מעבר לתוכן

הצעה | הזמנת חברים

פרון

האם ההצעה רלוונטית?  

4 הצבעות

1. 1. האם ההצעה רלווונטית?

הודעות מומלצות

שם במשחקפרון, arielC
קישור לפרופיל המשתמש בליגהhttps://www.pokeisrael.net/profile/arielC (אריאל), https://www.pokeisrael.net/profile/פרון (פרון)

קרדיט(לא חובה😆)קרדיט ענקי לאריאל על עיצוב התמונות💥

כותרת ההצעההזמנת חברים 
פרטי ההצעההוספת פיצ'ר למשחק כך שכל מי שמזמין עוד יותר ויותר מצטרפים חדשים לליגה יתוגמל בפרסים. 
אסביר את זה יותר באריכות: לדוגמא יש את הראל - שחקן בליגת הפוקימונים שהחליט שהוא אוהב את המשחק, ולכן הוא רוצה
לזכות עוד ועוד אנשים בכך. הראל מתחיל לספר על האתר לחברים קרובים שהוא חושב שהקונספט יעניין אותם. ובאמת, חבר קרוב
של הראל - עידו, מתחיל להתעניין ומבקש לדעת איך מצטרפים! הראל מסביר לו הכל כמובן, ואז עידו פונה לאתר ורואה את טופס ההרשמה.
הוא מתחיל למלא פרטים ומידע אישי, ובסעיף האחרון הוא רואה את הסעיף הבא:
מי הפנה אותך? (לא חובה - שם המשתמש שהמליץ לך על המשחק):
(הטופס הבא הוא אותו טופס כמו שקיים כרגע ללא שינויים!)

{תמונה א'}

Image
עידו מסתכל על הסעיף, וכמובן שהוא כותב את השם משתמש של הראל שהמליץ לו על המשחק.
כרגע, הסעיף הזה הוא די לא רלוונטי - רוב השחקנים מגיעים דרך התעניינות ולאו דווקא דרך המלצות, ואם דרך המלצות אז הם כמעט תמיד
לא מציינים את מי שהמליץ להם על המשחק. אך בואו רגע נחזור חזרה לעידו. עידו מציין את השם של הראל בסעיף, ונכנס לאתר. כמובן שהימים הבאים אצלו 
מלאים בחרישה והתמכרות לעולם החדש והמופלא שהוא גילה, שממלא אותו אושר בכל פעם שהוא מקבל את ההתראה -  "מצאת טבעת יהלום!" או "הראל1234 העלה לך את המוניטין מהסיבה הבאה: מוניטין ראשון בהצלחה גבר" וכדומה. 
עכשיו כולנו בטוח חושבים - הראל חייב לקבל תגמול על כך! 

ופה באה לידיי ביטוי  - ההצעה שלנו.
בגדול ההצעה די דומה לליג פאס , אך יש הבדלים.
בהתחלה השחקן החדש ממלא את פרטי המשתמש, ולבסוף ממלא את שם המשתמש של מי
שהפנה אותו למשחק. ברגע שהשחקן מסיים למלא את הפרטים ונכנס למשחק אוטומטית שם המשתמש שהשחקן מילא 
בסעיף של ההפניה מקבל מספר נקודות שמתווספת לו להצטברות כל שאר הנקודות שלו. וכאן מגיע הקאטץ' האמיתי שנועד
להגן מפני משתמשים כפולים. רק כאשר השחקן החדש, או במקרה שלנו עידו עולה דרגה, רק אז מקבל השחקן הממליץ, ובמקרה שלנו
הראל, עוד נקודות . כאשר השחקן(הראל) צובר מספיק נקודות, 
הוא עולה רמה אחת ומקבל את פרס הנגיש לאותה רמה. תוכלו לראות זאת בתמונה הבאה: 

{תמונה ב'}

Image

כפי שאתם רואים בתמונה ב', השחקן מתקדם רמות וצובר פרסים יותר בעלי ערך יותר גבוה ככל שהוא מתקדם ברמות, כפי שציינתי - 
דומה מאוד לליג פאס. כמובן שמספר הנקודות לכל דרגה, ערך הפרס לכל דרגה ומספר הדרגות יהיה נתון לשיקולי הצוות. 
כמו כן כל שחקן בליגה יכול  לראות את  דירוגי השחקנים המתקדמים ביותר בהזמנת החברים, כולל מספר הדרגה שלהם ואחוזי ההתקדמות שלהם.  
תוכלו לראות זאת בתמונה הבאה: 

{תמונה ג'}

Image

אלו פרטי ההצעה ותיאורה, מקווים שהבנתם.

במה ההצעה תשפר את חווית המשחק? :
* - 
 היא תגרום לכניסה של עוד מאמנים לליגה. ברגע שאחד ממליץ ויש כמה שבאים, 
אנחנו מאמינים שגם הם ימליצו לעוד שחקנים וככה השרשרת תמשיך ותמשיך! 

* -  בשונה ממה שהיה עד עכשיו, תהיה מוטיבציה לשחקנים לשתף ולהמליץ על המשחק, הרי בסוף קצת תגמולים כן גורמים לאדם
לרצות לעשות קצת יותר.

* - תכניס לליגה עוד רבה יותר פעילות במשחק, בפורום ואף בדיסקורד.  

לסיכום: לדעתנו ההצעה תגרום לצירוף מאמנים חדשים למשחק, יותר פעילות במשחק ובפורום ושיפור חווית המשחק לכל שחקני הליגה!

נערך בתאריך - על-ידי פרון
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

היי, קודם כל תודה על ההצעה🙂

דעתי היא שאני נגד- הבעיה בהצעה פה שהוצעה בעבר משהו דומה, זה שהיא אפשר באמת לאכוף את הכפולים של כל משתמש ככה שיכולים לנצל את פרסיו, + היה בעבר משהו כזה אבל הוא ירד עקב חוסר פעילות מהמשתמשים, אוסיף ואגיד שזה רעיון קצת מסובך כי הוא ליצור מערכת שלמה כמו הליג פאס, לדעתי לפחות זה יכול לקחת זמן טכנות במקום פיצרים חדשים שיכולים להיווצר לליגה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 41 דקות מאזליסט21 כתב:

היי, קודם כל תודה על ההצעה🙂

דעתי היא שאני נגד- הבעיה בהצעה פה שהוצעה בעבר משהו דומה, זה שהיא אפשר באמת לאכוף את הכפולים של כל משתמש ככה שיכולים לנצל את פרסיו, + היה בעבר משהו כזה אבל הוא ירד עקב חוסר פעילות מהמשתמשים, אוסיף ואגיד שזה רעיון קצת מסובך כי הוא ליצור מערכת שלמה כמו הליג פאס, לדעתי לפחות זה יכול לקחת זמן טכנות במקום פיצרים חדשים שיכולים להיווצר לליגה.

נתת פה כמה נקודות מעניינות. האשכול נערך לפי דעתך ומקווים שתשנה אותה אחרי הסתכלות על ההצעה המשופרת.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה פרון כתב:

נתת פה כמה נקודות מעניינות. האשכול נערך לפי דעתך ומקווים שתשנה אותה אחרי הסתכלות על ההצעה המשופרת.

תודה רבה על השינוי🙂

אבל עדיין יש פה כמה נקודות חסרות, +זה שרמה אחת לא באמת מספיקה כי זה לוקח פחות מ50 קרבות לדעתי, אולי דרגה קצת יותר גבוהה יכול לעבוד ספציפית על הסיבה הזאת, אבל לגבי בניית המערכת או שאר הדברים זה יכול לקחת הרבה עבודה, למעט פיצרים אחרים שאפשר להוסיף ולשפר את המשחק שיהיה מהנה יותר.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה מאזליסט21 כתב:

ה שרמה אחת לא באמת מספיקה כי זה לוקח פחות מ50 קרבות לדעתי, אולי דרגה קצת יותר גבוהה יכול לעבוד ספציפית על הסיבה הזאת

אף פעם לא אמרתי שרמה אחת מספיקה כדי לעלות בדרגה... יכול להיות שגם 2-3 רמות יספיקו לעלות בדרגה. כל זה לשיקולי הצוות בלבד.

לפני 2 דקות מאזליסט21 כתב:

אבל לגבי בניית המערכת או שאר הדברים זה יכול לקחת הרבה עבודה, למעט פיצרים אחרים שאפשר להוסיף ולשפר את המשחק שיהיה מהנה יותר.

לגבי זה, אני לא רואה סיבה שלא. גם אם זאת השקעה, ההשקעה הזאת בהחלט משתלמת ויש סיכויים גבוהים שזה יחזיר רוח חיים לליגה.
האם איוונטים הם לא השקעה מטורפת? או עריכה של עמודים בליגה? או אפילו לפתוח אשכול של מצטיין החודש בפורום? אלו דברים הכרחיים כרגע ואני לא רואה סיבה שההשקעה פה תיהיה לרעתנו

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 דקות פרון כתב:

אף פעם לא אמרתי שרמה אחת מספיקה כדי לעלות בדרגה... יכול להיות שגם 2-3 רמות יספיקו לעלות בדרגה. כל זה לשיקולי הצוות בלבד.

לגבי זה, אני לא רואה סיבה שלא. גם אם זאת השקעה, ההשקעה הזאת בהחלט משתלמת ויש סיכויים גבוהים שזה יחזיר רוח חיים לליגה.
האם איוונטים הם לא השקעה מטורפת? או עריכה של עמודים בליגה? או אפילו לפתוח אשכול של מצטיין החודש בפורום? אלו דברים הכרחיים כרגע ואני לא רואה סיבה שההשקעה פה תיהיה לרעתנו

ברור שהצוות יחליט, זו דעתי פשוט שעדיף או מספר קרבות מסוים או דרגה כדי לקבל.

עם זה אני לא מסכים, ליצור מערכת ענקית של ליג פאס+לסדר הכל שכל שחקן שעשה ** ככה שחקן אחר יקבל ** ככה זה דבר מסובך, ברור שגם איוונט חדש מ0 לוקח המון זמן בגלל זה צשחזרים מהעבר, אי אפשר להשוות אשכול של מצטיין החודש למערכת ליג פאס אחת ענקית לכל המשחק, המטרה היא טובה אבל לדעתי אפשר לחשוב על משהו שלוקח פחות בקשה, בכל מקרה בהצלחה בהצעה (:

אני נגד.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוד מצטער, אבל באמת שאין לי זמן כל כך לקרוא את ההצעה, עמך הסליחה.
מה שכן- העיצוב, בין השאר ההדגשות, הצבעים, האורך המכובד המלא בפרטים שאני בטוח שמעניינים והוספת תמונות הופכים את ההצעה שלך לאיכותית ומופלאה, ולא רק ההצעה הזאת אלא את כל האשכולות אחרונים שלך שממש מרשימים. יישר כוח ענק ממני!!
לסיכום, אני בטוח שזאת הצעה מצוינת ואיכותית, סחתין על העיצוב, ומקווה לראות עוד המון אשכולות שלך בהמשך 😉 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 0

הרפתקאות יונתן פרק 22. המשחק החדש

2. 8

עונה חדש לדרגון בול סופר!

3. 8

עונה חדש לדרגון בול סופר!

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• יצירת חדש...