Anubis 33 דווח פורסם December 17, 2020 היי הינה המכירה שלי : דארקראי רמה : 5 דיאוקסיס-S רמה: 5 אטרנאטוס רמה : 5 פאן רוטום רמה : 5 גיראטינה אוריגין רמה: 5 האנטד רג'יאייס רמה: 53 לונאלה רמה: 5 מגה לטיאוס 3 רמות : 5 מיוטו רמה : 6 מולטרס רמה : 5 שדו לוגיה 2 רמות : 5 זקרום רמה : 24 זיגארד רמה : 5 להמשך בירור וביצוע עסקה ניתן לשלוח לי הודעה פרטית https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=Anubis ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 629 דווח פורסם December 18, 2020 למה זה רק אגדיים אין לך נדירים מאוד ומגות? נ.ב הייתי ממליץ להפריד את המגות אגדיים מהאגדים ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 283 דווח פורסם December 18, 2020 לפני 1 שעה The Golden Ruler אמר: למה זה רק אגדיים אין לך נדירים מאוד ומגות? נ.ב הייתי ממליץ להפריד את המגות אגדיים מהאגדים נכון ,תוסיף עוד סוגים 1 רוקי17 reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest ARayquaza דווח פורסם December 20, 2020 המיוטו בכמה? והאם אתה מקבל חפצים? ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים