אחראי הקהילה גילעד 452 פורסם דצמבר 6, 2025 אחראי הקהילה שיתוף פורסם דצמבר 6, 2025 מצטיין החודש| נובמבר כמדי חודש בחודשו, גם החודש הגיע הזמן להכריז על מצטיין החודש, משתמש אשר פעל והשקיע הרבה בפורום בחודש החולף. מצטיין החודש לחודש נובמבר הוא... @sapiros! הוא זוכה ב- טבעת לבחירה מבין הטבעות הבאות: אודם/ יהלום/ ספיר+ 100 אלף סילבר+ אייקון וצבע לשמו למהלך כל החודש בנוסף למצטיין החודש נבחרים כל חודש סגני המצטיין, שחקנים שהשקיעו גם הם בפורום במהלך החודש. סגני המצטיין לחודש נובמבר הם... החודש לצערנו לא היו משתמשים הזכאים לתואר. אשכול החודש בנוסף למצטיין החודש וסגניו, נבחר בכל חודש אשכול החודש, האשכול הכי מושקע ויצירתי שנפתח בחודש זה. אשכול החודש לחודש נובמבר הוא... פותח האשכול זוכה ב- 70 מטבעות לחשבונו. במידה והפרס שלכם כולל בחירה, יש לשלוח הודעה ל @גילעד על מנת לקבל את הפרס. כל הכבוד לזוכה על ההשקעה הרבה, מקווים לראות משתמשים נוספים שיתחרו על התארים השונים. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
sapiros 13 פורסם דצמבר 6, 2025 שיתוף פורסם דצמבר 6, 2025 יאיי זכיתי 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 159 פורסם דצמבר 6, 2025 שיתוף פורסם דצמבר 6, 2025 אכן מזל טוב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
sapiros 13 פורסם דצמבר 6, 2025 שיתוף פורסם דצמבר 6, 2025 לפני 4 דקות AlphaZero כתב: אכן מזל טוב גם נגמר החודש (אם אתה מבין מה אני אומר) וגם מצטיין שבוע אני חושב שמגיע לי מה שאני עומד לעשות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 159 פורסם דצמבר 6, 2025 שיתוף פורסם דצמבר 6, 2025 לפני 38 דקות sapiros כתב: גם נגמר החודש (אם אתה מבין מה אני אומר) וגם מצטיין שבוע אני חושב שמגיע לי מה שאני עומד לעשות בהצלחה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.