מעבר לתוכן

דברים מוזרים

הודעות מומלצות

למי שלא יודע עומדת לצאת עונה 5 של דברים מוזרים! או בשמה הלועזי stranger things
אני אישית לא שמעתי עליה עד לאחרונה שהתחיל פתאום כל ההיפ עליה לגבי עונה 5
אבל לאחר מסע שכנוע חבר שלי שיכנע אותי לראות את הסדרה והספקתי לראות שלושה עונות כבר
יש לי תחושה בטן שאני לא היחיד שראה את הסדרה הזאת שנמצא פה בפורום 
אז אשמח לדעת מה אתם חושבים הנה הדעה שלי עליה

עונה:1
לא ההתחלה הכי טובה שאפשר לעשות לעונה אבל כן התחילו להסביר איך היקום הזה עובד
ולהכיר את הדמויות שלנו הדמויות הראשיות שלנו הם: סטיב ננסי אל וכמובן! אח של ננסי ששכחתי את השם שלו אז הוא כנראה לא מספיק חשוב
יש את החבורה של החנונים שהם דסטין מישהו בצבע שחור והומו (בלי להעליב) דסטין זה הילד שחסר לו שיניים קדמיויות וכולנו מכירים אותו מאיפשהו אבל לא יודעים מאיפה
סך הכול עונה בינונית למדי לא ראיתי טוויסים יותר מידי מעניינים או התחברתי לדמויות ברמה קיצונית
6/10

עונה:2
את האמת אני לא זוכר שום דבר שקרה בעונה השנייה באופן ברור אני זוכר בערך ולדעתי זה מראה את האיכות של העונה הזאת
אין מספיק אקשן או התחברות לדמויות ואני לא מצליח להבין איזה סוג של סדרה זאת כי היא לא ממש טובה ועל מה כל ההיפ
4/10

עונה:3 
כאן הדברים באמת מתחילים להיות מעניינים יש אקשן ברמה הגבוה ביותר והעלילה נבנת ברמה יותר גבוה
הסדרה מרתקת אותי ברמה מעולה אבל לא בשביל להבריז לימודים ולראות את כל העונה עם בן אנד ג'רי על המיטה
מה שכן באמת יש שיפור דרסטי משאר העונות והעונה הזאתי ואולי אני מבין מאיפה כל ההיפ התחיל
8/10

לא ראיתי את עונה 4 ואת עונה 5 שתצא עוד מעט אבל ממה שהבנתי הסדרה רק משתפרת
צריך כוח רצון בשביל לראות את הסדרה בהתחלה לפחות אני לא ממש התחברתי לעונה השנייה שהיה משעממת בקטע מפחיד

מקווה שהאשכול עזר לכם להחליט אם לראות את הסדרה הזאת ואם להשאיר אותה בנטפליקס ליום גשום אחר שבחיים לא יבוא
המשך שבוע טוב!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

דברים מוזרים סדרה מעולה!

לא זוכר בדיוק תסדר של העונות, אבל אגיד שנהנתי מכל עונה- אחים שלי חפרו לי המון לראות אותה ובסופו של דבר נפלתי וראיתי😂

סדרה שנהנתי בה מאוד- ראיתי הכל ב4 ימים בערך ובאמת שכבר מחכה לעונה 5! בעיקר הטוויסט בין עונה 3-4 שהשאיר אותי בשמחה מטורפת.

לדעתי זה תלוי בטעם, אני נהנתי גם מעונה 2 למרות שאולי היא הכי פחות טובה.

תודה רבה על הסיכום שלך לסדרה (: בהצלחה בשאר האשכולות שלך.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• מנהל ראשי

סדרה מעולה,

האמת שראיתי אותה לפני 3 שנים אז אני לא זוכר כלום, מתכנן לעשות ריווץ' או משהו בסגנון לפני שאני רואה את העונה החדשה.

תודה על הדירוג והשיתוף!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 0

הרפתקאות יונתן פרק 22. המשחק החדש

2. 8

עונה חדש לדרגון בול סופר!

3. 8

עונה חדש לדרגון בול סופר!

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• יצירת חדש...