מעבר לתוכן

טריקים ושטיקים ודברים שנגמרים ב'קים'

הודעות מומלצות

משעמם לי, אז הנה טריקים שלמדתי במהלך השנים.

1. לילה. אם חשובים לכם שעות השינה, אבל לשותפכם לחדר אין בעיה להיכנס באחת בלילה בצעקות, הנה הפתרון.

הדפיסו דמות קרטון גדולה של הסלנדרמן, או ג'ק בובת הקש, או הרובריין, או זה-לא-אייל, או אירוק, או... טוב בשלב הזה כבר הבנתם, שימו עליהם משהו זוהר, שימו בכניסה לדלת, ושימו אטמי אזניים כי ב90%  מהמקרים יש צרחות. שינה טובה.

תופעות לוואי: אם אתם שכחתם ששמתם אותם בחדר .גם אתם תצרחו מבהלה

2. תביעה, אם מישהו תובע אתכם למשפט, הדרך הכי פשוטה להינצל היא שוחד, אפשר בשוקולד או ממתקים או כסף או פוצלח או גופה לשחד את השופט ותינצלו מהמשפט.

תופעות לוואי: עיוורון, עוני, טיפשות, כלא, שיגעון, ירידה לגיהנום.

3. ראייה. אם הקטע הבא עושה לכם כאב ראש, זה אומר שיש לכם בעיה עם צבעים בוהקים בצורה מוגזמת, אז כדי להימנע ממצבים כאלו או שימו משקפי שמש, או קחו מקדח ותיפטרו מהעיניים (שלכם או של מי שמשתמש בצבעים מוגזמים ומעצבן אתכם).

תופעות לוואי: עיוורון, כלא.

4. האשמה. אם אתם הואשמתם בשוחד ופגיעה בעיניים של מישהו בגלל העצות שלי, אל תפלילו אותי, יש לי קשרים במאפיה, אז אני אתנקם בכם בעזרת עוגות ובורקסים.

תופעות לוואי: כמות מסוכנת של מאפים בגוף

5.הומור. אם סיפרתם בדיחה מצחיקה ואף אחד לא צחק, זה אומר שאתם צריכים להחליף את החברים שלכם בשיבוטים שהנדסתם אותם לצחוק מהבדיחות שלכם

תופעות לוואי: חוסר מקום במרתף בגלל אנשים מוקפאים, וחברות מזוייפת.

6.וידוי. חודש הרחמים והסליחות חודש אלול, צריך להיות אמיתיים, כל מה שכתבתי פה הוא בדיחה וסאטירה ואין כוונה לפגוע, הנה אני מודה עשיתי טעויות, גם בפורום הישן עשיתי, למה אני כותב את זה?, באמת למה? למה? שמישהו יעזור לי אני באמת לא מבין למה כתבתי את האשכול הזה? פה זה רציני אני באמת פשוט ממשיך לכתוב אותו נגד רצוני.

תופעות לוואי: אם חזרתם בתשובה אז התקבלתם בתשובה.

7........... לא לחשוד שמשהו לא בסדר זה מוציא אותך מדעתך, להתראות. הצילו.

נערך בתאריך - על-ידי קטון
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...