קטון 31 דווח פורסם January 6 פרק 1 מנש לראשות הכיתה סיפורנו מתחיל בבית הספר של הליגה כשמנש וmmm2 היו ילדים הם הביאו לבית ספר פוקימונים מנש הביא את אקנס( שהפך לארבוק הרשאון של העמותה ואני לא יודע אם הוא מת) וmmm2 הביא את מימיקיוכולם צחקו על העובדה שמימיקיו דחוי וmmm2 החליט לעשות משהו מסוכן הציץ למימיקיו מתחת לתלבושת וmmm2 התעלף לאחר שבוע הוא חזר וגילה שמנש הפך למנהיג מועצת התלמידים ובגלל שמנש ידע את החיבה של mmm2 לרוחות הוא פחד שmmm2 יעשה את זה שוב אז הוא החליט לשמור עליו עד מהרה כל הבית ספר הפסיק לצחוק על mmm2 שיש לו מימיקיו בגלל מנש שאיים על כולם נראה שmmm2 חי בסדר חכו שתשמעו מה קרה פרק 2 החובבן שלי דווקא כשמנש היה חולה החליט mmm2 לספר להם על החובבן של עשב באמצע ארוחת בוקר התיחילה מלחמת אוכל שבה המבוקש הראשי הוא כמובן mmm2 המימיקיו שהיה בצד כעס והוריד את התחפושת (ככה מימיקיו נראה) אחרי מקרה זה אין כניסה לרוחות וmmm2 קיבל ריתוק לשנה עד 5 בערב mmm2 בגלל הריתוק סיפר למימיקיו שלו שהגניב בשקט את הסיפורים שהמציא כעבור שנה כולם מתייחסים יפה לmmm2 בגלל שפחדו ממימיקיו שלו מה יעשה mmm2 גלו עכשיו פרק 3 הmmm2 החדש mmm2 ישב הפוך על ספסל מישהו הגיע השמש הסיתרה אותו וmmm2 נבהל ''חובבן העשב אבל אתה המצאה'' השיב לו החובבן לא הזמן עצר ואתה בתוך המוח שלך ''מה'' mmm2 ראה את הסיפורים שהוא המציא והחליט כן יש לי מקום בעולם אחריי שנים מנש הקים את עמותת ארבוק ושאל את mmm2 אם הייתה יכול להיות אלוף מה הייתה מתמקצע בו השיב mmm2 רוח כן, זה אני יוצר מבט העל, ומלא סיפורים בפורום ספרות יאללה מימיקיו! 1 2 RedMoon, mmm2 וגם 575 reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 282 דווח פורסם January 6 מגניב סיפור פשוט גדול, קבל את לייק לאשכול ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם January 6 עדיין מסורבל אבל אחלה רעיון ואחלה סיפור! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 128 דווח פורסם January 6 מאוד השתפרת בכתיבה, אני מת על הסיפור, ומאוד הוחמאתי, קבל לייק ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 628 דווח פורסם January 6 כול הכבוד על הסיפור!! אני מת פהההה ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
575 16 דווח פורסם January 7 כל הכבוד אתה כל סיפור כותב יותר טוב מהקודם אתה מתקדם קיבלת תודה ממני ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים