headri22 29 פורסם אוקטובר 17, 2025 שיתוף פורסם אוקטובר 17, 2025 (נערך) שם המשחק :אבא ואני הוצאה לאור: 25 ביולי 2005 יוצרים: Dan Paladin and Tom Fulp הקדמה: אבא ואני הוא משחק לחימה שנוצר על ידי 2 היוצרים דן פלאדין וטום פולפ היוצרים של Alien Hominid בשנת 2005 זה נראה בעיני רבים כמשחק הפלאש הפופלרי ביותר בזמנו והוא היה בין המובילים בזאנר באותה תקופה, במשחק אתם משחקים את הבן. הסבר על המשחק: המשחק מתחיל כאשר אבא מוריד אתכם בגן המשחקים וברגע הזה המשחק מתחיל,המטרה באבא ואני היא לעבור על פני כל העיר ולחסל את כל מי שבדרך ובדרך תאכלו להרים ולזרוק חפצים בשלל מקומות ולהשתמש בהם לטובתכם. ברוב המשחק יש דמויות שרק אתם יכולים להרביץ להם והם לא יוכלו להחזיר אך בכל שלב מסוים בדרך אתם תיתקלו במספר בוסים אשר יקשו עליכם בהמשך הדרך ויוכלו גם להרביץ לכם ולהוריד לכם חיים ולכל בוס יש דרך מיוחדת להרביץ לך הנה דוגמא לבוס הראשון שאתם רואים במשחק(מאמן ספורט): עוד בוס נינג'ות אשר תראו באמצע הדרך (לי הכי קשה איתם לדעתי): וכמובן הבוס האחרון שהוא הכי קשה במשחק (הגנגסטר עם הרובה): ברור שיש עוד הרבה בוסים לאורך כל המשחק אבל בחרתי להראות לכם רק את הבוסים האלה. יכולות במשחק: Rage: אם תראו בתמונות בצד שמאל למעלה מופיעה מד הכעס שעולה תוך כדי שאתם מרביצים לאנשים במשחק ברגע שהוא מגיע למקסימום הדמות מתפוצצת ומופיע סביב הדמות ברק סגול ומה הוא נותן לכם? כוח של 150% ובכך אתם יכולים לחסל את הדמויות שלכם יותר מהר ומה שטוב בזה אתם יכולים להיות עם זה לאורך כל המשחק אלא רק אם שום איש לא ירביץ לכם אפילו לא פעם אחת כי אם זה קורה היכולת נעלמת ואתם צריכים למלא את מד הכעס עוד פעם. הערה: לצערי(אני) לא מצא תמונה שתראה לכם את זה סוריי Combos:אני בטוח שבגלל האמיו כולם כאן יודעים מזה קומבואים אז אין צורך ולמי שבכל זאת לא יודע אז אני אסביר ממש בקצרה קומבו הוא שרשרת של הרבצות שאם אתם מתזמן אותם בצורה מושלמת אתה יכול לתת כמה הרבצות ליריב שלך בלי שום מענה במשחק הזה קיימים הרבה קומבואים למי שרוצה הנה לסרטון שבו מראים כמה קומבואים מן המשחק הסרטון: שיאים במשחק: השיא לסיום המשחק כרגע עומד 3:39 דקות שלפי דעתי זה מטורף הנה לכם הסרטון לי זה קצת הרס כי עצבן אותי לראות איך הוא עובר הכל בקלילות אבל הנה לכם הסרטון: לסיום: חוות דעתי על המשחק: זה משחק שהייתי הרבה מעביר בשעות הפנאי שלי עוד שהייתי צעיר. לפני שבוע בערך נזכרתי במשחק זה ואמרתי אני חייב רגע בשביל החוויה לראות מה הלוז כמובן שעכשיו הוא היה יותר קל כי כשהייתי קטן לא הבנתי כלום אבל עדיין גם בגיל הזה הוא מאוד מהנה וגם היה כיף להרגיש את הנוסטלגיה שבכל זה ולהיזכר תוך כדי שאני עובר שלב שלב וזה עדיין כיף לסיים את המשחק!!.זהו נהניתי לרשום אשכול זה. ומי שעוד רוצה להיזכר ולהנות מהנוסטלגיה מוזמן! הנה לכם קישור למשחק! קישור למשחק: http://games.yo-yoo.co.il/games_play.php?game=767 שבת שלום לכולם !! נערך בתאריך אוקטובר 17, 2025 - על-ידי headri22 שגיאת כתיב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 159 פורסם אוקטובר 18, 2025 שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2025 מניין העדינות טהרכות שלי אתם שואלים? 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 212 פורסם אוקטובר 20, 2025 שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2025 נשמע משחק מצוין, לא בשבילי... מי שלא רואה אלימות לא ימות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
sapiros 13 פורסם נובמבר 14, 2025 שיתוף פורסם נובמבר 14, 2025 זה משחק אייקוני אחי אחד הדברים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.