sapiros 13 פורסם נובמבר 11, 2025 שיתוף פורסם נובמבר 11, 2025 היי אני די חדש בפורום אז לפני שנתחיל אני רק אכיר את עצמי קודם השם שלי זה ספיר אני זכר ואני אוהב ספרים ואנימה ובאשכול הזה אני אכתוב את הספרים האוהבים עליי! בתקווה שאולי אחד מכם יקרא את זה במקום החמישי! סדרה שאני מאמין שרוב הבני נוער גדלו עליה פרסי ג'קסון! למי שלא מכיר זה סדרה על ילד שנולד לאל יווני והוא נקרא חצוי (חצי אל וחצי בן אנוש) הוא הולך למחנה של עוד הרבה אנשים כמוהו ומתאמן ויוצא להרתפקאות זה סדרה ממש טובה וממליץ עליה מגיל 12+ הסיבה שהיא לא במקום יותר גבוה היא בגלל שלקראת הסוף העלילה נהיית פחות טובה ובגביע האלים וההלאה הסדרה די הדרדרה הדירוג שלי 8.3/10 במקום הרביעי! סדרה ממש טובה שאפילו יצא לה סרטים! למי שלא הבין מדובר על משחקי הרעב שכל קורא ספרים קרא אותה או צפה בסרט הסדרה מספרת על קטניס אוורדין (לא מאמין שזכרתי את השם) שנמצאת בזירה עם עוד 23 אנשים שרק אחד מהם יצא בחיים מהזירה אחד מהאנשים זה חבר ילדות שלה שגדל איתה באותו עיר איך הם שורדים את הקרבות ומה קורה להם? תקראו בעצמכם הכתיבה ממש טובה ובוגרת מעניינת וסוחפת לקרוא עד 3 בלילה גיל: 14+ דירוג 8.7/10 במקום השלישי! מעכשיו זה נהיה די טריקי אבל אי אפשר שלא לתת את המקום לסדרה שפתחה את עולם הספרים לנוער הארי פוטר! סדרה ממש טובה ופתחה את עידן הספרים משהו כמו דרגון בול של הספרים למי שאיכשהוא לא שמע עליה או לא קרא אותה הנה תקציר קצר הארי הוא ילד שחי בחיים לא ממש טובים הוא גר בארון בחדר מדרגות במשפחה של דודה שלו דאדלי הוא הבן האמיתי שלהם ובעוד הוא מתפנק הארי לא מקבל כלום אבל הכול משתנה שהוא מקבל הודעה בדואר מפה מתחילה העלילה אז אני אפסיק אבל לכו תקראו עכשיו אם לא קראתם ואז תחזרו לפה! העלילה כאילו מתבגרת עם הזמן שזה מראה על התהליך של הסופרת בכתיבה ממש אהבתי כנל את הסרטים (חוץ מספר 5) גיל: 12+ דירוג: 9/10 במקום השני! סדרה שאני מאמין שלא כולכם שמעתם עליה היא פחות מוכרת והיא מלחמת הנפילים! תהנו עם טיפה תקציר עולם שבוא לחלק מהאנשים הרגילים יש כוח מיוחד! חלקם חסינים אפילו לכדורים הספר הראשון עוסק בלב פלדה נבל שחסין לכדורים ויכול להפוך כל דבר לפלדה לשחרר גלי אנרגיה חזקים והנפיל שנחשב להכי חזק הגיבור שלנו דייויד רוצה להילחם בכל הנפילים ולהרוג את לב פלדה במיוחד איך הוא עושה את זה? תקראו הכתיבה מצוינת ואיכותית מראה מחשבה גם בסדרה משהוא שאני ממש אוהב גיל: 14+ דירוג: 9.2 ובמקום הראשון! ספר שאני מאוכזב שלא שמעתי עליו לפני קלע כשף! הסדרה מספרת לנו על ילד שנולד לשבט של קוסמים שיש 6 סוגי קסם אדם רוח אש ברזל אדמה מים אור לגיבור שלנו קוראים קלן ובזמן שרוב הקוסמים פותחים לפחות שתי רצועות(סוגי קסם) הוא לא פתח כלום הוא נלחם במזימות ותחבולות בשביל להביס את האויבים שלו הוא פוגש מנטורית בשם פריוס פרקפס שמלמדת אותו את דרכי האדם ומזה אפשר להבין הרבה אני אישית אהבתי לנסות לנחש את את המזימה שלו או התחבולה שיעשה הפעם רק פעם אחת הצלחתי אם הייתי מבקש ממכם לקרוא סדרה אחת הייתי אומר לכם אותה גיל:13+ (ככול שאתה יותר גדול אתה תאהב יותר) דירוג 9.7 מקווה שנהנתם מהאשכול הזה אם יש לכם נקודות לשיפור אשמח שתגידו לי 3 3 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 51 פורסם נובמבר 11, 2025 שיתוף פורסם נובמבר 11, 2025 באמת ספרים טובים, אחלה אשכול ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 212 פורסם נובמבר 11, 2025 שיתוף פורסם נובמבר 11, 2025 אשכול מצוין! באמת ספרים טובים, כל הכבוד על העיצוב הנהדר! ממש מחכה לעוד אשכולות שלך, המשך כך! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
חתוליםהםהחיים 123 פורסם נובמבר 13, 2025 שיתוף פורסם נובמבר 13, 2025 דירוג יפה ביותר, עם זאת המאסטר פיס בשבילי של עולם הפנטזיה ובכללי זה ארץ האגדות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
sapiros 13 פורסם נובמבר 13, 2025 מחבר שיתוף פורסם נובמבר 13, 2025 לפני 23 דקות חתוליםהםהחיים כתב: דירוג יפה ביותר, עם זאת המאסטר פיס בשבילי של עולם הפנטזיה ובכללי זה ארץ האגדות. חזק פשוט שכחתי אותה אני לא מאמין #באגודה למען מתן זכויות לצפרדעי 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
darkangal 4 פורסם נובמבר 20, 2025 שיתוף פורסם נובמבר 20, 2025 אני אישית מעדיף יותר ספרים עצובים אבל גם הם אחלה ספרים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
sapiros 13 פורסם נובמבר 22, 2025 מחבר שיתוף פורסם נובמבר 22, 2025 כמו מה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.