אשכול פופולרי cactus 1,197 פורסם ינואר 1, 2021 אשכול פופולרי דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 (נערך) שנה הלכה שנה באה ואנחנו כבר ב2021 אבל מה קרה לנו ב12.20? בואו נגלה צוות תמיכה כול הכבוד לרם ויוני על עלייתם למפקח! וכול הכבוד לעדן על עלייתו למפקח ראשי הראשון מאז 2018!צוות הפורום כול הכבוד לנתנאל על עלייתו לצוות הפורום! ועכשיו הוא מנהל פורום של פורום שלא קיים! (לפרטים ראו "חידושי הפורום) הליגה בליגה היו כמה וכמה חידושים אנחנו עומדים בפתח ליגת החורף של 2021! ליגה ללא נכחדים/טיטאנים! כול הכבוד לכול מי שהתכונן ובכול זאת וויתר לאחרים ולא נכנס לליגה (כול הכבוד אלי ויאיר! אבירות לשמה!) כמה חידושים שנוספו השאירו אותי ואת באד באני מחסורי עבודה צאט המשחק השתנה לשחור והעיצוב שונה לגמרי מה שגרם לכך שכול התמונות כמו הקריירה של מנש יהיו קטנות יותר או איך סיכם את זה הבעלים? אבל אני לא היחיד שאיבד את הקריירה! קבלו את הפורום הפורום עקב ההצעה של השותף הכי שווה אברר יוחאי (TITAN) נסגרו כמה פורומים במקום להפתח חדש בכול מקרה ביי ביי פורמים חמודים אהבנו אתכם! למקרה שחששתם לקריירה של נתנאל אתם צודקים פורום טכנולוגייה נסגר. אבל הוא יתגבר כמוני וימצא עבודה חדשה! כי אני כבר צייר בנוסף אני שמח להכריז בשעה טובה על פתיחת הקבוצה בפורום של עמותת ארבוק! (צפו לפוסט הראשון שם בקרוב) בנוסף אנחנו מאחלים כול הכבוד לתמיר על הזכייה בליגה 2021! אע רגע רגע לא לא אסור לכם לדעת לאלא תמחקוו לאאא מצטיין החודש האשכול מצטיין החודש עוד לא נפתח, אעדכן בהמשך וכרגע אמשיך להנות מהיותי סופרמן המוניטין: המובילים בתור משתמשים הם במקום הרביעי באד באני!! עם 30 מוניטין!במקום השלישי עם 34 מוניטין! אופיר!במקום השני עם 39 מוניטין! ברק77 שחוגג 100 מוניטין!ובמקום הראשון~! מנש עם 70 מוניטין! האשכולות המובילים!במקום ה3 מיני אתגר נחשו כמה מטבעות יש בקערה (שם קצר וקולע) של הבעלים עם 9 מוניטין! במקום ה2 תחרות| המצא את משפט מציאת החפץ (עוד שם קצר וקולע ) של אופיר! (אופיר מככב החודש) עם 10 מוניטין! ובמקום הראשון! הגרלה לכבוד החנוכה! של רם! עם 11 מוניטין! עד כאן האשכול שלנו להיום! מקווה שאהבתם, מנש נתראה בסיקור של שנה הבאה נערך ינואר 1, 2021 על-ידי The Golden Ruler TheUnreal, Kingpower, TITAN וגם 7 others 2 5 1 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kingpower 40 פורסם ינואר 1, 2021 דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 לפני 18 דקות The Golden Ruler אמר: בנוסף אנחנו מאכלים כול הכבוד *מאחלים אבל חוץ מזה כל הכבוד על האשכול וכל הכבוד לכל אלה שהשקיעו בפורום איזה שנה של התפתחות של הליגה מצפה לראות עוד אשכולות כבר בשנה הבאה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Guest ARayquaza פורסם ינואר 1, 2021 דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 אחלה סיכום (אני רוצה להיות סופרמן) כל הכבוד מנש!!! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גוקו 14 פורסם ינואר 1, 2021 דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 אחלה אשכול ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Lightning hammer 338 פורסם ינואר 1, 2021 דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 אחלה סיכום שבעולם, חולה(לא קורונה) עליך מנש לפני 1 שעה The Golden Ruler אמר: במקום השני עם 39 מוניטין! ברק77 שחוגג 100 מוניטין! אני על 99 ואין לי עדיין רעיון לספיישל cactus 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,197 פורסם ינואר 1, 2021 מחבר דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 לפני 33 דקות ברק77 אמר: אני על 99 ואין לי עדיין רעיון לספיישל רק חיכתי שתגיב כאן בשביל לעשות את זה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Lightning hammer 338 פורסם ינואר 1, 2021 דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 לפני 3 דקות The Golden Ruler אמר: רק חיכתי שתגיב כאן בשביל לעשות את זה אמרתי כבר שאני חולה עליך? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,197 פורסם ינואר 1, 2021 מחבר דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 לפני 2 דקות ברק77 אמר: אמרתי כבר שאני חולה עליך? תעשה בדיקה מטוש לאף וסיימת Lightning hammer 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
BlackVoid 36 פורסם ינואר 1, 2021 דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 מנש יגבר! יאאלה מצטיין החודש עכשיו שנה רצוף! האשכולות שלך הכי מושקעים ומצליחים ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Devil1 41 פורסם ינואר 1, 2021 דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 אחלה סיכום חודש שיהיה לכולם שנה טובה אשכול מושקע cactus 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
NFrealmusic 376 פורסם ינואר 1, 2021 דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 יופי של סיכום אין על מנש ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אחראי הקהילה RamYo 365 פורסם ינואר 1, 2021 אחראי הקהילה דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 ח ח ההגרלה שלי מקום ראשון מדהים ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Infinite 208 פורסם ינואר 1, 2021 דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 הבית שלי פופולרי מנשה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,197 פורסם ינואר 1, 2021 מחבר דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 לפני 25 דקות יהלי אקשטיין אמר: הבית שלי פופולרי מנשה צפה לפפרצי. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Olympus 517 פורסם ינואר 1, 2021 דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 לפני 1 שעה King Dice אמר: ח ח ההגרלה שלי מקום ראשון מדהים ההתנשאות בשמיים RamYo 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
The King of Demons 604 פורסם ינואר 1, 2021 דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 אחלה סיכום של חודש בשביל כולנו מנש מוזמן לבוא איתי למשרד התעסוקה להשיג עבודה חדשה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,197 פורסם ינואר 1, 2021 מחבר דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 לפני 3 דקות The King of Demons אמר: אחלה סיכום של חודש בשביל כולנו מנש מוזמן לבוא איתי למשרד התעסוקה להשיג עבודה חדשה זהו נגמר כתוב לך כבר "מנהל פורום דיבורים ודיונים כללים" נותרתי בדד. The King of Demons 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Infinite 208 פורסם ינואר 1, 2021 דווח Share פורסם ינואר 1, 2021 לפני 8 שעות The Golden Ruler אמר: צפה לפפרצי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts