Hawks 245 דווח פורסם November 30, 2020 כידוע, חודש נובמבר הגיע לקיצו ובכל חודש אנו מציינים מצטיין חודשי אשר השקיע בפורום ועזר לפעילותו. מצטיין חודש נובמבר מנש אשר זוכה בטבעת יהלום+3 ימי משתמש+. מנש הידוע גם במשחק כDoubleking, משתמש אשר משקיע רבות בפורום ודואג לפתוח דיונים ואשכולות משעשעים ברובם, היה ניכר לעין שהחודש הוא העלה הילוך ולכבוד כך הוא גם זוכה בתואר "מצטיין החודש". ראוים לציון ברק77 - משתמש אשר דואג להגיב ברוב האשכולות בתחומי הפורום ועוזר לפעילות הכללית, כל הכבוד! The King of Demons - ידוע גם כמכאל, בדומה לברק77 הוא דואג להגיב ברוב האשכולות בתחומי הפורום ומרבה לפתוח דיונים באופן יומי, כל הכבוד! על תרומתם ופעילותם בתחומי הפורום, ברק ומכאל זוכים בתיבת זהב+2 ימי משתמש+. ברכות לכל הזוכים, מקווה לראות פעילות מרובה גם בחודש דצמבר! *לקבלת הפרסים לפנות לTheUnreal. 2 1 Hero, King Dice וגם Avivushka reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Olympus 508 דווח פורסם November 30, 2020 כל הכבוד לזוכים! היה חודש מעולה לכולכם~ ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 633 דווח פורסם November 30, 2020 מצחיק מה שהלוך פה 😛 לא ניכנס לזה עכשיו כי זה חודש סגולללל תודה רבה לכולם! עכשיו תדמיינו נאום מושקע ועצוב כמו שאייל רשם 1 King Dice reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
King Dice 239 דווח פורסם November 30, 2020 מזל טוב לכל הזוכים :) נקווה שהחודש הבא יהיה אפילו יותר פעיל! (אולי אני אתחיל לעשות יותר אשכולות ;) ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Doom man 69 דווח פורסם November 30, 2020 שתדעו מנש לא היה מצליח בלעדי! אני הייתי המנטור שלו לכל אורך הדרך!(או לפחות אני הצעתי לו עסקה מה יקרה אם הוא זוכה במצטיין החודשXD) ועכשיו אני חייב לו אשכול ואייל חייב לו 5 😞 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 633 דווח פורסם November 30, 2020 לפני כעת Doom man אמר: שתדעו מנש לא היה מצליח בלעדי! אני הייתי המנטור שלו לכל אורך הדרך!(או לפחות אני הצעתי לו עסקה מה יקרה אם הוא זוכה במצטיין החודשXD) ועכשיו אני חייב לו אשכול ואייל חייב לו 5 😞 מוחעחעחע (מצחיק שאני לא זוכר את העסקה אבל אייל חייב לי כמה אשכולות גם ככהׂ) ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Doom man 69 דווח פורסם November 30, 2020 לפני כעת מנש אמר: מוחעחעחע (מצחיק שאני לא זוכר את העסקה אבל אייל חייב לי כמה אשכולות גם ככהׂ) אז זה אומר שאני לא חייב לך אשכול? 😄 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 633 דווח פורסם November 30, 2020 לפני כעת Doom man אמר: אז זה אומר שאני לא חייב לך אשכול? 😄 אתה חייב לי 4 ;ׂ) 1 Doom man reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The King of Demons 323 דווח פורסם November 30, 2020 מזל טוב למנש לקח מצטיין החודש כל הכבוד ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Avivushka 26 דווח פורסם November 30, 2020 מזל טוב לזוכים, החודש לא הייתי םעיל כלכך חודש הבא אני אהיה יותר פעיל יום יומי ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Purple shine 283 דווח פורסם November 30, 2020 י"א טימלה הלב שלי קופץ אני מצטיין 1 טיטאן reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 633 דווח פורסם December 1, 2020 לפני 10 שעות ברק77 אמר: י"א טימלה הלב שלי קופץ אני מצטיין י"א טימלה! אני המצטיין אתה סגן 😞 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
mmm2 128 דווח פורסם December 6, 2020 מזל טוב לכל הזוכים מקווה שאזכה מתישהו ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים