מעבר לתוכן

אלפא A פרק 6.

Username

הודעות מומלצות

הסכין פגעה בכדור בכוח! ופערה בו חור. אלפא התבונן בהפתעה באיש אם הסכין.

ואט אט הפך החיוך המטורף של האיש. לחיוך חביב. אך מסוכן. אלפא לא ידע אם הוא יכול לבטוח בו.

כנראה שההיסוס נשקף על פניו. כי האיש הרים ידיים בכניעה. ובחיוך מבודח ואמר "אל תירה! אני חבר"

אלפא לא היסס לרגע ושאל "מי אתה? ומה אתה עושה פה?"

האיש מוציא את אלפא מכדור הכסף ומסביר. אני בטא. ונוצרתי כדי לסייע ולעזור לאלפא שלי.

הם חולפים על פני אינדיאנים ששרועים על הרצפה. זרמים חשמליים עוברים בגופם.

"אתה עשית את כל זה?" שואל אלפא. "כן. עונה בטא. "וארגנתי לנו גם איסוף." 

הם יצאו מחוץ למקדש שבו היה האולם שבו כלאו את אלפא.

ובחוץ המתינה להם מכונית מדהימה! אם תותחים,רובי לייזר,ואפילו כדור דיסקו! (כדור דיסקו קטלני!)

הם נכנסו למכונית במהירות וסגרו את הדלתות. והאינדיאנים הנותרים החלו לרדוף אחריהם!

בטא התחיל לנסוע. חנית פגעה במכונית. אך נהדפה על ידי שדה כוח.

ואלפא. שנדהם מכל מה שהמכונית יכלה לעשות. שאל את בטא. "איפה לעזעזל השגת את המכונית הזאת?"

בטא הסתכל במראות כדי להתחמק מהחניתות של האינדיאנים. אך נראה שזה לא מטריד אותו כל כך. 

בסופו של דבר. הוא ענה לאלפא.

"בזמן שאתה חיית בעולם בני האדם. בלי לעשות יותר מדי. אני שכללתי את כישוריי ואת כליי כדי שביום מן הימים. כשתזדקק לכך. אוכל לעזור ולסייע לאלפא שלי"

ושאר הנסיעה עברה בדממה. מלבד החניתות שפגעו במגן של המכונית כמו טיפות גשם ביום קר. 

בסופו של דבר. אחרי שאיבדו את האינדיאנים. הם עצרו ביער רחב ידיים. ובטא מחא כפיים.

פתאום נפתח פתח בקרקע היער. בטא קפץ לבור. ואלפא החליט לעשות כמוהו.

הם נחתו על רצפת הבור. ואלפא התיישב על הרצפה. סוף סוף הוא יחל להרשות לעצמו לשקוע בייאוש.

לא היה לו כוח עוד. הוא נלחם מספיק בכל צרותיו. כך הוא אמר לעצמו. 

בטא התקרב לעברו. בפנים מוצללות. ושאל. "האם אתה מתכוון להתייאש? להשאיר הכל מאחור? ולקרוס?"

"מה כבר אני חייב לעולם הזה?" שאל אלפא. "כל מה שגיליתי בו הוא רק צער. וכאב"

"אולי זה אכן כך" עונה בטא "אבל לא היית רוצה. עקב הכאב שלך. שאף אחד לא ייאלץ עוד לחוות כאב שכזה?" הוא שואל

"כן. אבל מה אני כבר יכול לעשות?" שואל אלפא

בטא לוחץ על מתג בקיר הבור. ולפתע נדלקים אורות בכל הבור. שמסתבר שהוא בכלל לא בור. אלא מפקדה סודית

"אתה יכול לעשות הרבה מאוד. אלפא" אומר בטא. ומחווה בידו לכיוון המסכים. שמציגים אותות מצוקה ברחבי העולם

"איך זה עובד?" שואל אלפא בפליאה "רובוטים שיצרתי נמצאים בכל מקום על פני כדור הארץ.

לפחות כל מקום שמוכר לאנושות. ומשגיחים לראות אם משהו רע קורה. וכשהוא קורה. הם משדרים אות מצוקה. שמועבר ישירות למפקדה הזו." עונה בטא

אלפא הסתכל על המסכים. ובאותו הרגע נחקקה החלטה במוחו. הוא יעזור לאנשים שלא מסוגלים לעזור לעצמם.

כמו שהוא לא יכל לעזור לעצמו. הוא מסתובב אל בטא אם חיוך רחב על פניו ואומר... "בואו נתחיל!"

המשך יבוא...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 2

בואו נדבר על הזמר לאונרד כהן

2. 2

3. 2

4. 1

מחשבות אחרי שחרור

5. 1