מעבר לתוכן

הרפתקאות יונתן פרק 18. הזמן האחרון

קטון

הודעות מומלצות

פרק 18

-אתה לוזר, תפסיק להיכשל

-מאסטר! אל תכה אותו הוא חולה

-בסדר, אפילו להיות כישלון הוא לא יכול

אדום-מדם תקף במהירות עם הגרזן והחרמש, יונתן התחמק בסנימטרים ספורים, תוך כדי ההתחמקות יונתן זרק לשרף פתק, ושרף התחיל לרוץ, עכשיו כששרף הלך יונתן יכול להיות רציני, התקפה, יונתן הסתער עם בוקס שלוף לעבר בטנו של אדום-מדם, אדום-מדם חטף את המכה ומפיו יצאו טיפות דם, הוא החל להשתעל ולהסתחרר, המראה הזה עורר רחמים אצל יונתן, והם חזרו לישון כשאדום-מדם בא לתקוף אותו שוב, יונתן קפץ ואז נתן בעיטה בעורף לאדום-מדם, בתגובה הוא תפס את הרגל של יונתן והטיחו אל הקיר, יונתן התלבט מצד אחד המצב הכחול הופך אותו לחזק פי עשר, מצד שני שאר המצבים נותנים לו כלים שיעזרו לו, עד שבאה העצה השלישית והכריעה בינהם, יונתן קם ודיבר "היי אברינו, מה שלומך?". אדום-מדם חרה אפו ביונתן, ולפתע התגלה אצלו יכולת חדשה שיונתן לא הכיר.

בום!!. אדום-מדם פוצץ את כל הקיר באגרוף, יונתן לא נרתע ממצג הכוח הזה, הוא ידע שאם ירתע טיפה הסיכוי לנצחו יגבר, יונתן בא לתת עוד אגרוף אבל אדום-מדם אחז בידו, והסיר את השעון, יונתן ניסה לבעוט ולתת אגרוף בידו השנייה אך לא צלח, אדום-מדם נראה פתאום גבוה יותר, האמת אולי זה רק בראש של יונתן, הוא הפסיק לנסות הפסיק לזוז, אך הוא התעקש למצוא פליטה. "אדום-מדם, למה לך להשמיד את העולם, תחשוב על כל הדברים הטובים שיש פה", אדום-מדם לא הגיב הוא פשוט לחץ יותר חזק את היד של יונתן, והוסיף ולקח גם את המשקפיים, ולמרות שהמשקפיים כחולות כהות , עיניו האדומות של אדום-מדם נראו דרכם, ליונתן אין יכולות, המצב הכחול לא משפיע על הסוודר, זהו אגרוף אחד אמיתי בלי הגנה ויונתן יפול.

שלוש שתיים אחת ו.., אושר קפץ וחטף את האגרוף ישר בפרצוף ורוסק לרצפה, אדום-מדם היה מבולבל איך אושר הופיע משום מקום, ואושר לא יכול למות אז הוא יקום ויעזור, יונתן לא חייך למראה ההצלה שלו, הוא אמר "קוד כחול, שבעים ושבעה", והשעון שכבר היה על ידו של אדום-מדם הוציא הודעה "מפעיל את מערך פצצת ת"ק ". אוי-לא, עוזה הסביר ליונתן שכדי שהתכנית של אדום-מדם תפעל צריך שהאנגריה מהשעון תגיע אל מכונה שיש באחד החדרים, בחפזו של אדום-מדם הוא נתן בוקס בכתף של יונתן, אמנם זה כאב, אמנם זה דימם, אבל כשאדום-מדם הלך לשם יונתן חייך.

אדום-מדם רץ. "לעזאזל" הוא חשב "אם הפיצוץ יפעל פה במסדרון רוב המקום יושמד וזה יהיה ביזבוז של כל האנרגיה", 'עוד דקה ללשחרור פצצת ת"ק'. אדום-מדם הגיע מול דלת התכלת הרחבה ובא לפתוח אותה, היא נעולה, מה!, היחיד שיכול לנעול פה חדרים זה הבוס והוא מעולם לא נעל את החדר הזה, התשובה הגיעה אליו מיד, מעברה השני של הדלת נשמע קול מוכר "אויש, סליחה בוס נראה שחסמתי פה בטעות עם אלפי קופסאות ומקלות ברל את המעבר". אדום-מדם רתח יותר ממקודם, היה צריך לתת לו פרס על גילוי רמות חדשות של זעם. "שרף!. אתה מטומטם אם לא תפתח לי הפיצוץ יכול להרוג את שנינו". שרף ענה מהצד השני "ואם אפתח לך הוא יהרוג את כולם". אדום-מדם אימץ את כל כוחו .באם!!!. כל הארגזים המקלות והדלת עפו, שרף התכופף בפינה, עוד עשר שניות להפעלה, ו...., לא, המכונה שהייתה אמורה להפעיל את פצצת ת"ק הייתה מנופצת לשברים רבים, הפטיש והמסור שהיו שם לא ניסו להסתיר את הפשע, חמש שניות לפיצוץ, אדום-מדם אחז בשרף, "אתה בא איתי לגהנום" , שרף גיחך "אשלח לך גלויה מגן-עדן". 

בווום!!!!

שרף פקח את עיניו והופתע לגלות שהוא ושתי ידי הנחש שלו בחיים, מולו היה הרבה שברי ברזל מפוחמים וריח עז של עשן, לידו היה את אושר שלפתע נעלם, שרף המבולבל נהיה מבוהל, ואז התחיל לצחוק, "אברינו כנראה היה חכם יותר" אמר.

אדום-מדם קם, הערכת נזק כ45% מהבסיס נהרס, איך הוא חי, טוב אדום-מדם ידע לרכז את כל הכוחות שלו לנקודה אחת ,כך שהוא ריכז את אנרגיית החיים שלו ללב  ושיחרר אותה על כל הגוף כדי לשרוד, המשקפיים והשעון היו מנופצים, אדום-מדם חייך, אפשר להרוג את יונתן, לא אי-אפשר, אושר העיף את אדום-מדם לעבר אחת ערימות השבר מהפיצוץ, במהירות הוא הסתובב וראה, אושר לבוש במשקפיים כחולים ויש לו שעון ביד, אדום-מדם לא התכוון לדבר איתו כי אושר אילם.

בינתיים, יונתן קיוה שיבוא מישהו ויעזור לו, ואכן זה קרה המנקה בא ושם לו משחה ופלסטר על הכתף, "אתה לא מת?", המנקה החל לצחוק "יונתן, הפיצוץ ששמעת לפני רגע גם אם אדום-מדם היה בנקודה הכי קטלנית שלו היה שורד, ויש לי מזרקים שגורמים לי להיראות מת", יונתן הופתע מאוד. "אה כן ואני גם אבא של מנשה מהכיתה שלך"

עוזה הגיע לצד בנו והכריז "היכנע אדום-מדם, אתה יודע שכל פעם שתהרוג אותנו אננו נחזור לתחייה ,ואין לך יותר דרך להפיק את זממך", אדום-מדם חייך, "עוזה, אתה לא תהרוג אותי, וגם תדאג שאושר לא יהרוג אותי, לכן אני אדאג שהנער יהרוג אותי", עוזה נבהל ואושר היה מבולבל, עוזה ידע שיש כלל פשוט מאוד, שאדום-מדם גילה לו, מי שירצח את הרוצח הגדול, מות יומת.

המשך יבוא

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

האם זה הסוף? (לא)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • תוכן דומה

• פעילות אחרונה

1. 1

המלט - להיות או לא להיות? המשמעות

2. 0

מבקש את סליחת ליגת הפוקימונים.

3. 1

המלט - להיות או לא להיות? המשמעות

4. 2

המלצת סדרה: שובר שורות