ואז יששכר הוציא מלבן מתכתי ארוך עם חריץ באמצע ושם בו את אחד הכרטיסים התכולים שהוא קרא להם קרטידים, הוא חייך וצחק ופנה לאחיו "סליחה שלקח הרבה זמן פשוט רציתי שזה יצא מושלם"

המשך יבוא

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

כמה זמן?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...