מעבר לתוכן

דיון| מה האנימה עם הטוויסט הכי מטורף שראיתם?

מאזליסט21

הודעות מומלצות

מה האנימה עם הטוויסט הכי מטורף שראיתם?

היי, מה קורה?

איך אתם? 

אשכול חדש שלי אחרי המון זמן😄 חיכיתם? מה אתם אומרים?

היום נדבר על אנימה שהיא יכולה להיות כל דבר, אם זה הדבר הכי משעמם ביקום או בכלל הדבר הכי מטורף שיש, זה לא משנה.

אני רוצה אנימה עם טוויסט מטורף, משהו אחר ולא רגיל- שאתה רואה את זה ואתה עם פה פעור מסתכל ואומר "מה ראיתי עכשיו." 

אני רוצה משהו כזה, שיהיה כיף ונחמד, אבל עם טוויסט מטורף שאין דבר כזה.

אז לפני שנתחיל- כמה חוקים.

חוקים:

1. לשמור על שיח מכבד, לכולם מגיע שיכבדו אותם לא משנה על מה הדעה, אם זה משהו שאתם מתחברים אליו או לא.

2. אם מדובר בספוילר רציני, לשים בסימן ספוילר- אנחנו לא רוצים להרוס לאנשים שעדיין לא ראו תאנימה ואולי רוצים.

3. מומלץ לפרט למה, אפילו להוסיף תמונה אם יכולים.

אז בלי יותר מדי חפירה בואו נתחיל עם הבחירה שלי!

אנימה עם טוויסט מטורף:

טוב, יש המון כאלה, ראיתי המון כאלה שהייתי עם פה פעור שזה קרה- אבל הטוויסט עם תורפין בוינלנד סאגה משך אותי ממש, 

ספויילר

איך הוא הפך מבן אדם רע שרק רוצה להרוג מישהו, לבן אדם שלא פוגע באף אחד- בן אדם שמכבד ואוהב ומצטער על מה שעשה, בכללי הסיפור לעומק שעשו בוינלנד סאגה ממש משך אותי יזו אחת האנימות הטובות שראיתי, זה יצירת מופת וזה טוויסט שעוזר לי גם בחיים, שלא צריך להיות רשע, תהיה טוב ובן אדם טוב והטוב יבוא אלייך לבד.

אז כן, זו דוגמא שממש אהבתי ואני חושב שזו אחת האנימות הטובות, מי שלא ראה פספס ועכשיו צריך ללכת לראות- אז זו הדוגמא שלי להיום, מה דעתכם? איזו עוד אנימות היה להם טוויסט מטורף? מחכה לראות את הדעות שלכם, 

גמר חתימה טובה וצום קל לכולם!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

יש שני מנצחים בפער גדול מדי

בטוויסט הטוב: מתקפת הטיטאנים ולא אפרט בטוויסט הגרוע קוד גיאס ולא אפרט

זה רק במנגה אבל זה לא ספויילר כזה גדול: טניה דגורכאפף הצליחה להיעלם כמעט לחלוטין מדפי ההיבטוריה של מלחמות העולם וכל צוות המחקר בשנות ה60 לא מצא (או שיקר כי ידע) שום הסבר למה היחידה שלה הייתה קטלנית כל כך. לצוות המחקר הייתה רק תמונה אחת שלה פצועה עם בגדים שרופים (אחרי קרב שהיא ניצחה לבד) וצוות המחקר פשוט הניח שהיא פליטה אזרחית.

*האנימה המנגה והספר הם 3 סיפורים שונים במקרה של טניה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול לספור על יד אחת את האנימות שראיתי, אבל ללא ספק הטוויסט הכי טוב בפער היה של מתקפת הטיטאנים. בתור מי שלא רואה אנימה, אני ממליץ לאנשים כמוני לתת לזה צ'אנס.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות tuna282 כתב:

אני יכול לספור על יד אחת את האנימות שראיתי, אבל ללא ספק הטוויסט הכי טוב בפער היה של מתקפת הטיטאנים. בתור מי שלא רואה אנימה, אני ממליץ אנשים כמוני לתת לזה צ'אנס.

חד משמעית אטאק און טייטאן זה בין הטוויסטים הגדולים, כתבתי וינלנד סאגה כדי לגוון קצת.

לפני 19 שעות AlphaZero כתב:

יש שני מנצחים בפער גדול מדי

בטוויסט הטוב: מתקפת הטיטאנים ולא אפרט בטוויסט הגרוע קוד גיאס ולא אפרט

זה רק במנגה אבל זה לא ספויילר כזה גדול: טניה דגורכאפף הצליחה להיעלם כמעט לחלוטין מדפי ההיבטוריה של מלחמות העולם וכל צוות המחקר בשנות ה60 לא מצא (או שיקר כי ידע) שום הסבר למה היחידה שלה הייתה קטלנית כל כך. לצוות המחקר הייתה רק תמונה אחת שלה פצועה עם בגדים שרופים (אחרי קרב שהיא ניצחה לבד) וצוות המחקר פשוט הניח שהיא פליטה אזרחית.

*האנימה המנגה והספר הם 3 סיפורים שונים במקרה של טניה

לא ראיתי את האנימה שדיברת אבל נשמע ממש מעניין, קוד גיאס ראיתי חצי ואשלים בקרוב וחד משמעית כמו שכתבתי למעלה אטאק און טייטאן טוויסט מטורף.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...