The inhuman 633 דווח פורסם December 31, 2020 אז.. כולנו מכירים משחקי ילדות במחשב ולא במחשב איזה משחקי מחשב אתם זוכרים? האם הם עדיין קיימים? אשמח שתענה לפי הטופס הבא (לא חובה) שם המשחק: במחשב או רגיל: תיאור קצר של המשחק: האם הוא עדיין קיים או שסגרו אותו? ניתן למלא את הטופס כמה פעמיים באותה התגובה. ושלי? שם המשחק: מוגבי במחשב או רגיל: מחשב תיאור קצר של המשחק: כמו מיקמק רק יותר חמוד האם הוא עדיין קיים או שסגרו אותו? נסגר לצערי 😞 מקווה שתגיבו!! מנש ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם December 31, 2020 לפני 1 דקה The Golden Ruler אמר: שם המשחק: מוגבי במחשב או רגיל: מחשב תיאור קצר של המשחק: כמו מיקמק רק יותר חמוד האם הוא עדיין קיים או שסגרו אותו? נסגר לצערי 😞 גם לי... יש לי עוד: שם המשחק: slither.io במחשב או ברגיל: מחשב תיאור קטן של המשחק: אתה נחש שאוכל נקודות ונחשים אחרים כדי להפוך לכמה שיותר גדול האם הוא עדיין קיים: כן! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Nhory Nahari 0 דווח פורסם December 31, 2020 פוקימון אדום אש פוקימון כחול ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 633 דווח פורסם December 31, 2020 לפני 1 דקה Nhory Nahari אמר: פוקימון אדום אש פוקימון כחול תפרט טיפה יותר בבקשה 🙂 @ARayquaza לא נותן לי לצטט אותך משום מה תודה על התגובה! ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם December 31, 2020 לפני 2 דקות The Golden Ruler אמר: תפרט טיפה יותר בבקשה 🙂 @ARayquaza לא נותן לי לצטט אותך משום מה תודה על התגובה! בבקשה (עכשיו אני אומר בתור מנהיג אמיתי) ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
פיקאצ'ו 9 דווח פורסם December 31, 2020 שם המשחק: skribal.io במחשב או ברגיל: מחשב לפני 32 דקות The Golden Ruler אמר: אז.. כולנו מכירים משחקי ילדות במחשב ולא במחשב איזה משחקי מחשב אתם זוכרים? האם הם עדיין קיימים? אשמח שתענה לפי הטופס הבא (לא חובה) שם המשחק: במחשב או רגיל: תיאור קצר של המשחק: האם הוא עדיין קיים או שסגרו אותו? ניתן למלא את הטופס כמה פעמיים באותה התגובה. ושלי? שם המשחק: מוגבי במחשב או רגיל: מחשב תיאור קצר של המשחק: כמו מיקמק רק יותר חמוד האם הוא עדיין קיים או שסגרו אותו? נסגר לצערי 😞 מקווה שתגיבו!! מנש שם המשחק: skribbl.io במחשב או רגיל: מחשב תיאור קצר של המשחק: תחרות בין השחנים, כל אחד בתורו מצייר מילה וצריך לנחש אותה נכונה. מי שעונה נכון- מקבל נקודות האם הוא עדיין קיים או שסגרו אותו? קיים, ועוד איך קיים ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 128 דווח פורסם December 31, 2020 שם המשחק: pinguin club במחשב או רגיל: מחשב תיאור קצר של המשחק: כמו מיקמק עם פחות משחקים אבל הרבה יותר טוב האם הוא עדיין קיים: כן אבל מכיוון שכל הזמן מעדכנים אותו אז השחקן שלי נסגר יותר מדי עד שפשוט התייאשתי ממנו ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 633 דווח פורסם December 31, 2020 לפני 4 דקות mmm2 אמר: שם המשחק: pinguin club במחשב או רגיל: מחשב תיאור קצר של המשחק: כמו מיקמק עם פחות משחקים אבל הרבה יותר טוב האם הוא עדיין קיים: כן אבל מכיוון שכל הזמן מעדכנים אותו אז השחקן שלי נסגר יותר מדי עד שפשוט התייאשתי ממנו נוסטלגייהההה ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 128 דווח פורסם December 31, 2020 לפני 9 דקות The Golden Ruler אמר: נוסטלגייהההה אתה גם מכיר? ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 633 דווח פורסם December 31, 2020 לפני 10 דקות mmm2 אמר: אתה גם מכיר? ברור ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם December 31, 2020 לפני 27 דקות The Golden Ruler אמר: ברור אני לא ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 284 דווח פורסם December 31, 2020 איאיאי גם אני שיחקתי פעם מוגובי אבל גם מיקמק משחק אחר: דינאמונאס המשחק הזה קצת בנוי על העיקרון של פוקימון הוא עדיין קיים אבל לעומת שאר המשחקים הוא מעפן ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
jek123 27 דווח פורסם December 31, 2020 לפני 4 שעות רשיראם אמר: שם המשחק: skribal.io במחשב או ברגיל: מחשב שם המשחק: skribbl.io במחשב או רגיל: מחשב תיאור קצר של המשחק: תחרות בין השחנים, כל אחד בתורו מצייר מילה וצריך לנחש אותה נכונה. מי שעונה נכון- מקבל נקודות האם הוא עדיין קיים או שסגרו אותו? קיים, ועוד איך קיים אח'לה משחק שלי קוראים לו איש חשמל הוא במחשב (עד עכשיו כולם היו במחשב) אתה איש שמרביץ לרובטים עד שהם מתים (זה לא עלוב כמו שזה נשמה) קיים אבל לא מוצעים לו עוד שלבים ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים